Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben canim. Kil kökleri uykuya dalıyormuş 2 yıl geçmeden hortluyorlar kendime phillips lumea aldim. Evde yapı. 1 2 ay sonra çok hafif ve çok az çıkıyor. Aklim olsaydi lazere gidip okadar para gommezdim
canim ya bende gittim 2 yil boyunca bir koltuk altim bitmedi. hemde siyahti tuyler. zatem hamilelik dolayisiyla simdi artti valla cok para verdim yazik. lumeayi cok dusundum ama atisi bitiyor falan ya etkili mi degil mi emim olamadigimdan alamadim parasida epey var bosa ona da para vermek istemedim sen memnun musun gercekten ya biltim su tuylerdeb

Ben canim. Kil kökleri uykuya dalıyormuş 2 yıl geçmeden hortluyorlar kendime phillips lumea aldim. Evde yapı. 1 2 ay sonra çok hafif ve çok az çıkıyor. Aklim olsaydi lazere gidip okadar para gommezdim
Aaa o alet ise yariyormu bendede cokvar pekonun tum ozelliklerini tasiyorum yeni cikiyorlar doktira dedim dogum kontrol hapi diyir oda olmaz simdi falan dedi bende cok istiyorum kurtulim su killardan oluyorum alicm diye

Bugunku menum
Sabah
1has yumurta
1dilim ekmek
Az domates bol yesillik
5zeytin sekersiz cay

Ara
1 ayva yarim hurma

Oylen
Az ekmek arasi
Yesillik
1kepce hosaf

Ara
1 kupa nescafe
2 dilim sekersiz kabak tatkisi

Aksam
1kep corba
1dilim ekmek
2kofte
2bardak ayran
Salata

Ara
Cay icicem

Ya bugün ekmekleri götürmüşün. Ekmek arası yeşillik olunca masummu oluyo
Ekmeğenen ye ekmeğenen

kizlar aranizda lazer yaptiran var mi ?
Nedir şu kadınların kıl tüy derdi. Bazı erkekler koltuk altlarını bile almıyo. peki biz kadınlar yolunmuş tavuk gibi her tarafımızı alıyoz. Niye bu kadar özenli olmak zorundayız. Kıllı yaşam derneği kuracağım katılan var mı derneğime

Bennnn
ya bu kil tuy almayi kim bulmus isi mi yokmus cikip duruyorlar epilasyon desen kac saaf tutuyor

kizlar.muhallebi yemedim. hurma ve findik fistik yiyorum cok aciktim dayanamadim saglikli seyler yiyeyim dedimm
keske emziren anneler de yesilcay icebilse

ictim gecmedi gurul guruldu karnm yedim gecri

kafeinliya tuketilmemesi gerekenlerde ben icmiyorum o yuzden. Benim bebegim daha kucuk ek gidaya falan gecse o zmn belki tuletirim simdi sadece anne sutu ya icmedim.
Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…