- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #246.841
keşke bende inansam ipin ucu hepten kaçtıGeçmiş olsun canimmm
Goruceksinnnnnnnn
inşallah 30gün değildir kuzu yajilliye başlıyorsunuzbu sefer bitermi 30 gün
Yoh ust uste yapamam bugun agirlik gunum kaslari bir gun çalıştırıp bir gun dinlendiriyom bugun karin dinlenecek kalca bacak kol caliscakjilliaannsen bugün mü denicen digerini dene de bana da adını yaz hadi ona göre ayarlıyayım bende
Bu sefer jillianin karın videosunu yapacuhjilliye başlıyorsunuzbu sefer bitermi 30 gün
he yarın mı yapcan onuda bekletcen mi beniYoh ust uste yapamam bugun agirlik gunum kaslari bir gun çalıştırıp bir gun dinlendiriyom bugun karin dinlenecek kalca bacak kol caliscakyarin karin
Ne kadar yapiliyo bakmadiminşallah 30gün değildir kuzu ya
Hee ama kaslar dinlenmeli ki gelişsinhe yarın mı yapcan onuda bekletcen mi beni
ben bu akşam deniyeyim o zaman çarsambaya hamlık anca giderNe kadar yapiliyo bakmadimbirer haftada değiştirir ikinci levele gecerik yaa
tamam mademHee ama kaslar dinlenmeli ki gelişsinyapamam bugun yarin
Ben erken doğmuşum ondan cocukkende hemen hasta olurdum hala aynı devamBenim kiz bu yaşına kadar cok kalabalik cocuk ortaminda bulunmadi ondan heralde hemen hastalaniyo hep vitaminli seyler yiyo ama yok kapiyo hemenhee bi arastiriyim ben bağışıklık guclendirici biseyler aliyim ben kolay kolay hastalanmazdim kucukken ama cok öksürürdüm bende
Kolay gelsin. Yapamayanlar utansınSpor yapiyomkardiyo timee
Ip dedinde burda kizlar ip atlaya atlaya birsuru kilo vermis. Ip olmayanlarda ip varmış gibi kolları çevirip atlamışlarkeşke bende inansam ipin ucu hepten kaçtı
Sende bugun killer abs yap sonra bide 6 week i denersinben bu akşam deniyeyim o zaman çarsambaya hamlık anca gider
tamam madem
yemeklere sarımsak koy arada yerse yedir eşim sarımsak yer sürekli hiçte hasta olmaz maşallahAyy he yaa bu hafta hastalanmadi diye seviniyodum ki hastalandihemen kapiyo bütün vitaminleri tam hic eksigi yok guzel de yiyo ama hemen kapiyo bunyesi kuvvetli degil heralde
Hee bakacam kuzumBen erken doğmuşum ondan cocukkende hemen hasta olurdum hala aynı devamaraştır canım valla faydasını görürsün görürsün.
Kolay gelsin. Yapamayanlar utansın
Ip dedinde burda kizlar ip atlaya atlaya birsuru kilo vermis. Ip olmayanlarda ip varmış gibi kolları çevirip atlamışlarbiz hala rüyalarımızda kekleri görelim
Ayy surekli yediriyom kiz sogan da sarımsak da cok yiyo ama yoh hemen hastalaniyoyemeklere sarımsak koy arada yerse yedir eşim sarımsak yer sürekli hiçte hasta olmaz maşallahtabi kokusu berbat o da ayrı sıkıntı
tm akşam seediimSende bugun killer abs yap sonra bide 6 week i denersin
30 güninşallah 30gün değildir kuzu ya
günaydın poncik senin pandayı gördüm d&r da telin şarjı olsa çekecektimgünaydın kızlarrrr
bende istiyorum heves geldi birdenBu sefer jillianin karın videosunu yapacuh
neyli gördü acaba kakaolu istiyor canım ne zamandırBen erken doğmuşum ondan cocukkende hemen hasta olurdum hala aynı devamaraştır canım valla faydasını görürsün görürsün.
Kolay gelsin. Yapamayanlar utansın
Ip dedinde burda kizlar ip atlaya atlaya birsuru kilo vermis. Ip olmayanlarda ip varmış gibi kolları çevirip atlamışlarbiz hala rüyalarımızda kekleri görelim
Okkaaaytm akşam seediim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?