- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #246.661
Bende kalite düşük olunca kilo etkiliyor diye vermek istiyorum ama nasipte varsa olur ..düne kadar takıntılıydım yiyordum aman bebek varsa falan diye ama boşverdim olursa olur olmazsa diyete devamHııı o zaman yediklerine dikkat etmen gerekiyor. İnşallah bebişte en yakın zamanda gelir.bende kilolarımla hamile kalmıştım. Takma kafaya ben hamileliğimdede dikkat etmiştim. Fazla kilo almamıştım. Sende inşallah hamile kalınca yine dikkat edersen yediklerine bişey olmaz.
GünaydınGunaydin kizlar kizim kvdemlerde kaldi bu saate kadar uyumuşumcok iyi geldi bu uyku annemlerdeydim internetim yoktu gelemedim iki gün napiyonuz
Biliyom oyle demedini ben yemeye niyetim yoktu onu diyirum kiloda versem cok ii oluckoglen sayilir cnm 6 miydi neydi saat
cn niye yedn demedm 2 kasik yiyim birakmissin iradene hayran kaldm onu dedimm
Zaten kafan rahat olur takmazsan işte o zaman bebiş geliyor. Bende öyle olmuştu.Bende kalite düşük olunca kilo etkiliyor diye vermek istiyorum ama nasipte varsa olur ..düne kadar takıntılıydım yiyordum aman bebek varsa falan diye ama boşverdim olursa olur olmazsa diyete devam
öğğ gerçekten ya bir günde protein günü yapsanaiciyorum valla mis gibi hatta yapmayı dusunuyorum yakın zamanda yinepatronumada verdim o begendı bı bardak icti patronumun kardeşi ıy bune ya dedi kusuyodu
evet canım verdim ben 1300 verdim 1100 verdim diyet arasında yapmsıtım o zmaan 600 mü 700 mü ne verdim tam hatırlamıyorum
teyzene söylesen yerine başka birşey alsam arkadaşım bana ütü almış bunun yerine başka bir şey alsam olur mu diye içinde değişim kartı vardıriyiyim kzumm senden naberaraştırma yapıyorum dün teyzem ütü aldı bana aynısını internette daha ucuz gördüm onu iade edebilir miyim diye düşünüyodum
khveee içiyorum gel karşılıklı içelimGunaydin kizlar kizim kvdemlerde kaldi bu saate kadar uyumuşumcok iyi geldi bu uyku annemlerdeydim internetim yoktu gelemedim iki gün napiyonuz
inşallah bende de öyle olur .. gerçi yine de bu ay çok ümtliyim kasıkalrımda çok batma var başka belirti yok amaZaten kafan rahat olur takmazsan işte o zaman bebiş geliyor. Bende öyle olmuştu.
Aaa evet ben dediydim hadi inşallahinşallah bende de öyle olur .. gerçi yine de bu ay çok ümtliyim kasıkalrımda çok batma var başka belirti yok amasen demiştin dimi bana algomette ki doktoru
bende oykeyim biliyormusun icim hic rahat olmuyor tvde cikiyor dogurup atiyirlar kanallara klozete atnis biri cok uzuldm agliycaktim zor tutym kendimikalori azaltında neysede diğer türlü bende saldırıyorum
canım ben korunmadığım için spor sıkıntı benim düzenli yaptığım spor vardo 40 dk 500 kalori diye youtubeden bak istersen önceden önemsemiyordum ama düşükten sonra ya varsa korkusu ile diyette yapamıyorum sporda öyle ip atlasam zaten tutunmayı engeller ay kafayı yicem valla düşünmekten sana da teşekkür ederim ne desen olmaz dedim ama anlayacağına eminim
denk getirirsem gidecem ona mersinde doktor arıyorum bulmazsam adetli iken ya da 14 15 gibi gidecem yumurta varsa da görür zaten ... inşallah canımAaa evet ben dediydim hadi inşallah
rabbim bilir de hep istemeyene veriyorbende oykeyim biliyormusun icim hic rahat olmuyor tvde cikiyor dogurup atiyirlar kanallara klozete atnis biri cok uzuldm agliycaktim zor tutym kendimi
Ayy her annenin boyle günlere ihtiyaci var bencedeGünaydınbirileride benim kıza baksa 1 gün dinlensem. Gezsem tozsam
İcek valla öküz gibi yedim yinekhveee içiyorum gel karşılıklı içelim
Sınav dünyası kızlar. Herşeyde hayır vardır. Belki doğru zaman değildir. Kıymetini anlamamız içindir belki bilmiyorum. Rabbim daha iyisini bilir. Benim yaklaşık 3 yıl sonra olmuştu. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin.denk getirirsem gidecem ona mersinde doktor arıyorum bulmazsam adetli iken ya da 14 15 gibi gidecem yumurta varsa da görür zaten ... inşallah canım
rabbim bilir de hep istemeyene veriyorbiz olsak nasıl pamuklara sarmalarız tedaviye tekrar başladın mı ?
Oh oh ne güzelAyy her annenin boyle günlere ihtiyaci var bencedekeyif yapiyom evde birazdan temizlik yapcam o keyif bozulacak
72 gördüm bende bugün ama karar vermiştim dün gözümü doyurdum karnımı doyurdum bitti frene de bastım şimdiye kadar güzel gitti ara öğünde kahve içtim öğlen de hafif şeyler yiyerim inşallahİcek valla öküz gibi yedim yinecok sinirliyim kendime yapamiyom diyet yaa karnim tokken karar veriyom acıkınca unutuyom herseyi bu sabah 59 çıktım ve yine oturup yedim aferin bana
kesinlikle kıymetini bilmem için olduğunu düşünüyorum önceden farklı olurdu sanırım ... ben sabrediyorum vermicekse de güç verirsin rabbim ne diyelimSınav dünyası kızlar. Herşeyde hayır vardır. Belki doğru zaman değildir. Kıymetini anlamamız içindir belki bilmiyorum. Rabbim daha iyisini bilir. Benim yaklaşık 3 yıl sonra olmuştu. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
günaydın şeker nasılsın yerleşebildin mi ?Huhuu gunaydinnnn
Valla rekor bende 6 kilo aldim72 gördüm bende bugün ama karar vermiştim dün gözümü doyurdum karnımı doyurdum bitti frene de bastım şimdiye kadar güzel gitti ara öğünde kahve içtim öğlen de hafif şeyler yiyerim inşallah..
kız frene bas sende bize çok haller oldu rekor üstüne rekor kırıyoruz seninle60 ı görmemen lazım
kesinlikle kıymetini bilmem için olduğunu düşünüyorum önceden farklı olurdu sanırım ... ben sabrediyorum vermicekse de güç verirsin rabbim ne diyelim
öğğ gerçekten ya bir günde protein günü yapsana
teyzene söylesen yerine başka birşey alsam arkadaşım bana ütü almış bunun yerine başka bir şey alsam olur mu diye içinde değişim kartı vardır
khveee içiyorum gel karşılıklı içelim
OHAAA sen naptım 6 kilo alınır mıValla rekor bende 6 kilo aldimayy yok tamam bende az yicem aksam sabah kaçırdım diye devam etmicem yemeye vermem lazim artik motiveeeeee
hiç düşünme git değiştir internetten lhiç yapmadım ya harbiden bigün yapiyim mesela sen ne yiyosun protein gününde sabahtan akşama?
beraber aldık kuzum zaten faturası falan var bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?