- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #246.921
tm cok vurmam söz
evet dibe vurunca yemeğe verdim hep kendimi çok pişmanım
hhe ben bugün sen niye çarşambacarsamba menülere başlıyorum bibiğim bekleyin benipersembe de pazara cıkarım sebze fln alırım
Verirsin koskoca kaptansın.tadını cıkarta cıkarta 58kg oldum kıızzz
çünkülüm salı misafirliğe gitcem tatlı fln nasıl olsa bozulcak carsamba baslıyaym hiç bozmadan devam edrimhhe ben bugün sen niye çarşamba
kaptan yardımcısıVerirsin koskoca kaptansın.
ne kadanda yogum bir hatunben bankaya gittim geldim
Catlayinda patlayın ahahaha bi öğünü az yiyorum canım ben zamanım olmuyor ya hep öyle dengede tutuyorVayy beee biz alırken sen nasil sabit kalirsinahahahahah
Biz onlari unuttuyduk demipörtlemeyeydi iyiydi sanki
He bende anama gidicem sonra kv ye gidicim orda datatlılar kekler oluyor hee napcaz şimdiçünkülüm salı misafirliğe gitcem tatlı fln nasıl olsa bozulcak carsamba baslıyaym hiç bozmadan devam edrim
bence halen unutmuş numarası yapalımBiz onlari unuttuyduk demi
ama hatırlatıyolar banaBiz onlari unuttuyduk demi
keşke bütün es dost akraba aynı anda diyete başlasakHe bende anama gidicem sonra kv ye gidicim orda datatlılar kekler oluyor hee napcaz şimdi
bence halen unutmuş numarası yapalım
hadi bakam dogum günüde geçti diyete baslıyon sende artık bahanen kalmadı çünkülümhe sorma
sebep neymişkiyarına randevu aldım kadın doğumdan iyi mi ettim bilmiyorum
karnım ve kasıkların çok ağrıyor ondan gidecem ...belki başka birşey vardır dicemde yoktur sanmıyorumama hatırlatıyolar bana
keşke bütün es dost akraba aynı anda diyete başlasak
hadi bakam dogum günüde geçti diyete baslıyon sende artık bahanen kalmadı çünkülüm
sebep neymişki
ödenen sigorta parasını dibine kadar kullanırım diyosn yanikarnım ve kasıkların çok ağrıyor ondan gidecem ...belki başka birşey vardır dicemde yoktur sanmıyorum
millet kilosundan memnunyaparlar mı diyet
özele gidiyorum kız olan bana oluyorödenen sigorta parasını dibine kadar kullanırım diyosn yaniben dokor sevmiiiim gitmem öle
hee zengin kızım benzengin kız seni
yaaahee zengin kızım bendevlet çok pis ya üniversiteye mecburen gittim ama öğğ yani tek çarşaf var 100 kişi onu kullanıyor düşün
ama hatırlatıyolar bana
keşke bütün es dost akraba aynı anda diyete başlasak
hadi bakam dogum günüde geçti diyete baslıyon sende artık bahanen kalmadı çünkülüm
sebep neymişki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?