- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #247.461
Ahahahahaho da büyüdükce uykununn kıymetini anlıyo demekhee hemde öğlene kadar eşim diyo ölü gibi nasıl uyyuon bu kadr saat
likör ortasında mı oluyomş ki kız ben bilmiyomO iş mendeyazih olmasin diye lökörlerine tokunmadan kenardan cikilatlari ısırsam mi ki haa oyle miymiş aksamlari ecik salatalik soyyum yirik iyi olur
her zaman yapmmıyo onuAhahahahaho da kalksin gayfalti hazirlasin
Bilmem ben oyle hayal ettim ortasında su gibi olacak sanki ısırınca agiza akacak likörlikör ortasında mı oluyomş ki kız ben bilmiyom
ahaha ,zde pek severiz salatayı kahvaltıda yiyoduk demek aksam larıda canımız cekicek artık
Abartma diyonher zaman yapmmıyo onu
aman lahana marul varken gerisini ne edeyimhee herkesler uyurkene at ama kimseler görmesin
bak ne dicem gecen bi yazı okudum salatalık kokusu afrodisyak eskisi veriyomşhani parfüma lcaktık ya gerek kalmadı
2,80 mibizim burda 1.5 galiba ama ankara kıvırcıgı mı ne oluyo onun adı kırmızı marul o pahalı
o konuya hiç girmesek nasıl olurEksi gordun muhee gel bukisi coh ozledihhh
Yedin mi yine bisileraman lahana marul varken gerisini ne edeyim
o konuya hiç girmesek nasıl olur
he sende bilmiyon anlasıldıBilmem ben oyle hayal ettim ortasında su gibi olacak sanki ısırınca agiza akacak likörbu benim hayalim oyle olacah dedim hee iyo olur odem atar salatalih zaten gece yenir ki
künefe miAbartma diyonossun napah o kadar da yeter bizde hic yoh yemek hazirlama aaa hakkini yiyemem dün kunefe yapti gocam ayy bek guzel olmustu iki catal aldim sadece diyetteyim ya
ahahahahahaah tüm kovayi yidigin icin bana bisey kalmadi aksammm
Ahahahahahha tam hayal ettigim gibiymishe sende bilmiyon anlasıldı
ahahah al sana likörlü çikolata
künefe mibende akşam sütlü kadayıf yidim güzeldi ama bi künefe değildi tabi
Sus didim hani beraber yidik dicektinahahahahahaah tüm kovayi yidigin icin bana bisey kalmadi aksammm
bitter yemiş olabilirimYedin mi yine bisilerartih yimiyoh ya
Temem aramizdatamam caktirmiyalim ozamankaptinn e oooo olmammiiiiii alamanlarda likörlü cikolatadan bol ni vaaaa
Bitteri bi paket yimediysen bisi olmaz aslindabitter yemiş olabilirim
pazar günü regli olcam birde idrar yolu enfeksiyonum var oda şişlik yapar mı?
ya güzel oluyo muyms evde yapınca bende alaym tabaklarından bariAhahahahahha tam hayal ettigim gibiymishee arkadasindan hazir kunefe almis tabagini da almiş guzel olmaz sanmistim ama ayni disarda yediklerimiz gibi oldu serbetini ben yaptim tabi gocam pisirdi sadece
likörsüz yiyin dedim sizetamam caktirmiyalim ozamankaptinn e oooo olmammiiiiii alamanlarda likörlü cikolatadan bol ni vaaaa
ay pardon ben senmi yidin didim ay kafam karismis tabiki beraber yidik kova kovaSus didim hani beraber yidik dicektin
okudumstatü sahibi bir baağyanın konusu yüzünden
hahaha ay oda kötüüüüüahahaahhahahaabnde sakız unutuyom öle cebimde yazın cok iğrenc oluyo be
ni yidinnnnkocişimin alrabasıcok yedim yine yaaa
2 kare yedim ... yok kuzum reglimi bekliyorum tüm ağrım sızım böbreğimden iyi bir doktora gidecem cumartesi günüBitteri bi paket yimediysen bisi olmaz aslindaregl geliyo ya ondan şişlik vardir kuzum inşallah olmazsin tabiii
Hee bimde falan da var hazir kunefe onlar guzel mi bilmiyom ama esim arkadasindan almiş hazir paketli cok guzeldi hic bi farki yoktu dışarıdakilerdenya güzel oluyo muyms evde yapınca bende alaym tabaklarından bari
likörsüz yiyin dedim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?