- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #246.861
benim favoride soğan kütür kütür de yerim ... niye böyle çok hasta oluyor ki acabaAyy surekli yediriyom kiz sogan da sarımsak da cok yiyo ama yoh hemen hastalaniyoayy pismis sarimsak kokmuyo sanki kiz biz bek severik yemeklerde bol sarimsak
Öküze dönmüşsün dedi gardaslarim bana ben hirslandim bu sefer30 günregli olursam bende sizle yaparım sen karar verene kadar 1 hafta geçer zaten
günaydın poncik senin pandayı gördüm d&r da telin şarjı olsa çekecektim
bende istiyorum heves geldi birdenkilo alanlar olarak başlamak gerekli hafta da bir günde protein yapsak ohh valla kilo kilo gider
neyli gördü acaba kakaolu istiyor canım ne zamandır
sen spor yapıyormusun keptin ile pancar jilliden bahsediyor bende yapcam sende gelseneponcikbirgelincik sende gelsene karın videosu bu sfer
muhtemelen 1 haftaya anca baslarım hahlısın30 günregli olursam bende sizle yaparım sen karar verene kadar 1 hafta geçer zaten
bende istiyorum heves geldi birdenkilo alanlar olarak başlamak gerekli hafta da bir günde protein yapsak ohh valla kilo kilo gider
sen spor yapıyormusun keptin ile pancar jilliden bahsediyor bende yapcam sende gelseneponcikbirgelincik sende gelsene karın videosu bu sfer
Beraber yeyince kokmaz der anambenim favoride soğan kütür kütür de yerim ... niye böyle çok hasta oluyor ki acaba
Ye kiz bosver catlayana kadar yiyeydin nasil olsa 0 kaloriHee bakacam kuzum
Ahahahahagahahahahhahruyada yemek yemek cok guzel bide hic doymuyon habire yiyon
Valla bende istiyorum canım okudum demin. Işten sonra bugün akşam bakicam videolara nasil birseymisneyli gördü acaba kakaolu istiyor canım ne zamandır
Bi tepsi yedim hemde elimle ama ruyada tadi pek gelmiyo keske tam tadini alabileydimYe kiz bosver catlayana kadar yiyeydin nasil olsa 0 kalori
Valla bende istiyorum canım okudum demin. Işten sonra bugün akşam bakicam videolara nasil birseymis
Ayy evet kakaolu yada damla çikolatalı
Kakaolu beyaz zebra kekneyli gördü acaba kakaolu istiyor canım ne zamandır
ya benimde yağlandı sırtım karnım allahtan bacaklar kilo almadı yürüyüşü aksatmadım aferim banaÖküze dönmüşsün dedi gardaslarim bana ben hirslandim bu seferdisari cikmaya cikmaya farkina varmiyom ama cok aldim karin bolgem yaglandi jilian cozer bu isi hadi sende basla
he sen karar ver bu haftada ısınma hareketleri yap hamlamışsındır şimdi ben leslie 1 mil bile yapamadım nefesim kesildimuhtemelen 1 haftaya anca baslarım hahlısın
he beraber yiyok ama yine kokuyorBeraber yeyince kokmaz der anambizde yedimmi beraber yiyoh gocamlan ayy bilmiyom valla ilk defa boyle kalabalik ortama giriyo ondan heralde
Çok biliyon sen hem yemiş hem tad alamamış onu bulamayanlarda varBi tepsi yedim hemde elimle ama ruyada tadi pek gelmiyo keske tam tadini alabileydimahahahhahahahahahahahah
kız cuma akşamı biz yaptık kek zebra fındıklı damla cikolatalıKakaolu beyaz zebra kekahahahahha ayy bi yidim elimlen artik kacamaklari ruyada yapiyoz
hemde ne hamlamak düğünden beri spor yapmıyom düşünya benimde yağlandı sırtım karnım allahtan bacaklar kilo almadı yürüyüşü aksatmadım aferim banaeşimde bana diyor yağlandın diye kzııyorum sus diyorum keyfimden mi aldım kiloları diyoprum
he sen karar ver bu haftada ısınma hareketleri yap hamlamışsındır şimdi ben leslie 1 mil bile yapamadım nefesim kesildi
he beraber yiyok ama yine kokuyor
kalabalığa hiç girmiyor muydu gerçi sınıf kalabalığı farklı olur soğuk mu oluyor sınıf acaba
Benim de bacaklar kalin olmasa bu kilom bile superya benimde yağlandı sırtım karnım allahtan bacaklar kilo almadı yürüyüşü aksatmadım aferim banaeşimde bana diyor yağlandın diye kzııyorum sus diyorum keyfimden mi aldım kiloları diyoprum
he sen karar ver bu haftada ısınma hareketleri yap hamlamışsındır şimdi ben leslie 1 mil bile yapamadım nefesim kesildi
he beraber yiyok ama yine kokuyor
kalabalığa hiç girmiyor muydu gerçi sınıf kalabalığı farklı olur soğuk mu oluyor sınıf acaba
ağzımın suyu aktı şuanYe kiz bosver catlayana kadar yiyeydin nasil olsa 0 kalori
Valla bende istiyorum canım okudum demin. Işten sonra bugün akşam bakicam videolara nasil birseymis
Ayy evet kakaolu yada damla çikolatalı
Bu gece de ispanakli borek gormek istiyomÇok biliyon sen hem yemiş hem tad alamamış onu bulamayanlarda varinş bu gecede ben görürüm rüyamda
Bende anamgile giderken yaptim islak kek cikolatalikız cuma akşamı biz yaptık kek zebra fındıklı damla cikolatalı
hemde ne hamlamak düğünden beri spor yapmıyom düşün
Ben 30 dakika yapabilirsem ne alâağzımın suyu aktı şuan
biraz gözün korkabilir30 gün devam diyorsun abs 6 hafta abs bizler için ideal
Ben geçen yidiydim ecicik amaBu gece de ispanakli borek gormek istiyomahahahajajj
Giniydin poncuh
ahahah o kitabı bende gördüm merak ettim d&r gidersem alıcam30 günregli olursam bende sizle yaparım sen karar verene kadar 1 hafta geçer zaten
sadece kakaolu favorim benimKakaolu beyaz zebra kekahahahahha ayy bi yidim elimlen artik kacamaklari ruyada yapiyoz
oo iyi hamlamışsındır bu hafta hafif spor ile başlaman gerekli hatta başlamamızkız cuma akşamı biz yaptık kek zebra fındıklı damla cikolatalı
hemde ne hamlamak düğünden beri spor yapmıyom düşün
bacak kalın olunca da kötü oluyor gövde kalın oluncada nasıl aldık bu kiloları biz ya hormonlara yenik düştük hepBenim de bacaklar kalin olmasa bu kilom bile superama gecen yaz dondurmayi cok yedim yaglandi gobegim bide kilo alinca yemek yeyince cikiyo hemen Cok cocuklu ortama bi parklarda girdi o da acik hava yani kapali ortamda boyle kalabalikda hic bulunmadi siniflari da cok iyi sicak bile hatta ince giydiriyoz iclerine yoksa terliyolar gunes aliyo sinif hemen ısınıyo
yemişsen tam yeseydin bri niye ucundan yiyonBen 30 dakika yapabilirsem ne alâ
Ben geçen yidiydim ecicik amabak yine canim çekti
konusuna bakmadım ama poncikte yazıyordu kitabın isminde
ahahah o kitabı bende gördüm merak ettim d&r gidersem alıcampanda benim sembolüm
ben yapmıyorum kuzum ama yaparım ya yapmak istiyorm
yemişsen tam yeseydin bri niye ucundan yiyon
30 dk yı değil o videolarda ilk 10 dk bitirmek bile ilk günlerde mucize
konusuna bakmadım ama poncikte yazıyordu kitabın isminde
heh okursan beğenirsen bende alayım değişik kitaplar arıyorum ama bulamadım tadı damağımda kalacak kitapevet bende gördüm onu istagramda takıp ediyorum hüzünlü bir poncik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?