Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

boynumdan mış o ağrı bu ay dökülüyorum her tarafım ağrıyor
Ay kizimda boynum agriyo anne diyodu baktim boynunun yaninda sislik var doktora goturduk lenf bezleri sismis enfeksiyondan ilk defa duydum yaa korktum sis gorunce bisey yokmus şükür agri sislik bisey olunca ihmal etmemek lazim

Ay kizimda boynum agriyo anne diyodu baktim boynunun yaninda sislik var doktora goturduk lenf bezleri sismis enfeksiyondan ilk defa duydum yaa korktum sis gorunce bisey yokmus şükür agri sislik bisey olunca ihmal etmemek lazim
bende ilk kez duydum onu nasıl ağırır kulağı off ilaç verdi mi

yemicm sen yi bnde ki bu şişlik nasıl incek ya
Yoh yimem ben inceldim sen yi iyi yiyon sen sonra da nerden geldi bu şişlik saka suka ben 57.8 e kadar indim 3 gundur hic kilom inmiyo gerci bugun 300 gr gitmisti 57.5 oldum ama inmicek gibi geliyo 57 den assacok sinir yaa
Guzelceneh gayfalti yaptim ayy muratbeyin domatesli feslegenli penirini aldimdi dün cok lezzetliymis ya bayildim

bende ilk kez duydum onu nasıl ağırır kulağı off ilaç verdi mi
Kulaginin alti boynun yaninda sislik vardi korktum valla cocuklarda bogaz enfeksiyonu oldugunda sisebiliyomus lenf bezleri antibiyotik verdi dağılması için

yaaaa hemen almam lazım nerden aldın bmde var mı burgu şahane oluyo onun yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…