- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #246.941
o zaman yarın gelsin menüevet bugün diyetteyim
hee ne cok konustular hakket susturamadım pampikNe cok konuşmuşsunuzesim uyudu hemen sporumu yapip yemek yapicam bende aksam bakaram ne konuşmuşsunuz
doktorum çok çok iyi ama temizlik sıfır evlendikten sonra ilk defa devlete aşılama için gitmiştim berbattı yaniyaaaama bende devlete giderim diyodumbizim burdakid evlette doktorlar iyiymiş öle diyodular
Siz konusun ben kaslanip hepinizi dovecemo zaman yarın gelsin menü
hee ne cok konustular hakket susturamadım pampik
neyse bi denerim olmadı özele artıkdoktorum çok çok iyi ama temizlik sıfır evlendikten sonra ilk defa devlete aşılama için gitmiştim berbattı yani
cenemle döverim seniSiz konusun ben kaslanip hepinizi dovecem
kız ben onu düşündüm ne bilim ya ay midem bulandı şimdi konuşunca zaten 6 ayda 1 gideceksin hergün 50 kr koy kenara çıkar paranın büyük kısmıneyse bi denerim olmadı özele artıkgitti paracıklarım yanımızda carsaf götürsek
bizim burda sırf kadın dogum adına özel hastane varkız ben onu düşündüm ne bilim ya ay midem bulandı şimdi konuşunca zaten 6 ayda 1 gideceksin hergün 50 kr koy kenara çıkar paranın büyük kısmı
o zaman yarın gelsin menü
hee ne cok konustular hakket susturamadım pampik
bugün ne cabuk geçti
bugün ne cabuk geçti
yarın geçmez salı ya 3 günük uzunlukta mubarek gün :he valla kız geçti bugün hiç anlamadım bende
burda da var ama devlete bağlı herkes orda muayne oluyor bana telefonunu verecek beni dinleyecek zaman ayıracak doktor gerekli o da özellerde var malesefbizim burda sırf kadın dogum adına özel hastane var
yarın geçmez salı ya 3 günük uzunlukta mubarek gün :
kız ben arayamam utanırım öle zırt pırtburda da var ama devlete bağlı herkes orda muayne oluyor bana telefonunu verecek beni dinleyecek zaman ayıracak doktor gerekli o da özellerde var malesef
bi bismillah dahacumartesiye çok var offffffff
Kalca bacak kol sırt çalıştım 40 dkcenemle döverim seni
sırf yumurtalı ıspanak için ıspanak ayırdm buzlugaKalca bacak kol sırt çalıştım 40 dk30 dk da sabah sporum var hemen yemek yapip protein almam lazim yumurtali ispanakkkk ve yogurt çorbası
Mecbur kalıyorsun bazen utanmayı geçiyorkız ben arayamam utanırım öle zırt pırt
bi bismillah daha
Canım spor öncesi ve sonrası neler yiyebilirim meselaNe cok konuşmuşsunuzesim uyudu hemen sporumu yapip yemek yapicam bende aksam bakaram ne konuşmuşsunuz
yoğurt çorbasını dün yedim az pirinç koydum içine harika oluyorKalca bacak kol sırt çalıştım 40 dk30 dk da sabah sporum var hemen yemek yapip protein almam lazim yumurtali ispanakkkk ve yogurt çorbası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?