- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #247.381
Akşam yemegini az önce yedim 4kaşık pilav vardı 2kaşık yedim ekmek vardı pilav var diye ekmek yemedim ucundan kıyısından listeye uyacak galiba7 dilim ekmek mi offf karnın hep tok olacak desene
hee bukiyi ve cikiletalarınıNereye gidiyoruz bukiyi görmeye mi
sen ne bilcen diyet yapmayı beni dinle de gibi konusmusGünlük calori 1650 dedim ben makarna pilav ekmek yemiyorum dediki kafana göre diyet yapma bu listeyi uygula
66 olmuşum tam huhuuuu 65 lere düşüyorum artik galibaakşam ymeginde yumurta mı yidinbari spor yapaydın kuzu
hahaha yok yok kitliyemem en sevdim ay gezicim yiyicimmmen sevdiğimkendini eve kilitleyip 24 üne kadar evden cıkmıyosun
fena fena yakinda yuvarlanir ortalikdaKesin gıdıhlanmiştimgobeklenmistirde mence acik de butlanmiştir
hemen gelin cesit bol ben size saklarim:) ay saklarim demiskene gecen sene bi ac gözlülük yapim dedim ortaligi batirdim yine buzamanlarda bi alisverismerkezindeyiz tabi heryerde cikolata dagitiolar bende aldim birsürü doldurdum cebime sonra cebimde olduklarini u nutup arabaya oturdum bigüzel eve gelene Kadar isindim isindim eve geldim elimi cebime bi attim heryer erimis cikolatakaç ççeşit çikileta varmış kiyetişebilir miyiz çikiletalara aman ucaga tabiki alakası yok biz öyle insanlar mıyız saçmalama
Sacmalama tabikine kadar ozledim bukisi ben biliyon mu hadi ucak bileti al novel baba hedayemizi hazirlasin Buki_89 ayyy ahagaghaahahahahah
binim corabım yeşil olsun liiitfeeenn
Benimki en buyugu hangi renkse o olsunaç gozlulukten degil sacmalama anı kalsin
tabikide anı içinne sandındı içinde güzel şiiiğle olsun @Buki_89
bence bi bavul anca senin minigine yeterBir bavul yeter mi ki ikimize emin olamadim
nere gidion kiz kim davet ettiben bu akşamda yemege gidiyorumbıhhhhtıııııııımmmmmm
hay allahim hangi konu yüzünden yemis cok merak ettimkızlar bi eksiklik hissediyo musunuz ?
black ine ban yimiş haberiniz var mıydı
hemde bu sefer fenaaa
he sende gel cikolata görmeye ay pardon beni görmeyeNereye gidiyoruz bukiyi görmeye mi
Dengelersin kuzum birşey olmazAkşam yemegini az önce yedim 4kaşık pilav vardı 2kaşık yedim ekmek vardı pilav var diye ekmek yemedim ucundan kıyısından listeye uyacak galiba
Hehe ay düşünsenize 1 adımlık yer olsa mesefaler oyy ne güzel olur yaahee bukiyi ve cikiletalarını
sen ne bilcen diyet yapmayı beni dinle de gibi konusmus
Ne güzel işteben bu akşamda yemege gidiyorumbıhhhhtıııııııımmmmmm
Yooqq yoqqq ben seni görmeye geliyorum gelmişken 1 bitter yerikhe sende gel cikolata görmeye ay pardon beni görmeye
hafif bebisim.bebegiiim şahaneyiz sen nörüüuunn
corba 1 kase olsaymış ne güzel bi menü olcakmış
bende tam öğle nerde dicektim
begendimm kuzu muhallebi hafifse tabi eger
tamamdir anlastikDengelersin kuzum birşey olmazolmayaydı iyiydi tabi
Hehe ay düşünsenize 1 adımlık yer olsa mesefaler oyy ne güzel olur yaa
Ne güzel işteekonomik kar hazıra konuyon daha ne olsun
Yooqq yoqqq ben seni görmeye geliyorum gelmişken 1 bitter yerik
Benimde kac gundur basim catliyor bide ayni kilomdayim veremiyorum evde bosalnadi yuruyuste yapamadim karnim davul gibi sanki 5 aylikm hamile gobegi oldu gobevim duzlesmisti her gun tartiliyorum kilomda ayni cok rahatziz ediyor gobevimin sismesiselam kizlar
nasilsiniz
ben hastalanyr gibiyim
bogazim basim burnum fenalardao yuzden hic halim yok kizim cok huysuz haliyle pek gelemdmm afolaaa
Ben şu kopcali korseden takıyorum geceleri göbeğim bayağı küçüldü kuzuBenimde kac gundur basim catliyor bide ayni kilomdayim veremiyorum evde bosalnadi yuruyuste yapamadim karnim davul gibi sanki 5 aylikm hamile gobegi oldu gobevim duzlesmisti her gun tartiliyorum kilomda ayni cok rahatziz ediyor gobevimin sismesi
Nerden aldin bende istefim esim aldi rezimde gogus altindan basliyordu bi geldi ince dar bisey gobegi tam tutmuyor bike citcitli termal aldircm guzel bisey allah nasipneder dogum falanda yaparsam ozaman da kullana bilicegim kaliteli bisey istiyorumBen şu kopcali korseden takıyorum geceleri göbeğim bayağı küçüldü kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?