- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #247.421
81 cm canim ölçtümSekerPancarii tam göbek deliğinin altından ölçünü alabilirmisin canım
Zahmet olmazsa diğer kızlar da bi fikir edinmek istiyorum sanki çok kalınmış gibi geliyor benimki bana
Bir iki kere yapmıştım yine çok zorlamadan inşallah bidaha olmaz ikimizedeDikkat et kiz ben jillian 30 day shred yaparken bilekleri sakatladim hic umursamadan bisi olmaz diye spora devam ettim simdi en ufak zorlamada inciliyoama uzun zamandir incilme olmadi inşallah incilmez sporu cok etkiliyo yapamiyom iş bile yapamiyom evde el bilekleri olunca ohhh yansin yaglar ama bende jillianla yasadim vucut degisimimi herkes farketmisti spor yaptigimi
Eee benimde 8281 cm canim ölçtümvee belim 1 cm incelmis zayıflıyom
SuperrBir iki kere yapmıştım yine çok zorlamadan inşallah bidaha olmaz ikimizede
Eee benimde 82ohhh süper
Çok oluyorum farkındayım ama göğsün dört parmak altından ölçüsü?
Ay 35 dk ya zor dayandım. Tek bilek üstünde olanları zaten yapmadım.Yap canım bence :)
Tamam canım inşallah
Ayy dikkat et o zaman bende ayak bileğimi incitmiştim (bi ara ayağım ağrıyor diyodum hani) spor yaparken oldu büyük ihtimal iki hafta da anca iyileşti
Şimdi bide 30 Day shred level 3 patlattım bi tane zor yapan kız gibi yaptım (tam mekik hariç) 6 pack ten daha çok terledim tabi
gece korse talmanin zarari yok mu cnm. Hani gece vucut sisiyoryaBen şu kopcali korseden takıyorum geceleri göbeğim bayağı küçüldü kuzu
ev yapimi labne nasil yapiliyorBugün mitiiiş bir menüm var
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı ev yapımı labne
1 tatlı kaşığı tereyağı ve bal
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara
1 avuç kuru üzüm
Öğlen
1 tabak tavuklu salata
1 bardak ayran
Ara
1 elma
Akşam
1 biftek
1 kase mercimek çorbası
1 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 bardak ayran
Ara olarak 1 armut yicem
Gece yatmadan 1 bardak laktozsuz süt içerim geç uyuyorum çok acıkıyorum
bebisim col sag ol ins hemen gecer yiyorum iciyorum bakalim nasil olurumAyy gecmis olsun kuzum bebike gecmesinmeyve ye hemen iyiles
begendin dimo menumiuAyy ne guzel menuuuyime sagliksizdan sagliklidan ye de süt olsun kuzu rahat dursun
canim adetin bitince tartida eksi gorursun. adet sis oluyor insan. gobusun ondn siatirBenimde kac gundur basim catliyor bide ayni kilomdayim veremiyorum evde bosalnadi yuruyuste yapamadim karnim davul gibi sanki 5 aylikm hamile gobegi oldu gobevim duzlesmisti her gun tartiliyorum kilomda ayni cok rahatziz ediyor gobevimin sismesi
bu program mi video muBende yapabilirmiyim bi bakayım
GunaydınPancar ile hangisini yapacaksanız onun kuzum
Yok ya sevmiyorum mecburiyetten yiyorum hep
Bende istiyorum kuzum ya hangi video o youtubede var mı dambıl yeterli mi
Bende yapcam 3 4 hafta hemencecik 65e düşmek istiyorum
Günaydın iyi kuzum sen nasılsın naptınız ankara işini
Sanki yağlarını alacak. Allah bilir bu parayı bir daha ister sonraki takipler için. Ay Allahım yaa gider lazer lipoliz, liposuction felan yaptırırım daha iyi. Ya da olmadı spor salonuna yazılırım.Kızlar ben hep kosusturmaca ıcındeyım
Instadan onlıne dıyet yapn dıyetsyene yazdın
300 lıra dedı
Duyunca on kılo verdım
Video canım ama nasıl bişey yarısında bitti pilim.bu program mi video mu
Teşekkür ederim canımSuperro da 71 cm kuzum belimi de en oyuk yerden olcuyorum 68 cm
Alışırsın canımAy 35 dk ya zor dayandım. Tek bilek üstünde olanları zaten yapmadım.
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah canımGunaydın
Bugun ankraya ucuyrz
Orda netlesır sanırım biraz sımdılık askıda
Ama bunalttı benı durumlar
Sen nasılsın cnm
ooowww zayıflıyoruz yani66 olmuşum tam huhuuuu 65 lere düşüyorum artik galiba
ahahaahhahahaahahaha yok yok kitliyemem en sevdim ay gezicim yiyicimmm
fena fena yakinda yuvarlanir ortalikda
hemen gelin cesit bol ben size saklarim:) ay saklarim demiskene gecen sene bi ac gözlülük yapim dedim ortaligi batirdim yine buzamanlarda bi alisverismerkezindeyiz tabi heryerde cikolata dagitiolar bende aldim birsürü doldurdum cebime sonra cebimde olduklarini u nutup arabaya oturdum bigüzel eve gelene Kadar isindim isindim eve geldim elimi cebime bi attim heryer erimis cikolata
he he kesin cok özlediniz cikolatalari ay pardon beni
ben aksam ayakabimi ve corabimi hazirladim zaten kapinin esigine koydum kocis doldursun diye cok merakliyim doldurcakmi
ay kizlar siz bi gelin ben sizi cikolata yagmuruna tutarim nedemekkk oyyyyyy negüzel olurdu haaa
haydi gelinnnn
öyle olmazzzz sizi görmeden virmem cikolatalariii
bence bi bavul anca senin minigine yeter
kocişimin alrabasınere gidion kiz kim davet etti
statü sahibi bir baağyanın konusu yüzündenhay allahim hangi konu yüzünden yemis cok merak ettim
hee pazara cıkmıyoz bayadır evde pek yemediğimizdenDengelersin kuzum birşey olmazolmayaydı iyiydi tabi
Hehe ay düşünsenize 1 adımlık yer olsa mesefaler oyy ne güzel olur yaa
Ne güzel işteekonomik kar hazıra konuyon daha ne olsun
Yooqq yoqqq ben seni görmeye geliyorum gelmişken 1 bitter yerik
geçmiş olsun bebegim dikkat et kendine bak minnoşa iyi bakamazsn sonra hasta olmaaaaselam kizlar
nasilsiniz
ben hastalanyr gibiyim
bogazim basim burnum fenalardao yuzden hic halim yok kizim cok huysuz haliyle pek gelemdmm afolaaa
plank oldm olası zorlamıştır beni cok zor bee miillet nasıl 2 3 dk yapıyo onuKızlar kesinlikle 6week 6 pack daha çok karın hareketleri var ve tempolu :) bu arada side plank hareketide çok zorluyor
SekerPancarii kaptinn @nuffiun @tgb1907
ahahah kovadan hemide
sorma yarına kadar da banlıYeter gayri
abooowww daş yağacakkk likör neyn mi soruyon gız sen
oldu afiyetBende açimafiyetleğ ola cinim
ahaha kız kıyamam ben sanauyuyamayan annislere selam olsunn
gunaydin kozlartam bu emoji gibitim portlek
adam görevini yerine getirmiş zayiflatmıs seniKızlar ben hep kosusturmaca ıcındeyım
Instadan onlıne dıyet yapn dıyetsyene yazdın
300 lıra dedı
Duyunca on kılo verdım
ne cabuk perşembe olduGünaydın güzel takımım
Bugun Perşembe kaçamak yok bol spor ve yarın eksi inşallah
Dün bu mesajdan sonra rüyamda likörlü çikolata ısırıyordum ve öğüre öğüre geri çıkarıyor dum
Aynen sizinde kilo bildiriminizi beklerizahaha kız kıyamam ben sana
adam görevini yerine getirmiş zayiflatmıs senihaketmiş
ne cabuk perşembe oldu
Canım yavaş yavaş artırarak gidince zorlamıyorplank oldm olası zorlamıştır beni cok zor bee miillet nasıl 2 3 dk yapıyo onu
ahahah kovadan hemide
sorma yarına kadar da banlı
abooowww daş yağacakkk likör neyn mi soruyon gız sen
sen yime günah bana ve ben atarım onları çöpe
oldu afiyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?