Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben yapablr mym acaba

sag ol cnmm

sag ol cnm. ewet ilacta yok ins cok ilerletmdn geciririm
aksam yemekleri i cok mu yiyon kiz

gelsi. black ya ozledimbdv de olmii
Patdon yanis mesaja cevap yazmisim sen hastaydin dimi cok gecmis olsun canim havalar sogudu bebeginde var heralde aman ona cok dikkat et gecmesin yazik

kendn al tabagina veya pilav makarna varsa isteme sewmem dee

ne munasebet
he pilav sevmiyorm be su saatten sonra ıyy hiç sevmemmmm
öyle diyim her gittigim yerde

Insallah ya yine bu cumartesi igbe olucm sporda yapamam
spor yapma zaten kuzu ödem tutabilir abartırsan

Gecmis olsun bu arada ban ne oluyor cezami
aynen ceza uzaklastırma yani siteye giriş yapılamıyo

Seni çok iyi anlıyorum. Bırak bişeyler yapmayı tuvalete bile gidemediğim oldu.
benim de bir de aglayinca ben panik olyyorum pesimden atli kovaliyir gibi wc ye gidiyorum bu gisile prostat olcem

Insallah ya yine bu cumartesi igbe olucm sporda yapamam
bebek icin mi igne cnm
Patdon yanis mesaja cevap yazmisim sen hastaydin dimi cok gecmis olsun canim havalar sogudu bebeginde var heralde aman ona cok dikkat et gecmesin yazik
sag ol cnm ins gecmez cay falan iciyorum com ilerlemeden atlatrm ins.

adaydım ilk hafta kilo vermiştim ikinci hafta regl sebebiyle artı çıktım . 30 yasındayım iki çocuk annesiyim çalışıyorum emzırmıyorum ikinci bebeğimi emzirirken diyetisyen eşliğinde diyet yaptım yaklaşık 10 kilo verdim yaklaşık bir yıldır 60.5 64 arası verip alıyorum spor yapmam zor oluyor ama akşamları yarım saat müzik eşliğinde hareket yarım saat de ip atlamaya gayret edicem su an kilom 63.3 civarında regl dün bitti. evlenirken 55 kiloydum evlendikten sonra kilo aldım ilk bebeğime 67.800 civarı hamile kaldım arka arkaya doğum yaptım çocuklarımın arasında 16 ay var

tamam canım tekrar hoşgeldin günlük gelir bildirimlerini yapar kurallara uyarsan 2 hfta sonra listedesin ama baştan uyarayım listeye giricen hafta artı veya sabit cıkarsan bi sonraki haftaya ertelenir listeye girişin
2 cocuk sonra 63 bence cok iyi
bende 24 yasındayım yeni evliyim 2ay önce 52.9la evlendim su an 58kiloyum

ben de evlenince o hızla kilo aldım
ben bi konuyu anlamadım şimdi kilo verince listeye alınıyorum veremeyince alınamıyorum peki bu takımda kalmaya devammı ediyorum takımdan mı çıkarılıyorum diğer grupta öyle bi problem oldu

takımda kalıyosun canım fakat listeye giremiyosn
listeye girdikten sonrada mümkün mertebe artı cıkmamaya dikkat ediyoruz cünkü liste ve takım sonucu etkileniyo bu durumdan

prostat olup tarihe gecersin işte fena mı
gul gul sendeki kocsnin cocuk hevesine yakindr bnm gibi olmsn o zmnda ben gulecm

kiz 58 kilo mu oldu

evet catlatma ignesi olucm insallah yine bosa cik.az
ins cnm. Rabbim sevincli haberler almanizi nasip etsin.

kaptinn Ben şimdi nolacam 72.50 ile başladım. Geçen hafta 71.60 dı
Yarın girmem için kaç olmalıyım
kiz senin kilo yilan hikayesine dondu

kaptinn Ben şimdi nolacam 72.50 ile başladım. Geçen hafta 71.60 dı
Yarın girmem için kaç olmalıyım
en azından 6lara düşsen cok iyi olur kuzu cünkü daha baslangıcta bu kadar takılman hiç iyi değil ya veremiyosn yada yeterince dikkat etmiyosun bi çaresine bakmamız lazım bu durumun

takımda kalıyosun canım fakat listeye giremiyosn
listeye girdikten sonrada mümkün mertebe artı cıkmamaya dikkat ediyoruz cünkü liste ve takım sonucu etkileniyo bu durumdan
bu takımlar arası bir yarış mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…