Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

O iş mende yazih olmasin diye lökörlerine tokunmadan kenardan cikilatlari ısırsam mi ki haa oyle miymiş aksamlari ecik salatalik soyyum yirik iyi olur
likör ortasında mı oluyomş ki kız ben bilmiyom
ahaha ,zde pek severiz salatayı kahvaltıda yiyoduk demek aksam larıda canımız cekicek artık

likör ortasında mı oluyomş ki kız ben bilmiyom
ahaha ,zde pek severiz salatayı kahvaltıda yiyoduk demek aksam larıda canımız cekicek artık
Bilmem ben oyle hayal ettim ortasında su gibi olacak sanki ısırınca agiza akacak likör bu benim hayalim oyle olacah dedim hee iyo olur odem atar salatalih zaten gece yenir ki

aman lahana marul varken gerisini ne edeyim
Eksi gordun mu hee gel bukisi coh ozledihhh
o konuya hiç girmesek nasıl olur

Bilmem ben oyle hayal ettim ortasında su gibi olacak sanki ısırınca agiza akacak likör bu benim hayalim oyle olacah dedim hee iyo olur odem atar salatalih zaten gece yenir ki
he sende bilmiyon anlasıldı
ahahah al sana likörlü çikolata

Abartma diyonossun napah o kadar da yeter bizde hic yoh yemek hazirlama aaa hakkini yiyemem dün kunefe yapti gocam ayy bek guzel olmustu iki catal aldim sadece diyetteyim ya
künefe mi bende akşam sütlü kadayıf yidim güzeldi ama bi künefe değildi tabi

he sende bilmiyon anlasıldı
ahahah al sana likörlü çikolata

künefe mi bende akşam sütlü kadayıf yidim güzeldi ama bi künefe değildi tabi
Ahahahahahha tam hayal ettigim gibiymis hee arkadasindan hazir kunefe almis tabagini da almiş guzel olmaz sanmistim ama ayni disarda yediklerimiz gibi oldu serbetini ben yaptim tabi gocam pisirdi sadece

Ahahahahahha tam hayal ettigim gibiymis hee arkadasindan hazir kunefe almis tabagini da almiş guzel olmaz sanmistim ama ayni disarda yediklerimiz gibi oldu serbetini ben yaptim tabi gocam pisirdi sadece
ya güzel oluyo muyms evde yapınca bende alaym tabaklarından bari

tamam caktirmiyalim ozaman kaptinn e oooo olmammiiiiii alamanlarda likörlü cikolatadan bol ni vaaaa
likörsüz yiyin dedim size

ya güzel oluyo muyms evde yapınca bende alaym tabaklarından bari

likörsüz yiyin dedim size
Hee bimde falan da var hazir kunefe onlar guzel mi bilmiyom ama esim arkadasindan almiş hazir paketli cok guzeldi hic bi farki yoktu dışarıdakilerden sus didim bi tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…