Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cünkü salı yemege gitcez

cok mu etkili ki acaba ayyy bi bakim ben nası bişimiş
Olsun yine de kusana kadar yime az dikkat et ben 60 olacadim nerdeyse hee bek yordu giz bide 6 week 6 packi deneyim oyle karar verek hangisine başlıcamıza

Olsun yine de kusana kadar yime az dikkat et ben 60 olacadim nerdeyse hee bek yordu guz bide 6 week 6 packi deneyim oyle karar verek hangisine başlıcamıza
sen dene bana haber et hangisi daha iyi bende indireym flash a atayım tv den yaparım
cok yimem ama yinede diyete uygun olmaz carsamba menü paylaşmaya başlarım artık sabahları pogacayıda bırakırım

sen dene bana haber et hangisi daha iyi bende indireym flash a atayım tv den yaparım
cok yimem ama yinede diyete uygun olmaz carsamba menü paylaşmaya başlarım artık sabahları pogacayıda bırakırım
Yilbasina kadar ben 54 bari olmak istiyom

Ben diyecektim şimdi bağışıklık sistemi icin birsey al diye. Benimde zayıf habire biyerlerim agriyor
Benim kiz bu yaşına kadar cok kalabalik cocuk ortaminda bulunmadi ondan heralde hemen hastalaniyo hep vitaminli seyler yiyo ama yok kapiyo hemen hee bi arastiriyim ben bağışıklık guclendirici biseyler aliyim ben kolay kolay hastalanmazdim kucukken ama cok öksürürdüm bende

ne çok hasta oldu kızın bu sene yavrum yaa niye böyle oluyor
Ayy he yaa bu hafta hastalanmadi diye seviniyodum ki hastalandi hemen kapiyo bütün vitaminleri tam hic eksigi yok guzel de yiyo ama hemen kapiyo bunyesi kuvvetli degil heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…