- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #246.641
Sabah karanlık oluyor akşam işten 6 gibi çıkıyorum o zaman hem soğuk hem karanlık oluyor yaptığım şöyle 2 durak önceden binmeye çalışıyorum ya da yolu uzatıyorum o da 20 günlük yürüyüş eder toplamdaYürüyüş yapma imkanın yok mu
Kendine bir yol arkadaşı bulup biraz yürüsen sabah ya da akşam. Burada soğuk oluyor ama üstünü sıkı giyinirsen bişey olmaz.Sabah karanlık oluyor akşam işten 6 gibi çıkıyorum o zaman hem soğuk hem karanlık oluyor yaptığım şöyle 2 durak önceden binmeye çalışıyorum ya da yolu uzatıyorum o da 20 günlük yürüyüş eder toplamda
Canım senin icin nasil uygunsa öyle yap fazla zorlama. Protein günü bende seviyorum. Dukan birasindan daha iyiBugün başladım diyete ciddi ciddi yarın protein günü yaparım akşama balık yerim kurtarır zaten hemen inerim 70e ama spor yapamıyorum işte
InshAllah canım ♡Bu hafta 69 ları görmek istiyorum. Yetti canıma koca bi göbekle yaşamaktan bıktım. Yağlarım bir an evvel gitsin artık. Eşimden utanıyorum.
Maalesef canım bulamam aptKendine bir yol arkadaşı bulup biraz yürüsen sabah ya da akşam. Burada soğuk oluyor ama üstünü sıkı giyinirsen bişey olmaz.
Ay dukan birası da süt detoksudaCanım senin icin nasil uygunsa öyle yap fazla zorlama. Protein günü bende seviyorum. Dukan birasindan daha iyineydi o süt ile yeşil çaymiydi kiz
InshAllah canım ♡
Aynen yaa hadi bir ictim desem tum gun su ile geçirirsem ertesi gün yemege saldirirdimAy dukan birası da süt detoksuda
Yeşil çaylı süt poncik sürekli yapıyor nasıl içiyorsa o da
O zaman tek seçenek evde ip atlayabilirsin. Her geçen gün arttırırsın sayıyı. İnternette basit egzersiz programları var onlarla bi yerden başlayabilirsin.Maalesef canım bulamam apt
Herkes çalışıyor zaten evden 7.20de çıkıyorum işe gitmek için yürüsem sabah 5te çıkmam gerekli evimde iki ana yol arası sahile insem o saatte olmuyor eşim de izin vermez zaten o saatte yaz olsa sıkıntı yok
Yazıyorlar canımyani link geliyor yazdigin konu ve yorumun cikiyor. Ban ile alakalı her türlü sorularınızı cevaplayabilirim çekinmeden sorun
Günaydın poncik süt yeşilçay detoksuyla kilo verdinmigünaydın kızlar
kalori azaltında neysede diğer türlü bende saldırıyorumAynen yaa hadi bir ictim desem tum gun su ile geçirirsem ertesi gün yemege saldirirdim
canım ben korunmadığım için spor sıkıntı benim düzenli yaptığım spor vardo 40 dk 500 kalori diye youtubeden bak istersen önceden önemsemiyordum ama düşükten sonra ya varsa korkusu ile diyette yapamıyorum sporda öyle ip atlasam zaten tutunmayı engeller ay kafayı yicem valla düşünmekten sana da teşekkür ederim ne desen olmaz dedim ama anlayacağına eminimO zaman tek seçenek evde ip atlayabilirsin. Her geçen gün arttırırsın sayıyı. İnternette basit egzersiz programları var onlarla bi yerden başlayabilirsin.
poncik nabersingünaydın kızlar
Hııı o zaman yediklerine dikkat etmen gerekiyor. İnşallah bebişte en yakın zamanda gelir.kalori azaltında neysede diğer türlü bende saldırıyorum
canım ben korunmadığım için spor sıkıntı benim düzenli yaptığım spor vardo 40 dk 500 kalori diye youtubeden bak istersen önceden önemsemiyordum ama düşükten sonra ya varsa korkusu ile diyette yapamıyorum sporda öyle ip atlasam zaten tutunmayı engeller ay kafayı yicem valla düşünmekten sana da teşekkür ederim ne desen olmaz dedim ama anlayacağına eminim
Ay dukan birası da süt detoksuda
Yeşil çaylı süt poncik sürekli yapıyor nasıl içiyorsa o da
Günaydın poncik süt yeşilçay detoksuyla kilo verdinmi
poncik nabersin
Maşallah iyi vermişin.iciyorum valla mis gibi hatta yapmayı dusunuyorum yakın zamanda yinepatronumada verdim o begendı bı bardak icti patronumun kardeşi ıy bune ya dedi kusuyodu
evet canım verdim ben 1300 verdim 1100 verdim diyet arasında yapmsıtım o zmaan 600 mü 700 mü ne verdim tam hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?