- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #246.741
Ben ayda bir yapıyorum memnunum canım ama ben zaten çok kıllı tüylü degilim. Kuralım birde ben yani tenim çok açık. Tüyler normal yani. Ben çok faydasını goedum. Haftada mesela sabredemedim 3 günde bir yaptım 3 kez. Haftalarca birsey gelmedi. Ben suanki aklim olsa lazere girmem ayda bir lumea yapardım valla. Atışları 3 yıl falan yetiyormuş canim. 3 yıl kullansan iyi. Atışlar bitince bi üst modeli alırsın yine kadar kullanirsin. Lazere yaptırdığım paralara yazikcanim ya bende gittim 2 yil boyunca bir koltuk altim bitmedi. hemde siyahti tuyler. zatem hamilelik dolayisiyla simdi artti valla cok para verdim yazik. lumeayi cok dusundum ama atisi bitiyor falan ya etkili mi degil mi emim olamadigimdan alamadim parasida epey var bosa ona da para vermek istemedim sen memnun musun gercekten ya biltim su tuylerdeb
Canim ben sahsen cok memnunum. Ustde yazdim savredemedim 4 gunde bir yaptim 3 kez sonra unuttum.zaten hevesim kaçtı çok az geldi vallaAaa o alet ise yariyormu bendede cokvar pekonun tum ozelliklerini tasiyorum yeni cikiyorlar doktira dedim dogum kontrol hapi diyir oda olmaz simdi falan dedi bende cok istiyorum kurtulim su killardan oluyorum alicm diye
alsam mi heveslendm simdi keşke 1 ay icinde memnun lkalmzsnz iade kamplanyasi olsaBen ayda bir yapıyorum memnunum canım ama ben zaten çok kıllı tüylü degilim. Kuralım birde ben yani tenim çok açık. Tüyler normal yani. Ben çok faydasını goedum. Haftada mesela sabredemedim 3 günde bir yaptım 3 kez. Haftalarca birsey gelmedi. Ben suanki aklim olsa lazere girmem ayda bir lumea yapardım valla. Atışları 3 yıl falan yetiyormuş canim. 3 yıl kullansan iyi. Atışlar bitince bi üst modeli alırsın yine kadar kullanirsin. Lazere yaptırdığım paralara yazik
Biraz acıyor canım yani acı değilde o ışık çıkınca böyle sıçrıyorsun ahahah ama alışıyorsun. Ben yüzümde yaptım tek tük biraz sıcak oluyor okadar. Diğer yerlerdede kötü değil 4de yaptım ben hep, 5 yapmadım henüz ama kışın havalar serinken güzel olur kullanmasi. Iade edebiliyorsun diye biliyorum canım ben. Burda 4 haftaya kadar geri verebiliyordun. Valla kisaca ben hicbirbsekilde sorun yasamadim. Jel almıştım lazer yapilirkenkinden. O gereksiz mesela. Herkes kuru kuru yapiyor. Jel o lambanın içine sızmış biraz temizledim kullanmadım bidaha jelialsam mi heveslendm simdi keşke 1 ay icinde memnun lkalmzsnz iade kamplanyasi olsa
yapimi zor mu ve can yakiyor mu? bikini bolgesinide sorunsuz yapiyor mu ?
Doğumdan sonra 74 tüm kuzum 66 ya geldim ama durdum bu kilodane guzel istedigim kiloya cok yakinsin. kac kilodan indn
ben bir daha arastratm cnm. clok sag ol cok faydaai oldu yorumlarininBiraz acıyor canım yani acı değilde o ışık çıkınca böyle sıçrıyorsun ahahah ama alışıyorsun. Ben yüzümde yaptım tek tük biraz sıcak oluyor okadar. Diğer yerlerdede kötü değil 4de yaptım ben hep, 5 yapmadım henüz ama kışın havalar serinken güzel olur kullanmasi. Iade edebiliyorsun diye biliyorum canım ben. Burda 4 haftaya kadar geri verebiliyordun. Valla kisaca ben hicbirbsekilde sorun yasamadim. Jel almıştım lazer yapilirkenkinden. O gereksiz mesela. Herkes kuru kuru yapiyor. Jel o lambanın içine sızmış biraz temizledim kullanmadım bidaha jeli
8 kilo cok iyiDoğumdan sonra 74 tüm kuzum 66 ya geldim ama durdum bu kiloda
Ben bi alt modeli aldim sana yarin fotosunu atarim canim. Amazondan aldim. En iyi yorumlar o modeldeydi. Ne mutlu canim bir ise yaradıysamben bir daha arastratm cnm. clok sag ol cok faydaai oldu yorumlarinin
8 kilo cok iyi
tmm cnm bekliyorum.Ne demek yarasiysam birebir kullanan birisi icin cok fatdasi oldu yorumun. Bikimi bolgesini yalniz yapabiliyor musun? Ben tum vuctte kullanmak istiyorum da.Ben bi alt modeli aldim sana yarin fotosunu atarim canim. Amazondan aldim. En iyi yorumlar o modeldeydi. Ne mutlu canim bir ise yaradıysam
Yok komşuları çağırıyorum:) kiz tabi yapabiliyorum. Sende yaparsın özel başı var zaten daha ufak. Bacaklar icin büyüğünü kullanıyorum. Hemen şip sap bitiyor valla. Uzun basılı tutunca atış yapıyor sen teninde birakip hep birkaç cm çekiyorsun. Bırakınca tek atış yapiyor. Ben sevdim canım. 15 dakikada heryerini yaparsintmm cnm bekliyorum.Ne demek yarasiysam birebir kullanan birisi icin cok fatdasi oldu yorumun. Bikimi bolgesini yalniz yapabiliyor musun? Ben tum vuctte kullanmak istiyorum da.
Ayy sorma yaa cok moralim bozukBir ay kayboldum bütün takım kilo almış galibavizeler beni de sarstı 2-3 kilo arası bir şey aldım galiba bende 55.3 ile mezun olmuştum sabah 57.3 çıktım ama dün 58 görmüştüm hangisi doğru bilmiyorum ve resmen manyak gibi yemeye devam ediyorum yazmayacaktım normalde şöyle bir okuyup motivasyon kazanayım diye geldim de dayanamadım yazayım dedim nasılsınız kızlar inşallah hayatlarınız güzeldir benimki sınavlarla geçiyor gerisi de yemek ile
AhahahaggaahhahahahahaNapıyon giii motivasyon kazandıysan bizden bir yanlış varbizde birbirimizi gaza getirmeye çalışıyoruz sınavlarında bol başarılar canım birde az yi
Aa ben hep icerim elma sirkesini dogal aktardan alirsaniz cok keskin olmaz limonlu sirkeli su yatmadan iciyorum ben ama sabah aç karnina degilCanım elma sirkeside dene. Ben 2 hafta yaptım coook iyi geldi. Ama son zamanlar öğüre öğüre zorla ictim bırakmak zorunda kaldim. Keşke içebilsem drvamli. Bak su an aklima geldi migdem kalktı
Tobe yaaaa bu gercek mi ay yazih yaa
Sabah
2 gun kurusu+ilik limonlu su
1 kibrit kutusu peynir
1 dilum tb ekmegi
2 zeytin
1 parca haslanmis tavuk
(misafir gelecegi icn hafif kahvalri ettim)
ikindi+aksam
1 peynirli borek
1 pogaca
1 porsiyon kuskus salatasi
1 porsiyon yogurtlu salata
1 kup muhallebi
muhallebi yiyebilirim yemem lazim ama cok guzel
Yaa yaaaslinda koca bir guna bakinca cok degil yediklerim
Borek yekizlar karnim zil caliyr ne yesem
Neden acababugun doymak bilmedim karbim zil calisyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?