- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #246.821
cünkü salı yemege gitcezNiye carsamba
cok mu etkili ki acabakaptinn dün jillianin killer abssini yaptim ayy ter akmadik yerim kalmadi bide jillianin 6 week 6 pack diye abs videosu var hangisini yapsam ya bu biraz kardiyo gibi geldi ama bilemedim
Bugun agirlik gunum yarin bide 6 week 6 packi denicem oyle karar vericem hangini yapacumaa
Olsun yine de kusana kadar yime az dikkat etcünkü salı yemege gitcez
cok mu etkili ki acabaayyy bi bakim ben nası bişimiş
ben inanıyorm az sıksan görcende sıkmıyongörürüm belki
hee önce göbek gitsindiKarın videosukas yapacuhh
sen dene bana haber et hangisi daha iyiOlsun yine de kusana kadar yime az dikkat etben 60 olacadim nerdeyse hee bek yordu guz bide 6 week 6 packi deneyim oyle karar verek hangisine başlıcamıza
Bu hem gobegi yokeder hem kas yapar kardiyo da var icindeben inanıyorm az sıksan görcende sıkmıyon
hee önce göbek gitsindicok cıktı
Yilbasina kadar ben 54 bari olmak istiyomsen dene bana haber et hangisi daha iyibende indireym flash a atayım tv den yaparım
cok yimem ama yinede diyete uygun olmaz carsamba menü paylaşmaya başlarım artık sabahları pogacayıda bırakırım
sihirli iksir gibiBu hem gobegi yokeder hem kas yapar kardiyo da var icinde
55olsam yeterYilbasina kadar ben 54 bari olmak istiyom
yaaaaKizim yine hastagrip oldu okula gitmicek bugun saglik ocagina gidicez bogazlari sismis
Jillian baci bilir bu isisihirli iksir gibi
55olsam yeter
yaaaakız vitamin fln iste bari doktordan
Geçmiş olsun canimmmKizim yine hastagrip oldu okula gitmicek bugun saglik ocagina gidicez bogazlari sismis
Goruceksinnnnnnnngörürüm belki
Ben diyecektim şimdi bağışıklık sistemi icin birsey al diye. Benimde zayıf habire biyerlerim agriyorJillian baci bilir bu isibugun karnim dümdüz uyandim bek guzeldi hee 55 de olur aslimda
Ayy hee ya bağışıklık guclendirici bisey mi kullansak napsak
Iyiyim kusum sen napaysun ♡Napaysun
başladım az yemeyeben inanıyorm az sıksan görcende sıkmıyon
hee önce göbek gitsindicok cıktı
jilliaannJillian baci bilir bu isibugun karnim dümdüz uyandim bek guzeldi hee 55 de olur aslimda
Ayy hee ya bağışıklık guclendirici bisey mi kullansak napsak
ne çok hasta oldu kızın bu sene yavrum yaa niye böyle oluyorKizim yine hastagrip oldu okula gitmicek bugun saglik ocagina gidicez bogazlari sismis
Benim kiz bu yaşına kadar cok kalabalik cocuk ortaminda bulunmadi ondan heralde hemen hastalaniyo hep vitaminli seyler yiyo ama yok kapiyo hemenBen diyecektim şimdi bağışıklık sistemi icin birsey al diye. Benimde zayıf habire biyerlerim agriyor
3 4 saat ne yürüşü o maşallahhhhhbaşladım az yemeyecumartesi 3 4 saat yürüyüş yaptım bakalım bozmazsam bu hafta cumaya 70leri görürüm
jilliye başlıyorsunuzjilliaannsen bugün mü denicen digerini dene de bana da adını yaz hadi ona göre ayarlıyayım bende
Ayy he yaa bu hafta hastalanmadi diye seviniyodum ki hastalandine çok hasta oldu kızın bu sene yavrum yaa niye böyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?