- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #246.141
hee hep bizi düşündüklerindenNiye kaldirmislar kiz. Sen kilo alma diyemi yoksa
Bizde ama seni sefiyoduuukİyiyim kuzummm
Hamdolsun gönüller bir olsun sizler benim hep aklımda duamda ve gönlümdesiniz kuzucum gelirim ziyarete ama gurubumu bırakamam Oraya da alıştım sefiyorum seni
3 tane bir yeniyordum demiyorsahee hep bizi düşündüklerinden3 gün yiyodum ben onu cekmeceden cıkartıp cıkartıp
Sagol cnm senindeKızlar kandilimiz mübarek olsun
Nbrrİyiyim kuzummm
Hamdolsun gönüller bir olsun sizler benim hep aklımda duamda ve gönlümdesiniz kuzucum gelirim ziyarete ama gurubumu bırakamam Oraya da alıştım sefiyorum seni
yok valla cayla 2 tane yedin mi tok tutuyodu o zaten3 tane bir yeniyordum demiyorsa3 günde yiyormus. Bak kiz gülümse ne vefalı çıktı. Gerisi totosunu döndü bize
87le izne ayrıldım gebelik için şimdi 88 bu hafta listedeyim inşkilo durumun ne alemde de bakim ne kadar verdin
Allah razı olsun kuzum benim gelirim inş özlüyorum zatin sizi kafamı uzatırım ara araBizde ama seni sefiyoduuukkıskandım şimdi grubu. Biz keptinle seni arasira aniyoruz. Neyse sen mutluysan sorun yok canım. Bekleriz gel arada
Ne bebişi kız dış gebelik oldu iç kanama geçirdim amaliyat oldum 19gün oluyo bugün bebiş falan kalmadı malesef kuzumNbrr
Bebıs nasıl
Hersey yolunda mı
Kimler gittiki hayırdır ben hep gelicem de işte durduruyorum kendimi3 tane bir yeniyordum demiyorsa3 günde yiyormus. Bak kiz gülümse ne vefalı çıktı. Gerisi totosunu döndü bize
hadi bakalım hayırlısıyla 7leri 6ları gördüğün günlerde gelir inşallahhhhh87le izne ayrıldım gebelik için şimdi 88 bu hafta listedeyim inş
Hedef 70durmak yok yola devam ama spor yapamıyorum gözlerim kararıyor daha kendime gelemedim galibahadi bakalım hayırlısıyla 7leri 6ları gördüğün günlerde gelir inşallahhhhh
eh yavastan başlamak lazım sonuctaHedef 70durmak yok yola devam ama spor yapamıyorum gözlerim kararıyor daha kendime gelemedim galiba
Ne zaman istersen canimmmAllah razı olsun kuzum benim gelirim inş özlüyorum zatin sizi kafamı uzatırım ara ara
Niye durduruyorsun kiiiizKimler gittiki hayırdır ben hep gelicem de işte durduruyorum kendimi
Siz benim herşeyim siniz sadece ilk göz agrım degil kuzum ne bilim ya gidim diyorum sonra otur oturduğun yerde diyip Vaz geçiyom işteNe zaman istersen canimmm
Biz senin ilkgozagriniz unutma bizi
Niye durduruyorsun kiiiiz
gel sen geelll arada ugra bizim senin takıma gelmemiz uygun olmaz bari sen gelSiz benim herşeyim siniz sadece ilk göz agrım degil kuzum ne bilim ya gidim diyorum sonra otur oturduğun yerde diyip Vaz geçiyom işte
Siz benim herşeyim siniz sadece ilk göz agrım degil kuzum ne bilim ya gidim diyorum sonra otur oturduğun yerde diyip Vaz geçiyom işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?