Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Noluyo menüler bi gevsemiş kaçamaklar normal sayilmaya baslamiş borekler pideler sekersiz tatlilar ekmekler havada uçuşuyo cok beklersiniz boyle kilo vermeyi vallah sinirlendim ve cok bekleriz cuma gunu dereceye girmeyi

Nasıl yapıyorsun canım limonlu sirkeli suyu

Noluyo menüler bi gevsemiş kaçamaklar normal sayilmaya baslamiş borekler pideler sekersiz tatlilar ekmekler havada uçuşuyo cok beklersiniz boyle kilo vermeyi vallah sinirlendim ve cok bekleriz cuma gunu dereceye girmeyi
Dimi ama

Kızlar bütün bir hafta yumurtaliklarimda kıpırdama hissetim kasıklarımda ağrı falan kist mi vardır acaba bugün de bel ağrım var sizde regli olmadan mı gideyim doktora siz daha tebrubelisiniz bana göre napayım bilemedim...

Adetin geciktimi.

Daha onde baktırmistin demi sen kist yoktu diye hatırlıyorum yoktur bence kuzum inşallah minnis bir sey vardir ondandir bu kıpırtılar bence reglini bekle cok da yorma kendini kuzum

Adetin geciktimi.
Bir hafta var reglime gecikmedi
Daha onde baktırmistin demi sen kist yoktu diye hatırlıyorum yoktur bence kuzum inşallah minnis bir sey vardir ondandir bu kıpırtılar bence reglini bekle cok da yorma kendini kuzum
Düşükten sonra hiç gitmedim kontrole ay ne yorucu şey ya bu süreç kafayı yedim düşünmekten

Canım ac karnına icilecekmis. Kız hergun içmesin dokunur

ay senin yazfklarini okudukca cok heveslendmmm hemn bakcemm

Neden acaba borek pogaca bunlar insani tok tutmaz gozun döner seker firlar iyce acıkırsın

Benimle yarışacak varmı aranızda hadi yarışalım cumaya kadar
ozlemism kiz tokatinii

Olamiyorum ki kuzum yaa hele cumalari hic gelemiyorum aha esim nobete basladi artik gunduzleri hic gelemem ama gece ugrarim benimde motiveye ihtiyacım var
Benimde bu göbeği eritmem lazım ya kilo 51.5 ama göbek deliğimin tam altından ölçüm 83 cm hiç olmazsa 70 olması lazım ya

Benimde bu göbeği eritmem lazım ya kilo 51.5 ama göbek deliğimin tam altından ölçüm 83 cm hiç olmazsa 70 olması lazım ya
Bence senin daha çok spora yönelmen gerek. Ama sakın mekik çekme. Karın kaslarını mekikle düzeltemezmişiz. Ayşe tolganın doğum sonrası için önerdiği hareketler var.

Menüm
Sabah
Tost ekmeğine kaşarlı domatesli tost
2 dilim patates fırında kızarmış

Öğle
Ev yapımı muzlu yoğurt
2 avuç badem

Akşam
1 muz
1 bardak süt

Su an hiç iştahım yok günü böyle kapaticam gibi

Güzel menü. Günü dengelemişin

Canım çok az yetmişsin yememissindr yani InshAllah gece acıkıp yemeklere saldirmazsin. Yarin düzgün ye :/

tatlim bu nasil menu aksam bir corba ve salata olsaymis en azindan. sabah guzel olmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…