- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #246.981
Haddime değil akıl vermek ama atıştırmalık olacaksa bile meyve veya yoğurt tercih edebilirsin çok zorda kalınca canım çünkü hemen hemen her gün hamurişi var geceleri kızın uyuyunca veya gündüz müsait olduğunda da kendine sağlıklı bişeyler yap kızın durmadığında yemelikcnm ya ben bir fuzen oturtMdm kizim durmuyor hep ayak ustu yiyorm atstrmlk
Ohh iyi etmisin ama bi yumurta da yeseydin keskeAbs killer yaptım demincik ve çeyrek kare bitterli süt ve biraz üzüm yedimiyi etmişmiyim
Abs killer güzelmiş ama bi tane hareketi çözemedim daha olacak oda inşallah
Ayy aynı telden çalmışızKurabik yapma sende ayak ustu yiyecek seyler bulurum ben sanamesela hurma arasi badem kuru incir arasi ceviz kuru kayisi arasi findik badem ceviz bunlari bi bos zamaninda hazirla koy dolaba yersin yada browni tarifim var saglikli onu kaşık kaşık koy tepsiye at firina ondan ye pekmezli enerji verir tok tutar
Resmen yemek gibi oluyo oyle kiz cok seviyoz biz yogurt corbasiYaa bende nohutlu yapıyordum geçen sene efsane oluyordu unutmuşum evde buğday da var difrizde bir dahakine öyle yapayım
Ayy aynı telden çalmışız
Evde yumurta kalmadı canım yaOhh iyi etmisin ama bi yumurta da yeseydin keskeoncesinde ne yedin hangi hareker yerde kedi gibi yuruyup ters donup bide oyle gittigi hareket mi yoksa bende yarin 6 week 6 pack hareketini deneyip karar vercem hangisini yapcama bugun agirlik calistim yarin karin gunu
Yaaa ıspanaklı yumurta off canım çekti valla ikisi de favorim benim nasıl açsın kız bunları yediğin halde acıktın mıResmen yemek gibi oluyo oyle kiz cok seviyoz biz yogurt corbasiyoksa ispanakli yumurta doyurmuyo yanina iyi gitti ama suan cok açim
Hmm anladim ben onu kolay yapan kiz gibi yaptim benim bileklerim hassas hemen sakatlaniyo bileklerime yuklenecek harektleri kolay versiyonuyla yapiyom ondanEvde yumurta kalmadı canım ya
6 pack temi karın?
Yok canım onu hemen çözdüm hani uzanıyor sonra bir eliyle destek alıp kaldırıyorsun vücudu öbür elinle de ayağına uzanıyorsun falan orayı anlamadım
25ci dakikadaki hareket
Hee hemde nasil aciktimYaaa ıspanaklı yumurta off canım çekti valla ikisi de favorim benim nasıl açsın kız bunları yediğin halde acıktın mı
İyi bence basladin basladinnnSabah
Kaşarlı tost tam buğdaylı ekmeğe
Ara
Pekin cevizi 4 5 tane yedim
Öğlen
1 salçalı yumurta
2 yk lorlu menemen
1 dilim kadar pide
Ara
Eti.karam bitter
Akşam
1 içli köfte avuç içi kadar
1 tabak.domates çorbası
Bol salata
Nasıl yapıyorsun canım yoğurt çorbasınıResmen yemek gibi oluyo oyle kiz cok seviyoz biz yogurt corbasiyoksa ispanakli yumurta doyurmuyo yanina iyi gitti ama suan cok açim
Hmm anladim ben onu kolay yapan kiz gibi yaptim benim bileklerim hassas hemen sakatlaniyo bileklerime yuklenecek harektleri kolay versiyonuyla yapiyom ondankendime spor oncesi kurabiyeleri yaptim ve cok sevdim tadini tavuk yulaf yumurta var icinde tam spor oncesi ihtiyaci 2 tanesi 10 gr protein yapiyo saglikli karbonhidrati da var icinde
Off sen saydıkça acıkıyorum şu an heHee hemde nasil aciktimcanim atıştırmalık cekiyo belki de ondan yoksa dayanilmaz bi aclik yok küçük kase corba , 1 porsiyon da yumurtali ispanak yidim yogurt ve tursuyla ananem bi tursu yapmis bardakla icesim geliyo suyunu bek guzel sonra da yesil cay ictim tursu odem yapmasin diye
Valla umarım iyidir tek çorba içecektim ama zor bulanan yemek olunca tadımlık yedimİyi bence basladin basladinnndaha duzenli olabilir pide cikabilirdi mesela
I kim merak ettim nasıl bulabilirim videoyuAy kızlar yasemin sakallıoğlunun diyetini bozan kız videosunu izlediniz mi hiç
haklissin cnmm markete gidip alis vero syapaym su senin tariflerden yiyeyim artikkkkkKurabik yapma sende ayak ustu yiyecek seyler bulurum ben sanamesela hurma arasi badem kuru incir arasi ceviz kuru kayisi arasi findik badem ceviz bunlari bi bos zamaninda hazirla koy dolaba yersin yada browni tarifim var saglikli onu kaşık kaşık koy tepsiye at firina ondan ye pekmezli enerji verir tok tutar
Yogurdu goz karari tencereye aliyorum ev yogurdu icine bir yumurta kirip karıştırıyorum biraz suyla açıp icine haslanmis bugday ve nohut katip kaynayana kadar karıştırıyorum bi 20 dk oyle kayniyo arada karistiriyorum sonra kapatip ustune naneli yag kizdirip gezdiriyorum canimNasıl yapıyorsun canım yoğurt çorbasını
Kurabiyenin içinde tavuknasıl bişey o
Yok kiz yemedim sut kalmamis kahvemi de sade ictim zatiOff sen saydıkça acıkıyorum şu an heçok açsan 1 kepçe içeydin sağa sola sataşacaksa miden hiç olmazsa çorba ya da süt iç tutar
Valla umarım iyidir tek çorba içecektim ama zor bulanan yemek olunca tadımlık yedim
Google a yaz canım çıkarI kim merak ettim nasıl bulabilirim videoyu
haklissin cnmm markete gidip alis vero syapaym su senin tariflerden yiyeyim artikkkkk
Ye farki göreceksin bebegim daha tok ve enerjik olacaksin sana seker asla enerji vermezhaklissin cnmm markete gidip alis vero syapaym su senin tariflerden yiyeyim artikkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?