Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende anamgile giderken yaptim islak kek cikolatali
pek severim çaylan güzel gidiyo

naapıyonn nasıl gitti annenin dogum günüsü neler yidin

hee bende tam dicektm bi ben hamlamışımdır zati diye kendinide katmışın

Bak hiç bilmiyordum bunu

Olsun yine de kusana kadar yime az dikkat et ben 60 olacadim nerdeyse hee bek yordu giz bide 6 week 6 packi deneyim oyle karar verek hangisine başlıcamıza
Benede deyin sonra

Bak hiç bilmiyordum bunu

Benede deyin sonra
Evet canım gece 12 de de spor yapsam oncesinde de sonrasinda dogru besini aliyorum spor oncesi protein karbonhidrat alinmali spor sonrasi protein basit şeker tabi yaptığın spora gore degisir bu jilliani yapmadan ve yaptiktan sonra az yemek lazim gündüz yapabilirsen daha iyi tabi yemekleri daha iyi ayarlarsin ama ben esim gece ise gidince yapiyorum bu hafta tamam kuzum digerini de deneyim dicem

Hee yaa ama biraz kalca bacak kalin olunca zayiflayinca cok guzel oluyo bel incecik kum saati gibim oluyom ayiptir soylemesi alinca hemen bacaklar sisiyo tabi hee valla dusukten sonra toparlayamadik biz yeme isini farkinda msn
Okulda normal diyo doktorda hastaneler dolu zaten herkes bi iyilesemedik okul basladigindan beri diyo insallah birinci sinifa kadar alisir bunyesi derslerinden geri kalmaz

optimuma gittiniz rummani yi bilmiyorum da tavuk dünyası favorim mersin foruma da açılıyor geçen afişi gördüm ... mantara alerjin mi var yediklerin dokunmadı mı peki
Çok şükür dokunmadı mantarları ayırdım. Biz adanada oturmuyoruz. Aileler adanada ama biz işten dolayı iskenderundayız

alt tarafı yürüyon
hee onu bile yapamdım işte o kadar hamlamışım

evet psikolojik yedik yiyen biz değildik ama şişen bizdik ben halen sıkıldım mı yiyorum elime örgü aldım sakız çiğniyorum yine fren yapamadım .. senin belde mi kalınlaştı fıstık gibi hatundun sen hee bcakları hemen inceltirsin sen twest mi ne yapıyordun ya onu yaparsın yine ... ayyy çocuk hasta olmasın ya biz olalım onlar olmasın

Çok şükür dokunmadı mantarları ayırdım. Biz adanada oturmuyoruz. Aileler adanada ama biz işten dolayı iskenderundayız
pardon ya demiştin ..

Kız biz aynı gidiyoruz. En son tartıldığımda bende 71.4 tüm
en son ne zaman tartıldın ki ... ben cumaya kadar 70,80 i görürüm inşallah hedefin var mı cumaya

heh okursan beğenirsen bende alayım değişik kitaplar arıyorum ama bulamadım tadı damağımda kalacak kitap

inşallah okursam söylerim kuzum
pek severim çaylan güzel gidiyo

naapıyonn nasıl gitti annenin dogum günüsü neler yidin

hee bende tam dicektm bi ben hamlamışımdır zati diye kendinide katmışın

1 dilim börek yedim sadece olsa daha yicektim bitmişti :
bide pasta yedim bi dilimm

En son cumartesi 71.4 tü. Cumaya 70 olmayı düşünüyoree. Çok mu sıktım acaba

Ya birde yılbaşı hedeflerimiz vardı bizim. Ben orda baya bir sallamıştım. Ne demiştim acaba 65 miydi neydi. Yılbaşına ne kaldı. Demi tırnak yemek kilo aldırırmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…