Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende kalite düşük olunca kilo etkiliyor diye vermek istiyorum ama nasipte varsa olur ..düne kadar takıntılıydım yiyordum aman bebek varsa falan diye ama boşverdim olursa olur olmazsa diyete devam

Bende kalite düşük olunca kilo etkiliyor diye vermek istiyorum ama nasipte varsa olur ..düne kadar takıntılıydım yiyordum aman bebek varsa falan diye ama boşverdim olursa olur olmazsa diyete devam
Zaten kafan rahat olur takmazsan işte o zaman bebiş geliyor. Bende öyle olmuştu.

öğğ gerçekten ya bir günde protein günü yapsana
iyiyim kzumm senden naber araştırma yapıyorum dün teyzem ütü aldı bana aynısını internette daha ucuz gördüm onu iade edebilir miyim diye düşünüyodum
teyzene söylesen yerine başka birşey alsam arkadaşım bana ütü almış bunun yerine başka bir şey alsam olur mu diye içinde değişim kartı vardır
Gunaydin kizlar kizim kvdemlerde kaldi bu saate kadar uyumuşum cok iyi geldi bu uyku annemlerdeydim internetim yoktu gelemedim iki gün napiyonuz
khveee içiyorum gel karşılıklı içelim

Zaten kafan rahat olur takmazsan işte o zaman bebiş geliyor. Bende öyle olmuştu.
inşallah bende de öyle olur .. gerçi yine de bu ay çok ümtliyim kasıkalrımda çok batma var başka belirti yok ama sen demiştin dimi bana algomette ki doktoru

bende oykeyim biliyormusun icim hic rahat olmuyor tvde cikiyor dogurup atiyirlar kanallara klozete atnis biri cok uzuldm agliycaktim zor tutym kendimi

Aaa evet ben dediydim hadi inşallah
denk getirirsem gidecem ona mersinde doktor arıyorum bulmazsam adetli iken ya da 14 15 gibi gidecem yumurta varsa da görür zaten ... inşallah canım

bende oykeyim biliyormusun icim hic rahat olmuyor tvde cikiyor dogurup atiyirlar kanallara klozete atnis biri cok uzuldm agliycaktim zor tutym kendimi
rabbim bilir de hep istemeyene veriyor biz olsak nasıl pamuklara sarmalarız tedaviye tekrar başladın mı ?

Sınav dünyası kızlar. Herşeyde hayır vardır. Belki doğru zaman değildir. Kıymetini anlamamız içindir belki bilmiyorum. Rabbim daha iyisini bilir. Benim yaklaşık 3 yıl sonra olmuştu. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin.

İcek valla öküz gibi yedim yinecok sinirliyim kendime yapamiyom diyet yaa karnim tokken karar veriyom acıkınca unutuyom herseyi bu sabah 59 çıktım ve yine oturup yedimaferin bana
72 gördüm bende bugün ama karar vermiştim dün gözümü doyurdum karnımı doyurdum bitti frene de bastım şimdiye kadar güzel gitti ara öğünde kahve içtim öğlen de hafif şeyler yiyerim inşallah ..
kız frene bas sende bize çok haller oldu rekor üstüne rekor kırıyoruz seninle 60 ı görmemen lazım
kesinlikle kıymetini bilmem için olduğunu düşünüyorum önceden farklı olurdu sanırım ... ben sabrediyorum vermicekse de güç verirsin rabbim ne diyelim

Valla rekor bende 6 kilo aldim ayy yok tamam bende az yicem aksam sabah kaçırdım diye devam etmicem yemeye vermem lazim artik motiveeeeee

hiç yapmadım ya harbiden bigün yapiyim mesela sen ne yiyosun protein gününde sabahtan akşama?

beraber aldık kuzum zaten faturası falan var bende

Valla rekor bende 6 kilo aldim ayy yok tamam bende az yicem aksam sabah kaçırdım diye devam etmicem yemeye vermem lazim artik motiveeeeee
OHAAA sen naptım 6 kilo alınır mı
kesinlikle dikkat etmen lazım yoksa sonun 65 olur hee

hiç yapmadım ya harbiden bigün yapiyim mesela sen ne yiyosun protein gününde sabahtan akşama?

beraber aldık kuzum zaten faturası falan var bende
hiç düşünme git değiştir internetten l
sabah yumurta hindi füme peynir yiyorum 1 bardak yağsız süt içiyorum ara öğünde öğlen protein yoğurt yemiştim ara öğünde yine 1 bardak yağsız süt akşam dana antrikot yedim 120 gram kadar içine fındık yağı yada zeytin yağı döktüm yada direk fırında balık ye 300 gram kadar tüm günü karşılıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…