- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #247.481
Hah simdi oldu ben iki dene aldim kovadan sadiciay pardon ben senmi yidin didim ay kafam karismis tabiki beraber yidik kova kova
hahahaha yav tamamamaya güzel oluyo muyms evde yapınca bende alaym tabaklarından bari
likörsüz yiyin dedim size
İki kare bitter cok iyi ki2 kare yedim ... yok kuzum reglimi bekliyorum tüm ağrım sızım böbreğimden iyi bir doktora gidecem cumartesi günü
iki avucdu galibaaa sanirsammmmmHah simdi oldu ben iki dene aldim kovadan sadici
He de heehahahaha yav tamamama
Sus didimiki avucdu galibaaa sanirsammmmm
nası ama herkes kadını kıskanmıs fakirlerokudum
hahaha ay oda kötüüüüü
ni yidinnnn
cınım cektiHee bimde falan da var hazir kunefe onlar guzel mi bilmiyom ama esim arkadasindan almiş hazir paketli cok guzeldi hic bi farki yoktu dışarıdakilerdensus didim bi tane
aferinhahahaha yav tamamama
Essahtan guzelcınım cekti
aferinyalnız alaman çikiletası cidden güzel
boynumdan mış o ağrı bu ay dökülüyorum her tarafım ağrıyorİki kare bitter cok iyi kianladim kuzum herseyini goster gitmisken gecsin agri sizin kulaklarin agriyodu gecti mi o
Ay kizimda boynum agriyo anne diyodu baktim boynunun yaninda sislik var doktora goturduk lenf bezleri sismis enfeksiyondan ilk defa duydum yaa korktum sis gorunce bisey yokmus şükür agri sislik bisey olunca ihmal etmemek lazimboynumdan mış o ağrı bu ay dökülüyorum her tarafım ağrıyor
yemicm sen yiEssahtan guzel
bende ilk kez duydum onu nasıl ağırır kulağı off ilaç verdi miAy kizimda boynum agriyo anne diyodu baktim boynunun yaninda sislik var doktora goturduk lenf bezleri sismis enfeksiyondan ilk defa duydum yaa korktum sis gorunce bisey yokmus şükür agri sislik bisey olunca ihmal etmemek lazim
Yoh yimem ben inceldimyemicm sen yibnde ki bu şişlik nasıl incek ya
Kulaginin alti boynun yaninda sislik vardi korktum vallabende ilk kez duydum onu nasıl ağırır kulağı off ilaç verdi mi
yaaaa hemen almam lazım nerden aldın bmde var mıYoh yimem ben inceldimsen yi iyi yiyon sen sonra da nerden geldi bu şişlik saka suka ben 57.8 e kadar indim 3 gundur hic kilom inmiyo gerci bugun 300 gr gitmisti 57.5 oldum ama inmicek gibi geliyo 57 den assa cok sinir yaa
Guzelceneh gayfalti yaptimayy muratbeyin domatesli feslegenli penirini aldimdi dün cok lezzetliymis ya bayildim
tabikide tatlıım hoşgeldinnmerhabalar bu takımda yer var mı acaba?
A101 de gördüm aldim himinyaaaa hemen almam lazım nerden aldın bmde var mıburgu şahane oluyo onun yaaa
merhabalar bu takımda yer var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?