Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cnm ya ben bir fuzen oturtMdm kizim durmuyor hep ayak ustu yiyorm atstrmlk
Haddime değil akıl vermek ama atıştırmalık olacaksa bile meyve veya yoğurt tercih edebilirsin çok zorda kalınca canım çünkü hemen hemen her gün hamurişi var geceleri kızın uyuyunca veya gündüz müsait olduğunda da kendine sağlıklı bişeyler yap kızın durmadığında yemelik

Abs killer yaptım demincik ve çeyrek kare bitterli süt ve biraz üzüm yedim iyi etmişmiyim
Abs killer güzelmiş ama bi tane hareketi çözemedim daha olacak oda inşallah
Ohh iyi etmisin ama bi yumurta da yeseydin keske oncesinde ne yedin hangi hareker yerde kedi gibi yuruyup ters donup bide oyle gittigi hareket mi yoksa bende yarin 6 week 6 pack hareketini deneyip karar vercem hangisini yapcamabugun agirlik calistimyarin karin gunu

Ayy aynı telden çalmışız

Yaa bende nohutlu yapıyordum geçen sene efsane oluyordu unutmuşum evde buğday da var difrizde bir dahakine öyle yapayım
Resmen yemek gibi oluyo oyle kiz cok seviyoz biz yogurt corbasi yoksa ispanakli yumurta doyurmuyo yanina iyi gitti ama suan cok açim

Evde yumurta kalmadı canım ya
6 pack temi karın?
Yok canım onu hemen çözdüm hani uzanıyor sonra bir eliyle destek alıp kaldırıyorsun vücudu öbür elinle de ayağına uzanıyorsun falan orayı anlamadım
25ci dakikadaki hareket

Hmm anladim ben onu kolay yapan kiz gibi yaptim benim bileklerim hassas hemen sakatlaniyo bileklerime yuklenecek harektleri kolay versiyonuyla yapiyom ondan kendime spor oncesi kurabiyeleri yaptim ve cok sevdim tadini tavuk yulaf yumurta var icinde tam spor oncesi ihtiyaci 2 tanesi 10 gr protein yapiyo saglikli karbonhidrati da var icinde

Yaaa ıspanaklı yumurta off canım çekti valla ikisi de favorim benim nasıl açsın kız bunları yediğin halde acıktın mı
Hee hemde nasil aciktim canim atıştırmalık cekiyo belki de ondan yoksa dayanilmaz bi aclik yok küçük kase corba , 1 porsiyon da yumurtali ispanak yidim yogurt ve tursuyla ananem bi tursu yapmis bardakla icesim geliyo suyunu bek guzel sonra da yesil cay ictim tursu odem yapmasin diye

İyi bence basladin basladinnn daha duzenli olabilir pide cikabilirdi mesela

Resmen yemek gibi oluyo oyle kiz cok seviyoz biz yogurt corbasi yoksa ispanakli yumurta doyurmuyo yanina iyi gitti ama suan cok açim
Nasıl yapıyorsun canım yoğurt çorbasını

Kurabiyenin içinde tavuk nasıl bişey o

Off sen saydıkça acıkıyorum şu an he çok açsan 1 kepçe içeydin sağa sola sataşacaksa miden hiç olmazsa çorba ya da süt iç tutar

İyi bence basladin basladinnn daha duzenli olabilir pide cikabilirdi mesela
Valla umarım iyidir tek çorba içecektim ama zor bulanan yemek olunca tadımlık yedim

haklissin cnmm markete gidip alis vero syapaym su senin tariflerden yiyeyim artikkkkk

Nasıl yapıyorsun canım yoğurt çorbasını

Kurabiyenin içinde tavuk nasıl bişey o
Yogurdu goz karari tencereye aliyorum ev yogurdu icine bir yumurta kirip karıştırıyorum biraz suyla açıp icine haslanmis bugday ve nohut katip kaynayana kadar karıştırıyorum bi 20 dk oyle kayniyo arada karistiriyorum sonra kapatip ustune naneli yag kizdirip gezdiriyorum canim
Kurabiye dedigime bakma iste adini bulamadigimdan kraker mi desem ki ama dene bak tadina bayildim ben
Uydurdum kendim 2 bardak yulaf ezmesi, 2 tam yumurta 2 yumurta beyazi, 150 gr tavuk gogus, 1 tatli kaşığı kuru maya, 1 tatli kaşığı sirke, az tuz

Yulafi koy ustune yumurtalari ilave et mayayi kat az bekle ceksin yulaf o arada pismis tavuklari minik minik dogra sonra sirke ve tavuklari koy icine az tuz ekle sonra yagli kagit serili tepsiye birer kaşık koy 14 tane çıktı benden sonra elimle duzgunlestirip yuvarlak yaptim ustune corek otu ve keten tohumu serpip 160 derece firinda pisirdim her birinde 5 gr protein var iki tane ye spor oncesi 10 gr protein fena değil

Yok kiz yemedim sut kalmamis kahvemi de sade ictim zati yarin eksilerimlen mutlu olacam tabi corbanin yanina daha besleyici bisey yiyebilirdin ama icli kofteden az yemek buyuk basari bence guzel guzell hadi bozmucaz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…