Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menumude yazim
Sabah
1yumurta
2yk menemen
Domates salatalik
1dilim ekmek sekersiz cay

Ara
1avuc meyve kurusu

Oyken
2bardak ayran
Kuck bir tabak etli patates yemegi

Aksam
1kepce corba
Salata
1yk makarna

Ara
Cay icicem

Nerden aldin bende istefim esim aldi rezimde gogus altindan basliyordu bi geldi ince dar bisey gobegi tam tutmuyor bike citcitli termal aldircm guzel bisey allah nasipneder dogum falanda yaparsam ozaman da kullana bilicegim kaliteli bisey istiyorum
Gittigidiyor'dan aldım kuzum 40 TL ydi ama gündüz takmıyorum çünkü dışarda kalan yerlerden et fışkırıyor normalde o kadar değilim bunu takinca karnım dümdüz oluyor ama sırt bölgede birikme yapiyo

Durumun santimi belirtmen coh dihhatimi cekti ahahahahahajbaha
Bence iyigizil yani

@keptinn gelmesin coh yiyo o likörlü çiklat vağ mi sus günaf bi dene yisem mi

Ayy ne guzel menuuu yime sagliksizdan sagliklidan ye de süt olsun kuzu rahat dursun

Kusur yok bebegim harika

Menumude yazim
Sabah
1yumurta
2yk menemen
Domates salatalik
1dilim ekmek sekersiz cay

Ara
1avuc meyve kurusu

Oyken
2bardak ayran
Kuck bir tabak etli patates yemegi

Aksam
1kepce corba
Salata
1yk makarna

Ara
Cay icicem
Guzel canim afiyet olsun belki aksam yemek yiyebilirdin ne corbasi ictin

Kızlar kesinlikle 6week 6 pack daha çok karın hareketleri var ve tempolu :) bu arada side plank hareketide çok zorluyor
SekerPancarii @keptinn SchonerDuft @tgb1907
Dimii dimiii ayy ben side planklarda cok zorlaniyom bileklerim incilecek diye el ustunde duramiyom dirsek ustunde yapmaya calisiyom cok zor oliii ama bileklerimi incitmemem lazim o zaman 20 gune anca iyilesiyo spor yapamiyom

Bende yapabilirmiyim bi bakayım
Yap canım bence :)

Benim gözüm kesmedi bugün 3 saat toplantı çekim seminer gibi bir şey vardı orya giderken de kafam dondu uyuştum iyice sabah ya da yarın akşam kesin başlıyorum
Tamam canım inşallah

Dimii dimiii ayy ben side planklarda cok zorlaniyom bileklerim incilecek diye el ustunde duramiyom dirsek ustunde yapmaya calisiyom cok zor oliii ama bileklerimi incitmemem lazim o zaman 20 gune anca iyilesiyo spor yapamiyom
Ayy dikkat et o zaman bende ayak bileğimi incitmiştim (bi ara ayağım ağrıyor diyodum hani ) spor yaparken oldu büyük ihtimal iki hafta da anca iyileşti
Şimdi bide 30 Day shred level 3 patlattım bi tane zor yapan kız gibi yaptım (tam mekik hariç) 6 pack ten daha çok terledim tabi

Dikkat et kiz ben jillian 30 day shred yaparken bilekleri sakatladim hic umursamadan bisi olmaz diye spora devam ettim simdi en ufak zorlamada inciliyo ama uzun zamandir incilme olmadi inşallah incilmez sporu cok etkiliyo yapamiyom iş bile yapamiyom evde el bilekleri olunca ohhh yansin yaglar ama bende jillianla yasadim vucut degisimimi herkes farketmisti spor yaptigimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…