Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet kuşum omurluk değil yani. Yani hemen gelmiyor ama benim bi kuzenimde 3 yıl sonra yine çıkmış tabi hafif. Bi kizarkadasimda hatta 1 yıl sonra. Bende çok düzensiz gidiyordum. Mesela 2 ayda bir falan ama ben zaten çok kıllı tüylü degilim yetiyordu ama verdiğin paralara yazık kendim yapıyorum aklima geldikçe. Bana bi 5 yıl dayanır herhalde

optimuma gittiniz rummani yi bilmiyorum da tavuk dünyası favorim mersin foruma da açılıyor geçen afişi gördüm ... mantara alerjin mi var yediklerin dokunmadı mı peki

ben öyle bişi alırsam eşimde sulanır adım gibi eminim gerci acıtıyosa bi denersonra bırakır ama

2) Mezun Olarak veya Kendi İsteğiyle Ayrılan Üyenin Dönüşü
Bu üyeler ayrıldıkları tarihten itibaren.6 ay süre yarışamazlar. Süre bitiminde "yeni üye" olarak işlem yapılır.
Ancak bu durum etap listesinde; "Mezun olan üye geri döndü" veya "Ayrılan üye geri döndü" açıklamasıyla belirtilir.
Önemli: Yarışmanın genel rutini dışında, ayda bir hazırlanan "Bugüne kadar, kim kaç kilo verdi?" isimli listede üyeler her zaman yarışmaya ilk kez giriş yaptıkları kiloyla yer alırlar.

@suskunprenses kuzum sen eylül 8 de ayrılmışsın yani martta listeye giriş yapabiliyosn ama marta kadar liste dısı olarak tabikide takımda olabilirsin

günaydınnnn
o ne bicim rüya
İnsan diyette olunca anamlara gittim bütün kardeslerim napiyon sen bu nasil yemek öküze dönmüşün didiler cok açık sözlüdürler ve bende artik başlamam gerektigini anladim hepsi manken gibim olup üstüme gelince bisey diyemedim tabi

öküz sizin kardeşinizidr diyeydin sorma bende de durum aynı carsamba başlıyom diyete

öküz sizin kardeşinizidr diyeydin sorma bende de durum aynı carsamba başlıyom diyete
Yoh yemeye devam ettim bende ayy ne yiyom sanki diyerekten ama diyetteyim bugun 3. günüm diyette inşallah bozmadan devam ederim yaa ben karın için spora basladim jillian killer abs benlen yapsin bi kac kisi litfen sende yap

Yoh yemeye devam ettim bende ayy ne yiyom sanki diyerekten ama diyetteyim bugun 3. günüm diyette inşallah bozmadan devam ederim yaa ben karın için spora basladim jillian killer abs benlen yapsin bi kac kisi litfen sende yap
Ben istiyorum canım oğlumdan fırsat olursa

kaptinn dün jillianin killer abssini yaptim ayy ter akmadik yerim kalmadi bide jillianin 6 week 6 pack diye abs videosu var hangisini yapsam ya bu biraz kardiyo gibi geldi ama bilemedim
Bugun agirlik gunum yarin bide 6 week 6 packi denicem oyle karar vericem hangini yapacumaa

Ben istiyorum canım oğlumdan fırsat olursa
Tamam canim kardiyolu bi abs bu cok yoruyo bence ise yaricak ben gece yapiyorum sporumu spordan 40 dk once falan 1 yemek kaşığı yulaf biraz süt ve 1 tatli kaşığı alıc marmelati yedim gece 11 de sporumu yaptim bitince de bi yumurta yedim once ve sonra bisey yemeyi unutma kaslari besleyemezsin yoksa yıkılır kaslar ve o yediklerin asla kiloya yansimiyo ben bu sabah yine eksideydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…