- 25 Haziran 2012
- 988
- 1.342
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #246.701
Teşekkürler kuzum inşallah geçerim sağ sağlam vallahiNapıyon giii motivasyon kazandıysan bizden bir yanlış varbizde birbirimizi gaza getirmeye çalışıyoruz sınavlarında bol başarılar canım birde az yi
İştahı kesiyorsa ben de içeyim vallahiCanım elma sirkeside dene. Ben 2 hafta yaptım coook iyi geldi. Ama son zamanlar öğüre öğüre zorla ictim bırakmak zorunda kaldim. Keşke içebilsem drvamli. Bak su an aklima geldi migdem kalktı
AynenYemeye motive ettik bence
InshAllah olursun canim. Ben baya verdim 10 kilo gibi ama ara verdim biraz. Senin kilonda olsam salıveririm kendimiTeşekkürler kuzum inşallah geçerim sağ sağlam vallahiama sen kilo vermişsin sanki doğru hatırlıyorsam 55 olacağım haftaya bak gör sen
İştahı kesiyorsa ben de içeyim vallahibir iştahım açılmış maşallah kapanmıyor benim ne eziyetler çektin kilo alma geri diye motive etmeye çalışıyorum ama yok bir saçmalık var üstümde
32 yaşındayım zaman hızla geçiyor.Bende yaşlı hissediyorumkaç yaşındaydın canım sen. Kocanı kızdırma çok girme. Çaktırmadan gir
3 ogun pide yenir miMenüm
Sabah
İki dilim yarım yağlı peynir
3 zeytin
1 bardak çay
İki dilim pide
1 tatlı kaşığı bal ve kaymak
Öğle
Arpa şehriyeli mercimek çorbası
1 dilim pide
Ara
1 küçük muz
1 avuç badem
1 bardak süt
Akşam
1 kase çorba
1 porsiyon fırında et tava
2 dilim pide
Bugün pideyi fazla kaçırdım farkındayım
Çok iştahım arttı bu aralar anlamıyorum ben de hala açım3 ogun pide yenir mi
yoldn geldin hava degisimi falan ondndir.ama dikkat et kilo alma. kac kilosunÇok iştahım arttı bu aralar anlamıyorum ben de hala açım
Pideler olmayaymış keşkem afiyet olsunMenüm
Sabah
İki dilim yarım yağlı peynir
3 zeytin
1 bardak çay
İki dilim pide
1 tatlı kaşığı bal ve kaymak
Öğle
Arpa şehriyeli mercimek çorbası
1 dilim pide
Ara
1 küçük muz
1 avuç badem
1 bardak süt
Akşam
1 kase çorba
1 porsiyon fırında et tava
2 dilim pide
Bugün pideyi fazla kaçırdım farkındayım
Yemişken tam olsun dedin öylemiSabah
2 gun kurusu+ilik limonlu su
1 kibrit kutusu peynir
1 dilum tb ekmegi
2 zeytin
1 parca haslanmis tavuk
(misafir gelecegi icn hafif kahvalri ettim)
ikindi+aksam
1 peynirli borek
1 pogaca
1 porsiyon kuskus salatasi
1 porsiyon yogurtlu salata
1 kup muhallebi
muhallebi yiyebilirim yemem lazim ama cok guzel
aslinda koca bir guna bakinca cok degil yediklerimYemişken tam olsun dedin öylemi
Ekmek yemiyorum kaç gündür. Ama garip bir şekilde doyuyorum. Bence açlığı ekmek veriyor. Hamur işi geçici tokluk verip hemen acıktırıyor bilmiyorum tespitim doğrumu amaÇok iştahım arttı bu aralar anlamıyorum ben de hala açım
Afiyet olsun bi daha olmasın. Zayıflayana kadar misafir çağırma. Ben öyle yapıyorumaslinda koca bir guna bakinca cok degil yediklerim
oo o zaman misafir hic alamauacam demektirAfiyet olsun bi daha olmasın. Zayıflayana kadar misafir çağırma. Ben öyle yapıyorum
Bende geçen hafta 33 oldum32 yaşındayım zaman hızla geçiyor.
Sorma ahahahahAllahın safı
Bende geçen hafta 33 oldum
Doğum günün kutlu olsunallah sağlıklı uzun ömürler versin
Ben canim. Kil kökleri uykuya dalıyormuş 2 yıl geçmeden hortluyorlarkizlar aranizda lazer yaptiran var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?