- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #246.681
Ne kaldi 65 demiOHAAA sen naptım 6 kilo alınır mı
kesinlikle dikkat etmen lazım yoksa sonun 65 olur hee
hiç düşünme git değiştir internetten l
sabah yumurta hindi füme peynir yiyorum 1 bardak yağsız süt içiyorum ara öğünde öğlen protein yoğurt yemiştim ara öğünde yine 1 bardak yağsız süt akşam dana antrikot yedim 120 gram kadar içine fındık yağı yada zeytin yağı döktüm yada direk fırında balık ye 300 gram kadar tüm günü karşılıyor zaten
İyiyim kuzus yerleştim çoook şükür bitti işlerim kendimi KPSS ye verdim ders çalışıyorumgünaydın şeker nasılsın yerleşebildin mi ?
Az biraz dikat et abur cuburu kes çekirdek citlemeNe kaldi 65 demiyaa uff ya nasıl yaparim bunu nasil bu kadar aldim verecem
İyiyim kuzus yerleştim çoook şükür bitti işlerim kendimi KPSS ye verdim ders çalışıyorum
Canım cumaya girersin iste takımdasın zaten ama listeye gireceksin dimi kiiiz sekerim71.4 az önce tartıldım. Şimdi takıma girebilirmiyim. @Blacksee55 yoksa yine cumayımı bekliycem.
Canım cumaya girersin iste takımdasın zaten ama listeye gireceksin dimi kiiiz sekerimSekerPancarii
Teşekkürler canımKizlar etiketledim sizi oraya yazmayin ama fikir edinin bende şimdi gördüm orayı güzel fikirler vermişler ♡♡♡
Bir ay kayboldum bütün takım kilo almış galibaValla rekor bende 6 kilo aldimayy yok tamam bende az yicem aksam sabah kaçırdım diye devam etmicem yemeye vermem lazim artik motiveeeeee
Napıyon giii motivasyon kazandıysan bizden bir yanlış varBir ay kayboldum bütün takım kilo almış galibavizeler beni de sarstı 2-3 kilo arası bir şey aldım galiba bende 55.3 ile mezun olmuştum sabah 57.3 çıktım ama dün 58 görmüştüm hangisi doğru bilmiyorum ve resmen manyak gibi yemeye devam ediyorum yazmayacaktım normalde şöyle bir okuyup motivasyon kazanayım diye geldim de dayanamadım yazayım dedim nasılsınız kızlar inşallah hayatlarınız güzeldir benimki sınavlarla geçiyor gerisi de yemek ile
Canım elma sirkeside dene. Ben 2 hafta yaptım coook iyi geldi. Ama son zamanlar öğüre öğüre zorla ictim bırakmak zorunda kaldim. Keşke içebilsem drvamli. Bak su an aklima geldi migdem kalktıTeşekkürler canım3 gündür limonlu sıcak su içiyorum aç karnına menüye yazmayı unutuyorum hep haftayada ben yazarım artık başarımı
Yaaa elma sirkesi çok keskin oluyor. Daha önce içmeye çalışmıştım ama belkide ben fazla koymuşumdur. Ben yine sallıyorum ama bakalım nolacak bu hafta birde kilo alırmışım.Canım elma sirkeside dene. Ben 2 hafta yaptım coook iyi geldi. Ama son zamanlar öğüre öğüre zorla ictim bırakmak zorunda kaldim. Keşke içebilsem drvamli. Bak su an aklima geldi migdem kalktı
Canım etiketledigim yere bak. Ip atlamaya başlayalım bizde valla herkesin işine yaramis. 500 ip atlayan var ya hemde ilk kezde. Hastamısin kiz geçmiş olsun canim. Ben 1 bardağa 2 kaşık katıyordum ama keskin evetYaaa elma sirkesi çok keskin oluyor. Daha önce içmeye çalışmıştım ama belkide ben fazla koymuşumdur. Ben yine sallıyorum ama bakalım nolacak bu hafta birde kilo alırmışım.Ruh halim çok çabuk değişiyor ve yememede yansıyor. ay öldüm hapşurmaktan
Sağol canım. Ay evet gribim yaa ipte atlıyorum ara ara ama 500 e ulaşamadım. 50 anca yapıyorum tek seferde. Gençliğimde atlardım. Yaşlanmışım demekCanım etiketledigim yere bak. Ip atlamaya başlayalım bizde valla herkesin işine yaramis. 500 ip atlayan var ya hemde ilk kezde. Hastamısin kiz geçmiş olsun canim. Ben 1 bardağa 2 kaşık katıyordum ama keskin evet
Ya sen çok koyuyormuşun sirkeyi. Midene zarar vermemiştir inşallah. Tuz ruhu gibi mübarek insanın içini yakıyor.Canım etiketledigim yere bak. Ip atlamaya başlayalım bizde valla herkesin işine yaramis. 500 ip atlayan var ya hemde ilk kezde. Hastamısin kiz geçmiş olsun canim. Ben 1 bardağa 2 kaşık katıyordum ama keskin evet
Bende yaşlı hissediyorumSağol canım. Ay evet gribim yaa ipte atlıyorum ara ara ama 500 e ulaşamadım. 50 anca yapıyorum tek seferde. Gençliğimde atlardım. Yaşlanmışım demek
Yemeye motive ettik benceNapıyon giii motivasyon kazandıysan bizden bir yanlış varbizde birbirimizi gaza getirmeye çalışıyoruz sınavlarında bol başarılar canım birde az yi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?