Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

onlarada bakip yapacagim canim. simdilik evdekilerden tirtikkiyorum. Ben aburcubur hamur isi delisiyim bu kadar frenleyebiliyorum kendimi. Bu benim icin buyuk basari.
Anlıyorum canım ben de öyleyim meyve delisiyimdir bide

yarim dilim revani
afiyet olsun cnm. sen hep saatli mi besleniyorsun. menulerinde hep saat fark ediyoeumda . Bu arada bebisin kac aylik
Saatli değil de hep o saatlere denk geliyor alışkanlık olmuş herhalde öğünlerin arasını en az 2 saat açıyorum
Altı aylık canım

Ne münasebet hiç verirmiyiz. Aksine alıyorum
Ahahah ya şaka bi yana alma kiz. Ben şu listeden çıkalı neyi farkettim biliyormusunuz. Yemek yemeği okadar seviyorumki Ayy Allahım kimseyi ac susuz evsiz barksız birakmasin yemek yerken kendimi kaybediyorum resmen. Ama en azindan saglikli seyler olsun diye bakıyorum sebze çok yedim son günler ama mesela et yemediğimde doymuyorum sanki. Hani ufacık bi tavuk etide olsa illa olucak benim baba tarafı komple vejeteryan birde

sabah omlet yetermiş sanki ekmege gerek yokmuş vee tursu ödem yapar vücutta su tutar o yüüzden cok önermiyoruz

he dzi izlerken 2 ye cıktı kurabiye öyle miii
sabah ki cikileta nedennn o saglıklı menüde nedennn

sabahtan başlamışız kurabiyeyleee akşam revaniyle kapatmışız
bebegim bazen oluyo öyle bu ara herkes aynı havalardan galiba

Hasta olduğum için az yedim daha fındık lahmacun du bi de küçücük
az diyosun
evine kavustun sonunda şükür ki insanın evi gibisi yok işten dönüşte bie hasretle giriyorum kapıdan içeri

@SekerPancarii kaptinn
İzne başlangıç:75.8
Haftaya başlangıç:76.1
Dün;75.1
Bugun:75.o

Nasıl?
cok iyi kuzuuumm
haftaya cumaya kadar 74.5 a kadar iniceksin bu gidişle

Böyle giderse gruba felan giremem.
Amin. Allahım açlıkla terbiye etmesin. Ama biz toplum olarak yeme işini abartıyoruz malesef. Keşke bende vegan olsaydım.

bize yemeler yakışır dün yidim bi tane minicik
Utanmiyorsun dimi burda kardeşlerin aç iken ay bi konu var kiz yemek yok gibi seyler diyor hepiniz görmüşsünüzdür. Herkes diyorki simit al ayran al. Kaç gündür canım simit ayran çekti birde ikidebir makarna al haşla ye yazmislar. Gece makarnalar gözümün önünde döndü durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…