- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #246.761
Nasıl yapıyorsun canım limonlu sirkeli suyuAa ben hep icerim elma sirkesini dogal aktardan alirsaniz cok keskin olmaz limonlu sirkeli su yatmadan iciyorum ben ama sabah aç karnina degileşim daha duzenli içiyo baya farketti onun gobegi eridi resmen ama bayadir iciyo 1 senedir yani her gun icer
Dimi amaNoluyo menüler bi gevsemiş kaçamaklar normal sayilmaya baslamiş borekler pideler sekersiz tatlilar ekmekler havada uçuşuyocok beklersiniz boyle kilo vermeyi vallah sinirlendim ve cok bekleriz cuma gunu dereceye girmeyi
1 yemek kasigi limon suyu 1 yemek kaşığı elma sirkesi bir bardak suya katıp iciyorum canimNasıl yapıyorsun canım limonlu sirkeli suyu
Dimi ama
Keşke sen daha aktif olabilsen1 yemek kasigi limon suyu 1 yemek kaşığı elma sirkesi bir bardak suya katıp iciyorum canim
Hee iyce saldi grup menuleri farkindayimmm
Adetin geciktimi.Kızlar bütün bir hafta yumurtaliklarimda kıpırdama hissetim kasıklarımda ağrı falan kist mi vardır acaba bugün de bel ağrım var sizde regli olmadan mı gideyim doktora siz daha tebrubelisiniz bana göre napayım bilemedim...
Daha onde baktırmistin demi sen kist yoktu diye hatırlıyorum yoktur bence kuzum inşallah minnis bir sey vardir ondandir bu kıpırtılarKızlar bütün bir hafta yumurtaliklarimda kıpırdama hissetim kasıklarımda ağrı falan kist mi vardır acaba bugün de bel ağrım var sizde regli olmadan mı gideyim doktora siz daha tebrubelisiniz bana göre napayım bilemedim...
Olamiyorum ki kuzum yaa hele cumalari hic gelemiyorum aha esim nobete basladi artik gunduzleri hic gelemem ama gece ugrarim
Bir hafta var reglime gecikmediAdetin geciktimi.
Düşükten sonra hiç gitmedim kontrole ay ne yorucu şey ya bu süreç kafayı yedim düşünmektenDaha onde baktırmistin demi sen kist yoktu diye hatırlıyorum yoktur bence kuzum inşallah minnis bir sey vardir ondandir bu kıpırtılarbence reglini bekle cok da yorma kendini kuzum
Canım ac karnına icilecekmis. Kız hergun içmesin dokunurAa ben hep icerim elma sirkesini dogal aktardan alirsaniz cok keskin olmaz limonlu sirkeli su yatmadan iciyorum ben ama sabah aç karnina degileşim daha duzenli içiyo baya farketti onun gobegi eridi resmen ama bayadir iciyo 1 senedir yani her gun icer
InshAllah gerçek değildirTobe yaaaa bu gercek mi ay yazih yaa
Yok komşuları çağırıyorum:) kiz tabi yapabiliyorum. Sende yaparsın özel başı var zaten daha ufak. Bacaklar icin büyüğünü kullanıyorum. Hemen şip sap bitiyor valla. Uzun basılı tutunca atış yapıyor sen teninde birakip hep birkaç cm çekiyorsun. Bırakınca tek atış yapiyor. Ben sevdim canım. 15 dakikada heryerini yaparsin
Yaa yaa
Borek ye
Neden acababorek pogaca bunlar insani tok tutmaz gozun döner seker firlar iyce acıkırsın
ozlemism kiz tokatiniiBenimle yarışacak varmı aranızdahadi yarışalım cumaya kadar
Benimde bu göbeği eritmem lazım ya kilo 51.5 ama göbek deliğimin tam altından ölçüm 83 cm hiç olmazsa 70 olması lazım yaOlamiyorum ki kuzum yaa hele cumalari hic gelemiyorum aha esim nobete basladi artik gunduzleri hic gelemem ama gece ugrarimbenimde motiveye ihtiyacım var
Bence senin daha çok spora yönelmen gerek. Ama sakın mekik çekme. Karın kaslarını mekikle düzeltemezmişiz. Ayşe tolganın doğum sonrası için önerdiği hareketler var.Benimde bu göbeği eritmem lazım ya kilo 51.5 ama göbek deliğimin tam altından ölçüm 83 cm hiç olmazsa 70 olması lazım ya
Güzel menü. Günü dengelemişinMenüm
Sabah
Tost ekmeğine kaşarlı domatesli tost
2 dilim patates fırında kızarmış
Öğle
Ev yapımı muzlu yoğurt
2 avuç badem
Akşam
1 muz
1 bardak süt
Su an hiç iştahım yok günü böyle kapaticam gibi
Canım çok az yetmişsin yememissindr yani InshAllah gece acıkıp yemeklere saldirmazsin. Yarin düzgün ye :/Menüm
Sabah
Öğle
Ev yapımı muzlu yoğurt
2 avuç badem
Akşam
1 muz
1 bardak süt
Ya bu ara bu iştahım kabariyo bı azalıyor sanki tıka basa yemiş gibiyimCanım çok az yetmişsin yememissindr yani InshAllah gece acıkıp yemeklere saldirmazsin. Yarin düzgün ye :/
tatlim bu nasil menu aksam bir corba ve salata olsaymis en azindan. sabah guzel olmus.Menüm
Sabah
Öğle
Ev yapımı muzlu yoğurt
2 avuç badem
Akşam
1 muz
1 bardak süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?