- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #246.901
istersen verirsin az spor biraz dikkat ettin mi oldu bu işEn son cumartesi 71.4 tü. Cumaya 70 olmayı düşünüyoree. Çok mu sıktım acaba
önlem alma zamanımız geçti sankidurum vahim önlem almak lazım
kıız senin eltiyle durumlar nasılll abiyle arayı düzelttiniz mi hep sorcm unutyom onnu bak
ahhaha hiç hatırlamasaydın iyiydiYa birde yılbaşı hedeflerimiz vardı bizim. Ben orda baya bir sallamıştım. Ne demiştim acaba 65 miydi neydi. Yılbaşına ne kaldı. Demitırnak yemek kilo aldırırmı acaba
pörtlemeyeydi iyiydi sankiYENİ YIL YENİ BAŞLANGIÇ
2018 OCAK HEDEFİ
@emelinbusesi :68
@bir garip :51
@Melekemal :68
@Favelayn :60
@elaalemi :52
@nuffiun :65
@Buki_89 :65
kaptinn :53
@SekerPancarii : 53
@lilipit :70
en güzeliiiii yüz verdikce sımarıyolarvalla düğünden sonra gördüm konustuk ama ben mesafeliyim sonrada hiç konusmadık ben buraya gelince kandilde bile arayıp mesaj atmadım bundan sonra böyle
hiç bişey için geç değilistersen verirsin az spor biraz dikkat ettin mi oldu bu iş
önlem alma zamanımız geçti sanki
ahhaha hiç hatırlamasaydın iyiydibende demişm aslında o 75 olacaktı
kim hedeftn en fazla uzaklasıcak yarısmasıpörtlemeyeydi iyiydi sanki
Kız senin hedefte 65istersen verirsin az spor biraz dikkat ettin mi oldu bu iş
önlem alma zamanımız geçti sanki
ahhaha hiç hatırlamasaydın iyiydibende demişm aslında o 75 olacaktı
en güzeliiiii yüz verdikce sımarıyolar
hiç bişey için geç değilsendend e menü bekliyorm artık
kim hedeftn en fazla uzaklasıcak yarısması
çünkü beni etiketlememişsindir kuzu
ahıllı olsunlaradam olsunlar
çünkü beni etiketlememişsindir kuzuben gördüğüm herkesi yazdımdı ki listeyide ortaya koymuştm
ahıllı olsunlar
yemekten sonra uyku bastırıyo
benim menüleri gelirse ortalık karışır beaen güzeliiiii yüz verdikce sımarıyolar
hiç bişey için geç değilsendend e menü bekliyorm artık
kim hedeftn en fazla uzaklasıcak yarısması
he o zaman 69 kiloydum
tm cok vurmam sözbenim menüleri gelirse ortalık karışır beaneyse ilk günün günahı olmaz dimi
en çokta ben uzaklaştım
Çok yedin demekyemekten sonra uyku bastırıyo
Kim bilir neler götürdün.yyuuuooooo hayııırrrr
carsamba menülere başlıyorum bibiğim bekleyin beniKim bilir neler götürdün.Nede olsa menü paylaşmıyon tokadı basıyon bize.
çarşambayı sabırsızlıkla bekliyoruzcarsamba menülere başlıyorum bibiğim bekleyin benipersembe de pazara cıkarım sebze fln alırım
bu akşam kocamın bana kurufasulye sözü var bakalm yaparsa yarında yemge gitcem arkadasıma carsamba rahatlıyorum bitiyo yemek işleriçarşambayı sabırsızlıkla bekliyoruz
Ne zamandır rahat rahat hiçbişey düşünmeden yiyemiyorum. Sen tadını çıkar 2 günün.bu akşam kocamın bana kurufasulye sözü var bakalm yaparsa yarında yemge gitcem arkadasıma carsamba rahatlıyorum bitiyo yemek işleri
tadını cıkarta cıkarta 58kg oldum kıızzzNe zamandır rahat rahat hiçbişey düşünmeden yiyemiyorum. Sen tadını çıkar 2 günün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?