- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #247.401
Gittigidiyor'dan aldım kuzum 40 TL ydi ama gündüz takmıyorum çünkü dışarda kalan yerlerden et fışkırıyor normalde o kadar değilim bunu takinca karnım dümdüz oluyor ama sırt bölgede birikme yapiyoNerden aldin bende istefim esim aldi rezimde gogus altindan basliyordu bi geldi ince dar bisey gobegi tam tutmuyor bike citcitli termal aldircm guzel bisey allah nasipneder dogum falanda yaparsam ozaman da kullana bilicegim kaliteli bisey istiyorum
Banlı canım o@Blacksee55 nerdesinnn
Bende yapabilirmiyim bi bakayımKızlar kesinlikle 6week 6 pack daha çok karın hareketleri var ve tempolu :) bu arada side plank hareketide çok zorluyor
SekerPancarii @keptinn SchonerDuft @tgb1907
Benim gözüm kesmedi bugün 3 saat toplantı çekim seminer gibi bir şey vardı orya giderken de kafam dondu uyuştum iyice sabah ya da yarın akşam kesin başlıyorumKızlar kesinlikle 6week 6 pack daha çok karın hareketleri var ve tempolu :) bu arada side plank hareketide çok zorluyor
Durumun santimi belirtmen coh dihhatimi cektiMenü yazayım
Sabah
1 bardak süt
Ara
4.pikan cevizi
Öğlen
50 gr kadar süzme ile yapilan sandviç
Ara
20 cm boyunda çiğ köfte dürüm
Toplantıya gidecektim mecbur yedim
1 elma
1 ayran
Akşam
Türlü yicem belki 1 kase de tarhana corba içerim
1 detoks matarasi kadar yarım limonlu su 1 lt su içtim evde de 4 5 bardak içerim 2 lt yaparım yarın 100 gram kadar inmezsem kendimi balkondan atacam böylelikle diyete de gerek kalmıycak
Ben bukisin yanindayim suan kahvemizlen cikilata kovamizdan cikilat seciyozbana göndersin bavulları ben sna gönderirim burdan
kızlar bi eksiklik hissediyo musunuz ?
black ine ban yimiş haberiniz var mıydı
hemde bu sefer fenaaa
Sensiz olmazNereye gidiyoruz bukiyi görmeye mi
@keptinn gelmesinhahaha yok yok kitliyemem en sevdim ay gezicim yiyicimmm
fena fena yakinda yuvarlanir ortalikda
hemen gelin cesit bol ben size saklarim:) ay saklarim demiskene gecen sene bi ac gözlülük yapim dedim ortaligi batirdim yine buzamanlarda bi alisverismerkezindeyiz tabi heryerde cikolata dagitiolar bende aldim birsürü doldurdum cebime sonra cebimde olduklarini u nutup arabaya oturdum bigüzel eve gelene Kadar isindim isindim eve geldim elimi cebime bi attim heryer erimis cikolata
he he kesin cok özlediniz cikolatalari ay pardon beni
ben aksam ayakabimi ve corabimi hazirladim zaten kapinin esigine koydum kocis doldursun diye cok merakliyim doldurcakmi
ay kizlar siz bi gelin ben sizi cikolata yagmuruna tutarim nedemekkk oyyyyyy negüzel olurdu haaa
haydi gelinnnn
öyle olmazzzz sizi görmeden virmem cikolatalariii
bence bi bavul anca senin minigine yeter
Bende açimben bu akşamda yemege gidiyorumbıhhhhtıııııııımmmmmm
Ayy gecmis olsun kuzum bebike gecmesinselam kizlar
nasilsiniz
ben hastalanyr gibiyim
bogazim basim burnum fenalardao yuzden hic halim yok kizim cok huysuz haliyle pek gelemdmm afolaaa
Ayy ne guzel menuuuSabah
2 gun kurusu+ilik limonlu su
2 ad. haslanmis yumurta
1 buyuk dilim kizarmis(tost mak.) t.b ekmegi
3 zeytin
1.5 kibrit kutusu peynir
1 c.k tereyag
ara
2 ad. hurma
aksam
1 dolu kase yoğurt corbasi
1 buyuk kase salata
1 posiyon pismis et
kucuk 1 dilim t.b ekmegi
tv izlerken kizim durursaSekerPancarii nin saglikli kurabiyesinden yapip yiyecegim 2 tane durmazsa sagliksiz 1 tanecikk
Kusur yok bebegim harikaBugün mitiiiş bir menüm var
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı ev yapımı labne
1 tatlı kaşığı tereyağı ve bal
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara
1 avuç kuru üzüm
Öğlen
1 tabak tavuklu salata
1 bardak ayran
Ara
1 elma
Akşam
1 biftek
1 kase mercimek çorbası
1 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 bardak ayran
Ara olarak 1 armut yicem
Gece yatmadan 1 bardak laktozsuz süt içerim geç uyuyorum çok acıkıyorum
Guzel canim afiyet olsun belki aksam yemek yiyebilirdin ne corbasi ictinMenumude yazim
Sabah
1yumurta
2yk menemen
Domates salatalik
1dilim ekmek sekersiz cay
Ara
1avuc meyve kurusu
Oyken
2bardak ayran
Kuck bir tabak etli patates yemegi
Aksam
1kepce corba
Salata
1yk makarna
Ara
Cay icicem
Dimii dimiiiKızlar kesinlikle 6week 6 pack daha çok karın hareketleri var ve tempolu :) bu arada side plank hareketide çok zorluyor
Yap canım bence :)Bende yapabilirmiyim bi bakayım
Tamam canım inşallahBenim gözüm kesmedi bugün 3 saat toplantı çekim seminer gibi bir şey vardı orya giderken de kafam dondu uyuştum iyice sabah ya da yarın akşam kesin başlıyorum
Ayy dikkat et o zaman bende ayak bileğimi incitmiştim (bi ara ayağım ağrıyor diyodum haniDimii dimiiiayy ben side planklarda cok zorlaniyom bileklerim incilecek diye el ustunde duramiyom dirsek ustunde yapmaya calisiyom cok zor oliii ama bileklerimi incitmemem lazim o zaman 20 gune anca iyilesiyo spor yapamiyom
Dikkat et kiz ben jillian 30 day shred yaparken bilekleri sakatladim hic umursamadan bisi olmaz diye spora devam ettim simdi en ufak zorlamada inciliyoYap canım bence :)
Tamam canım inşallah
Ayy dikkat et o zaman bende ayak bileğimi incitmiştim (bi ara ayağım ağrıyor diyodum hani) spor yaparken oldu büyük ihtimal iki hafta da anca iyileşti
Şimdi bide 30 Day shred level 3 patlattım bi tane zor yapan kız gibi yaptım (tam mekik hariç) 6 pack ten daha çok terledim tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?