Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

jilliaann sen bugün mü denicen digerini dene de bana da adını yaz hadi ona göre ayarlıyayım bende
Yoh ust uste yapamam bugun agirlik gunum kaslari bir gun çalıştırıp bir gun dinlendiriyom bugun karin dinlenecek kalca bacak kol caliscakyarin karin

Ben erken doğmuşum ondan cocukkende hemen hasta olurdum hala aynı devam araştır canım valla faydasını görürsün görürsün.

Spor yapiyom kardiyo timee
Kolay gelsin. Yapamayanlar utansın
keşke bende inansam ipin ucu hepten kaçtı
Ip dedinde burda kizlar ip atlaya atlaya birsuru kilo vermis. Ip olmayanlarda ip varmış gibi kolları çevirip atlamışlar biz hala rüyalarımızda kekleri görelim

Ayy he yaa bu hafta hastalanmadi diye seviniyodum ki hastalandi hemen kapiyo bütün vitaminleri tam hic eksigi yok guzel de yiyo ama hemen kapiyo bunyesi kuvvetli degil heralde
yemeklere sarımsak koy arada yerse yedir eşim sarımsak yer sürekli hiçte hasta olmaz maşallah tabi kokusu berbat o da ayrı sıkıntı

Hee bakacam kuzum
Ahahahahagahahahahhah ruyada yemek yemek cok guzel bide hic doymuyon habire yiyon

yemeklere sarımsak koy arada yerse yedir eşim sarımsak yer sürekli hiçte hasta olmaz maşallah tabi kokusu berbat o da ayrı sıkıntı
Ayy surekli yediriyom kiz sogan da sarımsak da cok yiyo ama yoh hemen hastalaniyo ayy pismis sarimsak kokmuyo sanki kiz biz bek severik yemeklerde bol sarimsak

inşallah 30gün değildir kuzu ya
30 gün regli olursam bende sizle yaparım sen karar verene kadar 1 hafta geçer zaten

günaydın kızlarrrr
günaydın poncik senin pandayı gördüm d&r da telin şarjı olsa çekecektim

Bu sefer jillianin karın videosunu yapacuh
bende istiyorum heves geldi birden kilo alanlar olarak başlamak gerekli hafta da bir günde protein yapsak ohh valla kilo kilo gider

neyli gördü acaba kakaolu istiyor canım ne zamandır
sen spor yapıyormusun keptin ile pancar jilliden bahsediyor bende yapcam sende gelsene poncikbirgelincik sende gelsene karın videosu bu sfer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…