Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

en sevdiğimkendini eve kilitleyip 24 üne kadar evden cıkmıyosun
hahaha yok yok kitliyemem en sevdim ay gezicim yiyicimmm

Kesin gıdıhlanmiştim gobeklenmistirde menceacik de butlanmiştir
fena fena yakinda yuvarlanir ortalikda

kaç ççeşit çikileta varmış ki yetişebilir miyiz çikiletalaraaman ucaga tabiki alakası yok biz öyle insanlar mıyız saçmalama
hemen gelin cesit bol ben size saklarim:) ay saklarim demiskene gecen sene bi ac gözlülük yapim dedim ortaligi batirdim yine buzamanlarda bi alisverismerkezindeyiz tabi heryerde cikolata dagitiolar bende aldim birsürü doldurdum cebime sonra cebimde olduklarini u nutup arabaya oturdum bigüzel eve gelene Kadar isindim isindim eve geldim elimi cebime bi attim heryer erimis cikolata

Sacmalama tabiki ne kadar ozledim bukisi ben biliyon mu hadi ucak bileti alnovel baba hedayemizi hazirlasin Buki_89 ayyy ahagaghaahahahahah

he he kesin cok özlediniz cikolatalari ay pardon beni

binim corabım yeşil olsun liiitfeeenn

Benimki en buyugu hangi renkse o olsun aç gozlulukten degil sacmalama anı kalsin

ben aksam ayakabimi ve corabimi hazirladim zaten kapinin esigine koydum kocis doldursun diye cok merakliyim doldurcakmi

tabikide anı için ne sandındı içinde güzel şiiiğle olsun@Buki_89

ay kizlar siz bi gelin ben sizi cikolata yagmuruna tutarim nedemekkk oyyyyyy negüzel olurdu haaa

Cok anı lazim bi da ne zaman gidecuh Buki_89

haydi gelinnnn

hatta biz iç gelmeyelim seni rahatsız etmeyelim noel noel sen direk bize göndert hahahahaha Buki_89

öyle olmazzzz sizi görmeden virmem cikolatalariii

Bir bavul yeter mi ki ikimize emin olamadim
bence bi bavul anca senin minigine yeter

Akşam yemegini az önce yedim 4kaşık pilav vardı 2kaşık yedim ekmek vardı pilav var diye ekmek yemedim ucundan kıyısından listeye uyacak galiba
Dengelersin kuzum birşey olmaz olmayaydı iyiydi tabi

hee bukiyi ve cikiletalarını

sen ne bilcen diyet yapmayı beni dinle de gibi konusmus
Hehe ay düşünsenize 1 adımlık yer olsa mesefaler oyy ne güzel olur yaa

ben bu akşamda yemege gidiyorum bıhhhhtıııııııımmmmmm
Ne güzel işte ekonomik kar hazıra konuyon daha ne olsun

he sende gel cikolata görmeye ay pardon beni görmeye
Yooqq yoqqq ben seni görmeye geliyorum gelmişken 1 bitter yerik

Menü yazayım
Sabah
1 bardak süt
Ara
4.pikan cevizi
Öğlen
50 gr kadar süzme ile yapilan sandviç
Ara
20 cm boyunda çiğ köfte dürüm
Toplantıya gidecektim mecbur yedim
1 elma
1 ayran
Akşam
Türlü yicem belki 1 kase de tarhana corba içerim
1 detoks matarasi kadar yarım limonlu su 1 lt su içtim evde de 4 5 bardak içerim 2 lt yaparım yarın 100 gram kadar inmezsem kendimi balkondan atacam böylelikle diyete de gerek kalmıycak

selam kizlar
nasilsiniz
ben hastalanyr gibiyim
bogazim basim burnum fenalarda o yuzden hic halim yok kizim cok huysuz haliyle pek gelemdmm afolaaa

Sabah
2 gun kurusu+ilik limonlu su

2 ad. haslanmis yumurta
1 buyuk dilim kizarmis(tost mak.) t.b ekmegi
3 zeytin
1.5 kibrit kutusu peynir
1 c.k tereyag

ara
2 ad. hurma

aksam
1 dolu kase yoğurt corbasi
1 buyuk kase salata
1 posiyon pismis et
kucuk 1 dilim t.b ekmegi

tv izlerken kizim durursa SekerPancarii nin saglikli kurabiyesinden yapip yiyecegim 2 tane durmazsa sagliksiz 1 tanecikk

tamamdir anlastik

selam kizlar
nasilsiniz
ben hastalanyr gibiyim
bogazim basim burnum fenalarda o yuzden hic halim yok kizim cok huysuz haliyle pek gelemdmm afolaaa
Benimde kac gundur basim catliyor bide ayni kilomdayim veremiyorum evde bosalnadi yuruyuste yapamadim karnim davul gibi sanki 5 aylikm hamile gobegi oldu gobevim duzlesmisti her gun tartiliyorum kilomda ayni cok rahatziz ediyor gobevimin sismesi

Benimde kac gundur basim catliyor bide ayni kilomdayim veremiyorum evde bosalnadi yuruyuste yapamadim karnim davul gibi sanki 5 aylikm hamile gobegi oldu gobevim duzlesmisti her gun tartiliyorum kilomda ayni cok rahatziz ediyor gobevimin sismesi
Ben şu kopcali korseden takıyorum geceleri göbeğim bayağı küçüldü kuzu

Bugün mitiiiş bir menüm var
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı ev yapımı labne
1 tatlı kaşığı tereyağı ve bal
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara
1 avuç kuru üzüm

Öğlen
1 tabak tavuklu salata
1 bardak ayran

Ara
1 elma

Akşam
1 biftek
1 kase mercimek çorbası
1 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 bardak ayran

Ara olarak 1 armut yicem
Gece yatmadan 1 bardak laktozsuz süt içerim geç uyuyorum çok acıkıyorum

Ben şu kopcali korseden takıyorum geceleri göbeğim bayağı küçüldü kuzu
Nerden aldin bende istefim esim aldi rezimde gogus altindan basliyordu bi geldi ince dar bisey gobegi tam tutmuyor bike citcitli termal aldircm guzel bisey allah nasipneder dogum falanda yaparsam ozaman da kullana bilicegim kaliteli bisey istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…