Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Napıyon giii motivasyon kazandıysan bizden bir yanlış var bizde birbirimizi gaza getirmeye çalışıyoruz sınavlarında bol başarılar canım birde az yi
Teşekkürler kuzum inşallah geçerim sağ sağlam vallahi ama sen kilo vermişsin sanki doğru hatırlıyorsam 55 olacağım haftaya bak gör sen

Canım elma sirkeside dene. Ben 2 hafta yaptım coook iyi geldi. Ama son zamanlar öğüre öğüre zorla ictim bırakmak zorunda kaldim. Keşke içebilsem drvamli. Bak su an aklima geldi migdem kalktı
İştahı kesiyorsa ben de içeyim vallahi bir iştahım açılmış maşallah kapanmıyor benim ne eziyetler çektin kilo alma geri diye motive etmeye çalışıyorum ama yok bir saçmalık var üstümde

Yemeye motive ettik bence
Aynen arkana bakmadan kaç senad ahahaha

InshAllah olursun canim. Ben baya verdim 10 kilo gibi ama ara verdim biraz. Senin kilonda olsam salıveririm kendimi
Sirke üç canım ama iki günde bir iç ac karninaydi galiba nerden bakarsin. Düşündükçe migdem bulaniyor. Yerken ıyide verirken zor oluyor işte kışın yediğin hurmalar misali ahahaha

Menüm
Sabah
İki dilim yarım yağlı peynir
3 zeytin
1 bardak çay
İki dilim pide
1 tatlı kaşığı bal ve kaymak

Öğle
Arpa şehriyeli mercimek çorbası
1 dilim pide

Ara
1 küçük muz
1 avuç badem
1 bardak süt

Akşam
1 kase çorba
1 porsiyon fırında et tava
2 dilim pide
Bugün pideyi fazla kaçırdım farkındayım

Sabah
2 gun kurusu+ilik limonlu su

1 kibrit kutusu peynir
1 dilum tb ekmegi
2 zeytin
1 parca haslanmis tavuk
(misafir gelecegi icn hafif kahvalri ettim)

ikindi+aksam
1 peynirli borek
1 pogaca
1 porsiyon kuskus salatasi
1 porsiyon yogurtlu salata
1 kup muhallebi

muhallebi yiyebilirim yemem lazim ama cok guzel

3 ogun pide yenir mi

Pideler olmayaymış keşkem afiyet olsun

Yemişken tam olsun dedin öylemi

Çok iştahım arttı bu aralar anlamıyorum ben de hala açım
Ekmek yemiyorum kaç gündür. Ama garip bir şekilde doyuyorum. Bence açlığı ekmek veriyor. Hamur işi geçici tokluk verip hemen acıktırıyor bilmiyorum tespitim doğrumu ama bence hamur işi yeme birkaç gün sendede öyle olacakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…