Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kelin ilacı olsa

Canım @ SekerPancarii nın keyifli diyetler topiğinde sağlıklı kurabiyeler var onlardan yapsan en azından olmaz mı vazgeçemiyorsan ki vazgeçmek zorunda değilsin sağlıklı yesen yine verirsin inşallah kilo tabi porsiyon miktarı bide hergün hergün yememeye çalışsan

onlarada bakip yapacagim canim. simdilik evdekilerden tirtikkiyorum. Ben aburcubur hamur isi delisiyim bu kadar frenleyebiliyorum kendimi. Bu benim icin buyuk basari.

yarim dilim revani
afiyet olsun cnm. sen hep saatli mi besleniyorsun. menulerinde hep saat fark ediyoeumda . Bu arada bebisin kac aylik

guzel menu olmus cnm. kacamak yokk

benimde cok kacamagim yok
Senin şu kurabiyeler olmasa iyide olamıyor galiba. Bende diyetisyene gideceğim . 3 gündür tahlille uğraşıyordum . Çok şükür iyi çıktı sonuçlar. Galiba bu kilo verme işini kafamda oturtmaya başladım. Kafada tamamen bitirdiğimde galiba daha çok kararlı oluyorum

diyetisyenne gideceksin demek bana da tuyo vericiksinn sevindm cnm tahlillerinkn iyi cikmasina kim tutar artik seniii
ozel siyetisyenemi gideceksin devlete mi
kurabiye abur cubur candir ben yiyerek kilo veriyorum

diyetisyenne gideceksin demek bana da tuyo vericiksinn sevindm cnm tahlillerinkn iyi cikmasina kim tutar artik seniii
ozel siyetisyenemi gideceksin devlete mi
kurabiye abur cubur candir ben yiyerek kilo veriyorum
Devlete gideceğim inşallah. Bende yemeyi seviyorum ama durum ortada. Allah sağlık versin öncelikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…