- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #246.881
pek severim çaylan güzel gidiyoBende anamgile giderken yaptim islak kek cikolatali
naapıyonn nasıl gitti annenin dogum günüsü neler yidin
hee bende tam dicektm bi ben hamlamışımdır zati diye kendinide katmışınsadece kakaolu favorim benimben direk gömüyorum vallah
oo iyi hamlamışsındır bu hafta hafif spor ile başlaman gerekli hatta başlamamız
bacak kalın olunca da kötü oluyor gövde kalın oluncada nasıl aldık bu kiloları biz ya hormonlara yenik düştük hep
doktor ne diyor bu kadar sık hastalanmasına
Bak hiç bilmiyordum bunuTamam canimkardiyolu bi abs bu cok yoruyo bence ise yaricak ben gece yapiyorum sporumu spordan 40 dk once falan 1 yemek kaşığı yulaf biraz süt ve 1 tatli kaşığı alıc marmelati yedim gece 11 de sporumu yaptim bitince de bi yumurta yedim once ve sonra bisey yemeyi unutma kaslari besleyemezsin yoksa yıkılır kaslar ve o yediklerin asla kiloya yansimiyo ben bu sabah yine eksideydim
Benede deyin sonraOlsun yine de kusana kadar yime az dikkat etben 60 olacadim nerdeyse hee bek yordu giz bide 6 week 6 packi deneyim oyle karar verek hangisine başlıcamıza
geçen yapayım dedim 6 dk leslieyi zor yaptımpek severim çaylan güzel gidiyo
hee bende tam dicektm bi ben hamlamışımdır zati diye kendinide katmışın
Borek mi yedinBen 30 dakika yapabilirsem ne alâ
Ben geçen yidiydim ecicik amabak yine canim çekti
alt tarafı yürüyongeçen yapayım dedim 6 dk leslieyi zor yaptımleslie yani basit bir video düşün
Yok canım sabitim kendimi kaybetmedim korkmaBorek mi yedinsen kilo aldin mi
Evet canım gece 12 de de spor yapsam oncesinde de sonrasinda dogru besini aliyorum spor oncesi protein karbonhidrat alinmali spor sonrasi protein basit şekerBak hiç bilmiyordum bunu
Benede deyin sonra
Hee yaa ama biraz kalca bacak kalin olunca zayiflayinca cok guzel oluyo bel incecik kum saati gibim oluyom ayiptir soylemesisadece kakaolu favorim benimben direk gömüyorum vallah
oo iyi hamlamışsındır bu hafta hafif spor ile başlaman gerekli hatta başlamamız
bacak kalın olunca da kötü oluyor gövde kalın oluncada nasıl aldık bu kiloları biz ya hormonlara yenik düştük hep
doktor ne diyor bu kadar sık hastalanmasına
Ayy bende yaapek severim çaylan güzel gidiyo
Vayy beee biz alırken sen nasil sabit kalirsinYok canım sabitim kendimi kaybetmedim korkmaokadar tokati boşuna yemedim ben
Çok şükür dokunmadı mantarları ayırdım. Biz adanada oturmuyoruz. Aileler adanada ama biz işten dolayı iskenderundayızoptimuma gittiniz rummani yi bilmiyorum da tavuk dünyası favorim mersin foruma da açılıyor geçen afişi gördüm ... mantara alerjin mi varyediklerin dokunmadı mı peki
Kız biz aynı gidiyoruz. En son tartıldığımda bende 71.4 tümgünaydın kuzum 72 lerden 71,40 e düşmüşüm çok mutluyum
hee onu bile yapamdım iştealt tarafı yürüyon
evet psikolojik yedik yiyen biz değildik ama şişen bizdikHee yaa ama biraz kalca bacak kalin olunca zayiflayinca cok guzel oluyo bel incecik kum saati gibim oluyom ayiptir soylemesialinca hemen bacaklar sisiyo tabi hee valla dusukten sonra toparlayamadik biz yeme isini farkinda msn
Okulda normal diyo doktorda hastaneler dolu zaten herkes bi iyilesemedik okul basladigindan beri diyo insallah birinci sinifa kadar alisir bunyesi derslerinden geri kalmaz
pardon ya demiştin ..Çok şükür dokunmadı mantarları ayırdım. Biz adanada oturmuyoruz. Aileler adanada ama biz işten dolayı iskenderundayız
en son ne zaman tartıldın ki ... ben cumaya kadar 70,80 i görürüm inşallah hedefin var mı cumayaKız biz aynı gidiyoruz. En son tartıldığımda bende 71.4 tüm
heh okursan beğenirsen bende alayım değişik kitaplar arıyorum ama bulamadım tadı damağımda kalacak kitap
pek severim çaylan güzel gidiyo
hee bende tam dicektm bi ben hamlamışımdır zati diye kendinide katmışın
En son cumartesi 71.4 tü. Cumaya 70 olmayı düşünüyoree. Çok mu sıktım acabahee onu bile yapamdım işteo kadar hamlamışım
evet psikolojik yedik yiyen biz değildik ama şişen bizdikben halen sıkıldım mı yiyorum elime örgü aldım sakız çiğniyorum yine fren yapamadım .. senin belde mi kalınlaştı fıstık gibi hatundun sen hee bcakları hemen inceltirsin sen twest mi ne yapıyordun ya onu yaparsın yine ... ayyy çocuk hasta olmasın ya biz olalım onlar olmasın
pardon ya demiştin ..
en son ne zaman tartıldın ki ... ben cumaya kadar 70,80 i görürüm inşallah hedefin var mı cumaya
hee onu bile yapamdım işteo kadar hamlamışım
kıız senin eltiyle durumlar nasılll abiyle arayı düzelttiniz mi hep sorcm unutyom onnu bak1 dilim börek yedim sadece olsa daha yicektim bitmişti:
bide pasta yedim bi dilimm
Ya birde yılbaşı hedeflerimiz vardı bizim. Ben orda baya bir sallamıştım. Ne demiştim acaba 65 miydi neydi. Yılbaşına ne kaldı. Demitırnak yemek kilo aldırırmı acaba
valla düğünden sonra gördüm konustuk ama ben mesafeliyim sonrada hiç konusmadık ben buraya gelince kandilde bile arayıp mesaj atmadım bundan sonra böyledurum vahim önlem almak lazım
kıız senin eltiyle durumlar nasılll abiyle arayı düzelttiniz mi hep sorcm unutyom onnu bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?