Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah
2 gun kurusu
1 kasik pekmez
limonlu iluk su

peynirli sahan yumurta 1 ad.
1 beyaz peynir
2 ad. zeytin
2 catal patatesli yumurta
1 dilim tb ekmegi
1 parca ev pogacasi tereyag bal

ara yok kahvaltiyi gec yaptim.

aksam
etli kuru fasulye bir dolu porsiyin
2 dilim ekmek

tv ye bakarken
muhallebi

acikirsam belki muz yerim

Bir hafta var reglime gecikmedi

Düşükten sonra hiç gitmedim kontrole ay ne yorucu şey ya bu süreç kafayı yedim düşünmekten
İnsallah kis olusmamistir beklemek cok zor demii
Canım ac karnına icilecekmis. Kız hergun içmesin dokunur
Mideme dokunur diye ac icmiyom ben

ay senin yazfklarini okudukca cok heveslendmmm hemn bakcemm

ozlemism kiz tokatinii
Tohatlarim guzel yi
Benimde bu göbeği eritmem lazım ya kilo 51.5 ama göbek deliğimin tam altından ölçüm 83 cm hiç olmazsa 70 olması lazım ya
Bende gobegim sıkılaşsın ve kaslansin biraz istiyorum jillian 6 six pack yada jillian abs killer yapmayi planliyorum beraber yapak mi

He ya ne zor ne arasam gebelik diyor birde kafayı yicem salı günü belki.acilde kan veririm çıkar sanırım

Menüm
Sabah
Aç karnına limonlu su
2 yumurtayla soğanlı omlet
1 domates, peynir, zeytin

Ara
3 kayısı, bir avuç badem

Akşam
Körili tavuk
Salata
2 çatal makarna
Ayran

Dışardayım şimdi belki eve gidince meyve yerim

Bence senin daha çok spora yönelmen gerek. Ama sakın mekik çekme. Karın kaslarını mekikle düzeltemezmişiz. Ayşe tolganın doğum sonrası için önerdiği hareketler var.
Aaa gerçekten mi bi bakayım sağol canım

Yapalım tabi de kaç dakikalık onlar bi bakayım

Aaa gerçekten mi bi bakayım sağol canım

Yapalım tabi de kaç dakikalık onlar bi bakayım
Yaptim ben hadi sende yap heryerimden ter akti bir gün agirlik bir gün kardiyo arti karın olarak devam edicem spora 30 dk kuzum jillian micheal killler abs level 1

Tavuk dünyasında mı yedin körili tavuğu makarna ile okuyunca direk o geldi aklıma
Afiyet olsun yeterli geldi mi menü

Tavuk dünyasında mı yedin körili tavuğu makarna ile okuyunca direk o geldi aklıma
Afiyet olsun yeterli geldi mi menü
Keşke orda yeseymişim. Rummani de yedim malesef. Mantar alerjim var yarısı mantardı. Dün resmen aç kaldım. Makarnayı mantarı eşime verdim. Ben ordaki gibi olur sanmıştım. Meğerse mantarlı yapıyolarmış. Salatayla ve kalan tavukla doymaya çalıştım.

kaptinn neredesinnnn
300 gr verddim kimse beni ovmedi1

gelemedim ya internetimde sorun vardı hafta sonu zatn koşturmaca hep bütün hafta iş yapmayınca hafta sonu temizlik time

Ya çok özür dilerim valla ev işlerine daldım malum yeni geldim memleketten çamaşırlar falan derken anca girebildim
kız sen nasıl unutursun bildirim yapmayı

hoca şart hoca

Ben canim. Kil kökleri uykuya dalıyormuş 2 yıl geçmeden hortluyorlar kendime phillips lumea aldim. Evde yapı. 1 2 ay sonra çok hafif ve çok az çıkıyor. Aklim olsaydi lazere gidip okadar para gommezdim
valla mı kuzu bende mi alsam lazere gitmeyi düşünüyodum ben
atışları bitince yenisini alabiliyo muyuz yoksa makina cöp mü oluyo

Keşke sen daha aktif olabilsen kaptinn de
hafta sonları ben yokum malesef bebeğim
kış bi geçsin kocamın işleri açılsında cumartesileri de gelebilcem

valla mı kuzu bende mi alsam lazere gitmeyi düşünüyodum ben
atışları bitince yenisini alabiliyo muyuz yoksa makina cöp mü oluyo
Kuşum özledik seninki ♡ makina çöp oluyor ama baya gider diye düşünüyorum yani 2 veya 3 yılda bir alsam iyi o paraya. Lazer daha pahalı ve oda yenilenmesi lazım bir süre sonra yine tüylenme oluyor

Kuşum özledik seninki ♡ makina çöp oluyor ama baya gider diye düşünüyorum yani 2 veya 3 yılda bir alsam iyi o paraya. Lazer daha pahalı ve oda yenilenmesi lazım bir süre sonra yine tüylenme oluyor
bende özlediiiimmmmmm xuma internet sorunum vardı iş yerinde arada bir siteye giriş yapabildimde onda da yazamadım hata verdi hep bende sinirlenip mesaiye kaldım calıştım 21,30a kadar

aaa lazerde mi yenilenmesi gerekiyo sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…