- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #246.721
canim ya bende gittim 2 yil boyunca bir koltuk altim bitmedi. hemde siyahti tuyler. zatem hamilelik dolayisiyla simdi artti valla cok para verdim yazik. lumeayi cok dusundum ama atisi bitiyor falan ya etkili mi degil mi emim olamadigimdan alamadim parasida epey var bosa ona da para vermek istemedim sen memnun musun gercekten ya biltim su tuylerdebBen canim. Kil kökleri uykuya dalıyormuş 2 yıl geçmeden hortluyorlarkendime phillips lumea aldim. Evde yapı. 1 2 ay sonra çok hafif ve çok az çıkıyor. Aklim olsaydi lazere gidip okadar para gommezdim
Aaa o alet ise yariyormu bendede cokvar pekonun tum ozelliklerini tasiyorum yeni cikiyorlar doktira dedim dogum kontrol hapi diyir oda olmaz simdi falan dedi bende cok istiyorum kurtulim su killardan oluyorum alicm diyeBen canim. Kil kökleri uykuya dalıyormuş 2 yıl geçmeden hortluyorlarkendime phillips lumea aldim. Evde yapı. 1 2 ay sonra çok hafif ve çok az çıkıyor. Aklim olsaydi lazere gidip okadar para gommezdim
Ya bugün ekmekleri götürmüşün. Ekmek arası yeşillik olunca masummu oluyoBugunku menum
Sabah
1has yumurta
1dilim ekmek
Az domates bol yesillik
5zeytin sekersiz cay
Ara
1 ayva yarim hurma
Oylen
Az ekmek arasi
Yesillik
1kepce hosaf
Ara
1 kupa nescafe
2 dilim sekersiz kabak tatkisi
Aksam
1kep corba
1dilim ekmek
2kofte
2bardak ayran
Salata
Ara
Cay icicem
Nedir şu kadınların kıl tüy derdi. Bazı erkekler koltuk altlarını bile almıyo.kizlar aranizda lazer yaptiran var mi ?
BennnnNedir şu kadınların kıl tüy derdi. Bazı erkekler koltuk altlarını bile almıyo.peki biz kadınlar yolunmuş tavuk gibi her tarafımızı alıyoz. Niye bu kadar özenli olmak zorundayız. Kıllı yaşam derneği kuracağım katılan var mı derneğime
66.6 kuzumyoldn geldin hava degisimi falan ondndir.ama dikkat et kilo alma. kac kilosun
ne guzel istedigim kiloya cok yakinsin. kac kilodan indn66.6 kuzum
Su içkizlar karnim zil caliyr ne yesem
Yeşilçay napıyo emziren anneyekizlar.muhallebi yemedim. hurma ve findik fistik yiyorum cok aciktim dayanamadim saglikli seyler yiyeyim dedimm
keske emziren anneler de yesilcay icebilse
ictim gecmedi gurul guruldu karnm yedim gecri
kafeinliya tuketilmemesi gerekenlerde ben icmiyorum o yuzden. Benim bebegim daha kucuk ek gidaya falan gecse o zmn belki tuletirim simdi sadece anne sutu ya icmedim.Yeşilçay napıyo emziren anneyeben bazen içiyorum
Afiyet olsunictim gecmedi gurul guruldu karnm yedim gecri
kafeinliya tuketilmemesi gerekenlerde ben icmiyorum o yuzden. Benim bebegim daha kucuk ek gidaya falan gecse o zmn belki tuletirim simdi sadece anne sutu ya icmedim.
sag ol cnm kilo olmaz insAfiyet olsun
Ekmek dedigim ucu oluyorya iki parmak arasina hadkanmis patat koydum yedimYa bugün ekmekleri götürmüşün. Ekmek arası yeşillik olunca masummu oluyo
Ekmeğenen ye ekmeğenen
ben varimmmNedir şu kadınların kıl tüy derdi. Bazı erkekler koltuk altlarını bile almıyo.peki biz kadınlar yolunmuş tavuk gibi her tarafımızı alıyoz. Niye bu kadar özenli olmak zorundayız. Kıllı yaşam derneği kuracağım katılan var mı derneğime
Canım ben bazen içiyorum yakizlar.muhallebi yemedim. hurma ve findik fistik yiyorum cok aciktim dayanamadim saglikli seyler yiyeyim dedimm
keske emziren anneler de yesilcay icebilse
bebegin kucukken de iciyirmuydun cnm benm bebegim 3 aylik dahaCanım ben bazen içiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?