Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Öküze dönmüşsün dedi gardaslarim bana ben hirslandim bu sefer disari cikmaya cikmaya farkina varmiyom ama cok aldim karin bolgem yaglandi jilian cozer bu isi hadi sende basla

muhtemelen 1 haftaya anca baslarım hahlısın

Hee bakacam kuzum
Ahahahahagahahahahhah ruyada yemek yemek cok guzel bide hic doymuyon habire yiyon
Ye kiz bosver catlayana kadar yiyeydin nasil olsa 0 kalori
neyli gördü acaba kakaolu istiyor canım ne zamandır
sen spor yapıyormusun keptin ile pancar jilliden bahsediyor bende yapcam sende gelsene poncikbirgelincik sende gelsene karın videosu bu sfer
Valla bende istiyorum canım okudum demin. Işten sonra bugün akşam bakicam videolara nasil birseymis

Ayy evet kakaolu yada damla çikolatalı

Valla bende istiyorum canım okudum demin. Işten sonra bugün akşam bakicam videolara nasil birseymis

Bi tepsi yedim hemde elimle ama ruyada tadi pek gelmiyo keske tam tadini alabileydimahahahhahahahahahahahah

Öküze dönmüşsün dedi gardaslarim bana ben hirslandim bu sefer disari cikmaya cikmaya farkina varmiyom ama cok aldim karin bolgem yaglandi jilian cozer bu isi hadi sende basla
ya benimde yağlandı sırtım karnım allahtan bacaklar kilo almadı yürüyüşü aksatmadım aferim bana eşimde bana diyor yağlandın diye kzııyorum sus diyorum keyfimden mi aldım kiloları diyoprum
muhtemelen 1 haftaya anca baslarım hahlısın
he sen karar ver bu haftada ısınma hareketleri yap hamlamışsındır şimdi ben leslie 1 mil bile yapamadım nefesim kesildi

Beraber yeyince kokmaz der anam bizde yedimmi beraber yiyoh gocamlan ayy bilmiyom valla ilk defa boyle kalabalik ortama giriyo ondan heralde
he beraber yiyok ama yine kokuyor
kalabalığa hiç girmiyor muydu gerçi sınıf kalabalığı farklı olur soğuk mu oluyor sınıf acaba

Kakaolu beyaz zebra kekahahahahha ayy bi yidim elimlen artik kacamaklari ruyada yapiyoz
kız cuma akşamı biz yaptık kek zebra fındıklı damla cikolatalı

hemde ne hamlamak düğünden beri spor yapmıyom düşün

Benim de bacaklar kalin olmasa bu kilom bile super ama gecen yaz dondurmayi cok yedim yaglandi gobegim bide kilo alinca yemek yeyince cikiyo hemen Cok cocuklu ortama bi parklarda girdi o da acik hava yani kapali ortamda boyle kalabalikda hic bulunmadi siniflari da cok iyi sicak bile hatta ince giydiriyoz iclerine yoksa terliyolar gunes aliyo sinif hemen ısınıyo

ağzımın suyu aktı şuan
biraz gözün korkabilir 30 gün devam diyorsun abs 6 hafta abs bizler için ideal

ahahah o kitabı bende gördüm merak ettim d&r gidersem alıcam panda benim sembolüm

ben yapmıyorum kuzum ama yaparım ya yapmak istiyorm

Kakaolu beyaz zebra kekahahahahha ayy bi yidim elimlen artik kacamaklari ruyada yapiyoz
sadece kakaolu favorim benim ben direk gömüyorum vallah
kız cuma akşamı biz yaptık kek zebra fındıklı damla cikolatalı

hemde ne hamlamak düğünden beri spor yapmıyom düşün
oo iyi hamlamışsındır bu hafta hafif spor ile başlaman gerekli hatta başlamamız

bacak kalın olunca da kötü oluyor gövde kalın oluncada nasıl aldık bu kiloları biz ya hormonlara yenik düştük hep
doktor ne diyor bu kadar sık hastalanmasına

Ben 30 dakika yapabilirsem ne alâ

Ben geçen yidiydim ecicik ama bak yine canim çekti
yemişsen tam yeseydin bri niye ucundan yiyon
30 dk yı değil o videolarda ilk 10 dk bitirmek bile ilk günlerde mucize

ahahah o kitabı bende gördüm merak ettim d&r gidersem alıcam panda benim sembolüm

ben yapmıyorum kuzum ama yaparım ya yapmak istiyorm
konusuna bakmadım ama poncikte yazıyordu kitabın isminde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…