- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #247.521
bu haftada mı veremedin
kim dedi kız onu öle bişi mi varmısBilmemaz önce 3. Takımdan kilo veremedim diye çıkardılar dedi ya ondan sordum.
aa ben bu yazdıgını görmemiştim listeye girmiş miydin yoksa aday mıydın ?teşeşkür ederim üç hafta önce 3. takıma girmiştim ikinci cuma regl oldum kilo vermedim diye takımdan çıkarıldım şimdi aregl dönemim bitti ilk sayfayı okuyacağım siz de bildirim yapmam gereken önemli detaylar varsa yazarsanız sevinirim
kilo vermeyen senin gibi listeye giremiyo bebeğimBilmemaz önce 3. Takımdan kilo veremedim diye çıkardılar dedi ya ondan sordum.
kilo vermeyen senin gibi listeye giremiyo bebeğimbu hafta giriyo musun listeye hayırlısıylan
hadi inşallahhhh yalnız sizin listeler blac teydi bn bi alaym ondan sizin cuma sonuclarınızıinşallah
ben yapablr mym acabaVideo canım ama nasıl bişey yarısında bitti pilim.
sag ol cnmmGeçmiş olsun canım
sag ol cnm. ewet ilacta yok ins cok ilerletmdn geciririmyaa cok geçmş olsn kuzumilaçta kullanamıyosn dimi
dün sabah basladm aksam yemege gidince bozuldu
yarın bitiyo banı galiba bibiğiiim 3 gündü herhalde yine
Denemekte yarar var. Hepsini yapamasanda benim gibi yapabildiğini yaparsın. Hiç yapmamaktan iyidir.ben yapablr mym acaba
sag ol cnmm
sag ol cnm. ewet ilacta yok ins cok ilerletmdn geciririm
aksam yemekleri i cok mu yiyon kiz
gelsi. black ya ozledimbdv de olmii
benm skintim kizm cok yoruuyr beni bunlari yaparsm enerjm kalmz pert olurm kizimla ilgilnememDenemekte yarar var. Hepsini yapamasanda benim gibi yapabildiğini yaparsın. Hiç yapmamaktan iyidir.
Ben 35 dk ya kadar yaptım yıkılmadım ayaktayım. Sende hepsini yapmazsın.benm skintim kizm cok yoruuyr beni bunlari yaparsm enerjm kalmz pert olurm kizimla ilgilnemem
oylemi diyn bu aksm bi denym zmn olursa. ya ben aksam kurabiye bile yapamdm dusunBen 35 dk ya kadar yaptım yıkılmadım ayaktayım. Sende hepsini yapmazsın.
he sonrafa benim bu siskinligim nasil gececek de... seninki artik yerlesmis yagggg siskinlik miskinlik degillllcok yidim inanılmaz yidim öle böle yimedim
hee yemege gidince dolduruyolar tabaga dur desende dinleyen olmuyoben yapablr mym acaba
sag ol cnmm
sag ol cnm. ewet ilacta yok ins cok ilerletmdn geciririm
aksam yemekleri i cok mu yiyon kiz
gelsi. black ya ozledimbdv de olmii
he artı mısın yoksayarin tarti gunu
tişikkirlir sipaydihe sonrafa benim bu siskinligim nasil gececek de... seninki artik yerlesmis yagggg siskinlik miskinlik degillll
kendn al tabagina veya pilav makarna varsa isteme sewmem deehee yemege gidince dolduruyolar tabaga dur desende dinleyen olmuyo
ne munasebethe artı mısın yoksa
tişikkirlir sipaydi
Seni çok iyi anlıyorum. Bırak bişeyler yapmayı tuvalete bile gidemediğim oldu.oylemi diyn bu aksm bi denym zmn olursa. ya ben aksam kurabiye bile yapamdm dusun
Insallah ya yine bu cumartesi igbe olucm sporda yapamamçikolata yapayı öğrendin miii
waaooowwwaman bu aksam dikkat et kuzu yarına biraz daha eksi olur o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?