- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #247.501
teşeşkür ederim üç hafta önce 3. takıma girmiştim ikinci cuma regl oldum kilo vermedim diye takımdan çıkarıldım şimdi aregl dönemim bitti ilk sayfayı okuyacağım siz de bildirim yapmam gereken önemli detaylar varsa yazarsanız sevinirimtabikide tatlıım hoşgeldinn
teşeşkkür ederim hoşbuldumHoşgeldin canimmmm
ahahaha okadardi tabiiiiSus didim1 tanesi novel baba kadardi dicen utanmasan ahahahahahkahagajaha
hey allahim miletin isi gücü yok iste.... heeeee desene Tabak Tabak yidin bamyalariiinası ama herkes kadını kıskanmıs fakirler
bamya yidim eşim seviyo diye yapmışlar ama bilmiyolar ki eşime ben alıştırd nişanlıyden
evet ya Hemde cok güzellll... busene kendi cikolatami kendim yapcam sonrada herkeze dagitcam;cınım cekti
aferinyalnız alaman çikiletası cidden güzel
Yayka corbasi ictim oyken tok tutuyor aksamida erken yiyiyoruz bisey yiyemiyirumGuzel canim afiyet olsun belki aksam yemek yiyebilirdin ne corbasi ictin
Cok mutluyum bugn tartida 500 grm eksik gordum 68.3 ten 67.8 inmisim gitsinde yavas gitsin bisey olmazcanim adetin bitince tartida eksi gorursun. adet sis oluyor insan. gobusun ondn siatir
dikkat et hastalanma ben gibi basim vogazim fenalardaym dinlenemiyorum malum cocuk var ins cabuk toparlarmm
Ama. Siz istahimi aciyorsuniz cukulatalar kubefelerSus didim1 tanesi novel baba kadardi dicen utanmasan ahahahahahkahagajaha
kocama demin peynir alsana dedim emlak zengini degiliz gülüm daha yeni kirayı ödedik dediA101 de gördüm aldim himindomatesli feslegenli var bide sade feslegenli var sadesini de alacam peynire bayiliyom ya
benene ki kaptan sensin sen dikkat et
cok yidim inanılmaz yidim öle böle yimedimhey allahim miletin isi gücü yok iste.... heeeee desene Tabak Tabak yidin bamyalariii
çikolata yapayı öğrendin miiievet ya Hemde cok güzellll... busene kendi cikolatami kendim yapcam sonrada herkeze dagitcam;
waaooowwwCok mutluyum bugn tartida 500 grm eksik gordum 68.3 ten 67.8 inmisim gitsinde yavas gitsin bisey olmaz
ewet bebism bogzm gecmedi.basim agiriyor gecmedi.hasta mı oldun
Geçmiş olsun canımnapisnz kizlr
yaa cok geçmş olsn kuzumewet bebism bogzm gecmedi.basim agiriyor gecmedi.
srn hasilsin basladn mi diyetee
yarın bitiyo banı galiba bibiğiiim 3 gündü herhalde yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?