Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben ayda bir yapıyorum memnunum canım ama ben zaten çok kıllı tüylü degilim. Kuralım birde ben yani tenim çok açık. Tüyler normal yani. Ben çok faydasını goedum. Haftada mesela sabredemedim 3 günde bir yaptım 3 kez. Haftalarca birsey gelmedi. Ben suanki aklim olsa lazere girmem ayda bir lumea yapardım valla. Atışları 3 yıl falan yetiyormuş canim. 3 yıl kullansan iyi. Atışlar bitince bi üst modeli alırsın yine kadar kullanirsin. Lazere yaptırdığım paralara yazik

Aaa o alet ise yariyormu bendede cokvar pekonun tum ozelliklerini tasiyorum yeni cikiyorlar doktira dedim dogum kontrol hapi diyir oda olmaz simdi falan dedi bende cok istiyorum kurtulim su killardan oluyorum alicm diye
Canim ben sahsen cok memnunum. Ustde yazdim savredemedim 4 gunde bir yaptim 3 kez sonra unuttum.zaten hevesim kaçtı çok az geldi valla

alsam mi heveslendm simdi keşke 1 ay icinde memnun lkalmzsnz iade kamplanyasi olsa
yapimi zor mu ve can yakiyor mu? bikini bolgesinide sorunsuz yapiyor mu ?

alsam mi heveslendm simdi keşke 1 ay icinde memnun lkalmzsnz iade kamplanyasi olsa
yapimi zor mu ve can yakiyor mu? bikini bolgesinide sorunsuz yapiyor mu ?
Biraz acıyor canım yani acı değilde o ışık çıkınca böyle sıçrıyorsun ahahah ama alışıyorsun. Ben yüzümde yaptım tek tük biraz sıcak oluyor okadar. Diğer yerlerdede kötü değil 4de yaptım ben hep, 5 yapmadım henüz ama kışın havalar serinken güzel olur kullanmasi. Iade edebiliyorsun diye biliyorum canım ben. Burda 4 haftaya kadar geri verebiliyordun. Valla kisaca ben hicbirbsekilde sorun yasamadim. Jel almıştım lazer yapilirkenkinden. O gereksiz mesela. Herkes kuru kuru yapiyor. Jel o lambanın içine sızmış biraz temizledim kullanmadım bidaha jeli

ben bir daha arastratm cnm. clok sag ol cok faydaai oldu yorumlarinin
Doğumdan sonra 74 tüm kuzum 66 ya geldim ama durdum bu kiloda
8 kilo cok iyi

ben bir daha arastratm cnm. clok sag ol cok faydaai oldu yorumlarinin

8 kilo cok iyi
Ben bi alt modeli aldim sana yarin fotosunu atarim canim. Amazondan aldim. En iyi yorumlar o modeldeydi. Ne mutlu canim bir ise yaradıysam

Ben bi alt modeli aldim sana yarin fotosunu atarim canim. Amazondan aldim. En iyi yorumlar o modeldeydi. Ne mutlu canim bir ise yaradıysam
tmm cnm bekliyorum.Ne demek yarasiysam birebir kullanan birisi icin cok fatdasi oldu yorumun. Bikimi bolgesini yalniz yapabiliyor musun? Ben tum vuctte kullanmak istiyorum da.

tmm cnm bekliyorum.Ne demek yarasiysam birebir kullanan birisi icin cok fatdasi oldu yorumun. Bikimi bolgesini yalniz yapabiliyor musun? Ben tum vuctte kullanmak istiyorum da.
Yok komşuları çağırıyorum:) kiz tabi yapabiliyorum. Sende yaparsın özel başı var zaten daha ufak. Bacaklar icin büyüğünü kullanıyorum. Hemen şip sap bitiyor valla. Uzun basılı tutunca atış yapıyor sen teninde birakip hep birkaç cm çekiyorsun. Bırakınca tek atış yapiyor. Ben sevdim canım. 15 dakikada heryerini yaparsin

Ayy sorma yaa cok moralim bozuk Aldim kilo alma sende ver hemen o iki kiloyu

Canım elma sirkeside dene. Ben 2 hafta yaptım coook iyi geldi. Ama son zamanlar öğüre öğüre zorla ictim bırakmak zorunda kaldim. Keşke içebilsem drvamli. Bak su an aklima geldi migdem kalktı
Aa ben hep icerim elma sirkesini dogal aktardan alirsaniz cok keskin olmaz limonlu sirkeli su yatmadan iciyorum ben ama sabah aç karnina degil eşim daha duzenli içiyo baya farketti onun gobegi eridi resmen ama bayadir iciyo 1 senedir yani her gun icer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…