- 10 Eylül 2017
- 2.140
- 3.744
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #246.781
Saçma sapan beslenmeye başladım zaten bı tokatlanmam lazım benimtatlim bu nasil menu aksam bir corba ve salata olsaymis en azindan. sabah guzel olmus.
Saçma sapan beslenmeye başladım zaten bı tokatlanmam lazım benim
İnsallah kis olusmamistir beklemek cok zor demiiBir hafta var reglime gecikmedi
Düşükten sonra hiç gitmedim kontrole ay ne yorucu şey ya bu süreç kafayı yedim düşünmekten
Mideme dokunur diye ac icmiyom benCanım ac karnına icilecekmis. Kız hergun içmesin dokunur
Tohatlarim
ay senin yazfklarini okudukca cok heveslendmmm hemn bakcemm
ozlemism kiz tokatinii
Bende gobegim sıkılaşsın ve kaslansin biraz istiyorum jillian 6 six pack yada jillian abs killer yapmayi planliyorum beraber yapak miBenimde bu göbeği eritmem lazım ya kilo 51.5 ama göbek deliğimin tam altından ölçüm 83 cm hiç olmazsa 70 olması lazım ya
He ya ne zor ne arasam gebelik diyor birde kafayı yicem salı günü belki.acilde kan veririm çıkar sanırımİnsallah kis olusmamistir beklemek cok zor demii
Mideme dokunur diye ac icmiyom ben
Tohatlarimguzel yi
Bende gobegim sıkılaşsın ve kaslansin biraz istiyorum jillian 6 six pack yada jillian abs killer yapmayi planliyorum beraber yapak mi
Aaa gerçekten mi bi bakayım sağol canımBence senin daha çok spora yönelmen gerek. Ama sakın mekik çekme. Karın kaslarını mekikle düzeltemezmişiz. Ayşe tolganın doğum sonrası için önerdiği hareketler var.
Yapalım tabi de kaç dakikalık onlar bi bakayımİnsallah kis olusmamistir beklemek cok zor demii
Mideme dokunur diye ac icmiyom ben
Tohatlarimguzel yi
Bende gobegim sıkılaşsın ve kaslansin biraz istiyorum jillian 6 six pack yada jillian abs killer yapmayi planliyorum beraber yapak mi
Düzelir sporla hiç üzülme. Bir arkadaşım platesle dümdüz etmişti karnını.Harbi göbek çok canımı sıkıyor çooook
Yaptim ben hadi sende yap heryerimden ter aktiAaa gerçekten mi bi bakayım sağol canım
Yapalım tabi de kaç dakikalık onlar bi bakayım
Tavuk dünyasında mı yedin körili tavuğuMenüm
Sabah
Aç karnına limonlu su
2 yumurtayla soğanlı omlet
1 domates, peynir, zeytin
Ara
3 kayısı, bir avuç badem
Akşam
Körili tavuk
Salata
2 çatal makarna
Ayran
Dışardayım şimdi belki eve gidince meyve yerim
Günaydın tatlımGünaydın kizlar
Uzunmuş yaYaptim ben hadi sende yap heryerimden ter aktibir gün agirlik bir gün kardiyo arti karın olarak devam edicem spora 30 dk kuzum jillian micheal killler abs level 1
Keşke orda yeseymişim. Rummani de yedim malesef. Mantar alerjim var yarısı mantardı. Dün resmen aç kaldım. Makarnayı mantarı eşime verdim. Ben ordaki gibi olur sanmıştım. Meğerse mantarlı yapıyolarmış. Salatayla ve kalan tavukla doymaya çalıştım.Tavuk dünyasında mı yedin körili tavuğumakarna ile okuyunca direk o geldi aklıma
Afiyet olsun yeterli geldi mi menü
kız sen nasıl unutursun bildirim yapmayıYa çok özür dilerim valla ev işlerine daldım malum yeni geldim memleketten çamaşırlar falan derken anca girebildim
valla mı kuzu bende mi alsam lazere gitmeyi düşünüyodum benBen canim. Kil kökleri uykuya dalıyormuş 2 yıl geçmeden hortluyorlarkendime phillips lumea aldim. Evde yapı. 1 2 ay sonra çok hafif ve çok az çıkıyor. Aklim olsaydi lazere gidip okadar para gommezdim
hafta sonları ben yokum malesef bebeğim
Kuşum özledik seninki ♡ makina çöp oluyor ama baya gider diye düşünüyorum yani 2 veya 3 yılda bir alsam iyi o paraya. Lazer daha pahalı ve oda yenilenmesi lazım bir süre sonra yine tüylenme oluyorvalla mı kuzu bende mi alsam lazere gitmeyi düşünüyodum ben
atışları bitince yenisini alabiliyo muyuz yoksa makina cöp mü oluyo
bende özlediiiimmmmmmKuşum özledik seninki ♡ makina çöp oluyor ama baya gider diye düşünüyorum yani 2 veya 3 yılda bir alsam iyi o paraya. Lazer daha pahalı ve oda yenilenmesi lazım bir süre sonra yine tüylenme oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?