- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #246.801
Evet kuşum omurluk değil yani. Yani hemen gelmiyor ama benim bi kuzenimde 3 yıl sonra yine çıkmış tabi hafif. Bi kizarkadasimda hatta 1 yıl sonra. Bende çok düzensiz gidiyordum. Mesela 2 ayda bir falan ama ben zaten çok kıllı tüylü degilim yetiyordu ama verdiğin paralara yazık kendim yapıyorum aklima geldikçe. Bana bi 5 yıl dayanır herhaldebende özlediiiimmmmmmxuma internet sorunum vardı iş yerinde arada bir siteye giriş yapabildimde onda da yazamadım hata verdi hep bende sinirlenip mesaiye kaldım calıştım 21,30a kadar
aaa lazerde mi yenilenmesi gerekiyo sürekli
optimuma gittiniz rummani yi bilmiyorum da tavuk dünyası favorim mersin foruma da açılıyor geçen afişi gördüm ... mantara alerjin mi varKeşke orda yeseymişim. Rummani de yedim malesef. Mantar alerjim var yarısı mantardı. Dün resmen aç kaldım. Makarnayı mantarı eşime verdim. Ben ordaki gibi olur sanmıştım. Meğerse mantarlı yapıyolarmış. Salatayla ve kalan tavukla doymaya çalıştım.
günaydın kuzum 72 lerden 71,40 e düşmüşüm çok mutluyumgünaydın güzel baağyanlaarrrnasılsınıızzz
ben öyle bişi alırsam eşimde sulanır adım gibi eminimEvet kuşum omurluk değil yani. Yani hemen gelmiyor ama benim bi kuzenimde 3 yıl sonra yine çıkmış tabi hafif. Bi kizarkadasimda hatta 1 yıl sonra. Bende çok düzensiz gidiyordum. Mesela 2 ayda bir falan ama ben zaten çok kıllı tüylü degilim yetiyordu ama verdiğin paralara yazık kendim yapıyorum aklima geldikçe. Bana bi 5 yıl dayanır herhalde
nelere sevinir oldukgünaydın kuzum 72 lerden 71,40 e düşmüşüm çok mutluyum
Kendine yapınca 3 4 ile yaparsın eşinde 5 ile başla hemen soğur bidaha asla istemezben öyle bişi alırsam eşimde sulanır adım gibi eminimgerci acıtıyosa bi denersonra bırakır ama
Kendine yapınca 3 4 ile yaparsın eşinde 5 ile başla hemen soğur bidaha asla istemez
Canım yazan oldumu bilmiyorum gel tabikide ♡İyi geceler kızlar nasılsınız görüşmeyeli tekrar aranıza katılmak istiyorum eğer müsade ederseniz
günaydınnnnGünaydın gizlaaayy ruyamda bi kek yiyodum bi yiyodum bek guzeldi bi tepsi kek yedim ruyamda ahahahahhahahajabahh
İnsan diyette oluncagünaydınnnn
o ne bicim rüya
öküz sizin kardeşinizidr diyeydinİnsan diyette oluncaanamlara gittim bütün kardeslerim napiyon sen bu nasil yemek öküze dönmüşün didiler cok açık sözlüdürler ve bende artik başlamam gerektigini anladim hepsi manken gibim olup üstüme gelince bisey diyemedim tabi
Yoh yemeye devam ettim bende ayy ne yiyom sanki diyerektenöküz sizin kardeşinizidr diyeydinsorma bende de durum aynı carsamba başlıyom diyete
Niye carsambaöküz sizin kardeşinizidr diyeydinsorma bende de durum aynı carsamba başlıyom diyete
Ben istiyorum canım oğlumdan fırsat olursaYoh yemeye devam ettim bende ayy ne yiyom sanki diyerektenama diyetteyim bugun 3. günüm diyette inşallah bozmadan devam ederim yaa ben karın için spora basladim jillian killer abs benlen yapsin bi kac kisi litfen sende yap
o nasıl bişeymiş kiiiiiYoh yemeye devam ettim bende ayy ne yiyom sanki diyerektenama diyetteyim bugun 3. günüm diyette inşallah bozmadan devam ederim yaa ben karın için spora basladim jillian killer abs benlen yapsin bi kac kisi litfen sende yap
Tamam canimBen istiyorum canım oğlumdan fırsat olursa
görürüm belkinelere sevinir oldukbide 69ları görebileydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?