Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu hafta 69 ları görmek istiyorum. Yetti canıma koca bi göbekle yaşamaktan bıktım. Yağlarım bir an evvel gitsin artık. Eşimden utanıyorum.

Kendine bir yol arkadaşı bulup biraz yürüsen sabah ya da akşam. Burada soğuk oluyor ama üstünü sıkı giyinirsen bişey olmaz.

Bugün başladım diyete ciddi ciddi yarın protein günü yaparım akşama balık yerim kurtarır zaten hemen inerim 70e ama spor yapamıyorum işte
Canım senin icin nasil uygunsa öyle yap fazla zorlama. Protein günü bende seviyorum. Dukan birasindan daha iyi neydi o süt ile yeşil çaymiydi kiz

Bu hafta 69 ları görmek istiyorum. Yetti canıma koca bi göbekle yaşamaktan bıktım. Yağlarım bir an evvel gitsin artık. Eşimden utanıyorum.
InshAllah canım ♡

Kendine bir yol arkadaşı bulup biraz yürüsen sabah ya da akşam. Burada soğuk oluyor ama üstünü sıkı giyinirsen bişey olmaz.
Maalesef canım bulamam apt
Herkes çalışıyor zaten evden 7.20de çıkıyorum işe gitmek için yürüsem sabah 5te çıkmam gerekli evimde iki ana yol arası sahile insem o saatte olmuyor eşim de izin vermez zaten o saatte yaz olsa sıkıntı yok

Canım senin icin nasil uygunsa öyle yap fazla zorlama. Protein günü bende seviyorum. Dukan birasindan daha iyi neydi o süt ile yeşil çaymiydi kiz

InshAllah canım ♡
Ay dukan birası da süt detoksuda
Yeşil çaylı süt poncik sürekli yapıyor nasıl içiyorsa o da

O zaman tek seçenek evde ip atlayabilirsin. Her geçen gün arttırırsın sayıyı. İnternette basit egzersiz programları var onlarla bi yerden başlayabilirsin.

Aynen yaa hadi bir ictim desem tum gun su ile geçirirsem ertesi gün yemege saldirirdim
kalori azaltında neysede diğer türlü bende saldırıyorum

O zaman tek seçenek evde ip atlayabilirsin. Her geçen gün arttırırsın sayıyı. İnternette basit egzersiz programları var onlarla bi yerden başlayabilirsin.
canım ben korunmadığım için spor sıkıntı benim düzenli yaptığım spor vardo 40 dk 500 kalori diye youtubeden bak istersen önceden önemsemiyordum ama düşükten sonra ya varsa korkusu ile diyette yapamıyorum sporda öyle ip atlasam zaten tutunmayı engeller ay kafayı yicem valla düşünmekten sana da teşekkür ederim ne desen olmaz dedim ama anlayacağına eminim

Hııı o zaman yediklerine dikkat etmen gerekiyor. İnşallah bebişte en yakın zamanda gelir. bende kilolarımla hamile kalmıştım. Takma kafaya ben hamileliğimdede dikkat etmiştim. Fazla kilo almamıştım. Sende inşallah hamile kalınca yine dikkat edersen yediklerine bişey olmaz.

Ay dukan birası da süt detoksuda
Yeşil çaylı süt poncik sürekli yapıyor nasıl içiyorsa o da

iciyorum valla mis gibi hatta yapmayı dusunuyorum yakın zamanda yine patronumada verdim o begendı bı bardak icti patronumun kardeşi ıy bune ya dedi kusuyodu

Günaydın poncik süt yeşilçay detoksuyla kilo verdinmi

evet canım verdim ben 1300 verdim 1100 verdim diyet arasında yapmsıtım o zmaan 600 mü 700 mü ne verdim tam hatırlamıyorum

Maşallah iyi vermişin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…