Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dün bu mesajdan sonra rüyamda likörlü çikolata ısırıyordum ve öğüre öğüre geri çıkarıyor dum

Aynen sizinde kilo bildiriminizi bekleriz
sabah erkenden iş yerinde tartılcam ama karnım felaket şiş sancıyo resmen şişlikten az cok tahmin edersin cıkcak sonucu

Durumun santimi belirtmen coh dihhatimi cekti ahahahahahajbaha
Bence iyigizil yani
o kadarcık yedim çünkü

Sensiz olmaz beraber butlanacuhh cikilat yemeye yani şeyy bukisi gormeye gidiyoh gel
ok bekleyin beni gelyorum

Gunaydın
Bugun ankraya ucuyrz
Orda netlesır sanırım biraz sımdılık askıda
Ama bunalttı benı durumlar
Sen nasılsın cnm
iyiyim canım .... iyi yolculuklar

Kızlar ben hep kosusturmaca ıcındeyım
Instadan onlıne dıyet yapn dıyetsyene yazdın
300 lıra dedı
Duyunca on kılo verdım
ohaaa diyorum 300 tl ne ya öyle

Leğenden denedigime şükret hee gunaf diyon yani yarisini ısırsam yoh sena vermem ben atarim çöpe gece herkesler uyurken

ne güzel işte bende dün pazarı kaçırdım marul alcaktım akşamları yemek için sandviçe de güze oluyor şok girdim sorayım dedim 2,80 dedi yuhh dedim pazarda en fazla olursa 2 tl oluyor o da olursa yani almadım

Leğenden denedigime şükret hee gunaf diyon yani yarisini ısırsam yoh sena vermem ben atarim çöpe gece herkesler uyurken
hee herkesler uyurkene at ama kimseler görmesin
bak ne dicem gecen bi yazı okudum salatalık kokusu afrodisyak eskisi veriyomş hani parfüma lcaktık ya gerek kalmadı
2,80 mi bizim burda 1.5 galiba ama ankara kıvırcıgı mı ne oluyo onun adı kırmızı marul o pahalı

O iş mende yazih olmasin diye lökörlerine tokunmadan kenardan cikilatlari ısırsam mi ki haa oyle miymiş aksamlari ecik salatalik soyyum yirik iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…