- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #247.541
Gecmis olsun bu arada ban ne oluyor cezamiyaa cok geçmş olsn kuzumilaçta kullanamıyosn dimi
dün sabah basladm aksam yemege gidince bozuldu
yarın bitiyo banı galiba bibiğiiim 3 gündü herhalde yine
Patdon yanis mesaja cevap yazmisim sen hastaydin dimi cok gecmis olsun canim havalar sogudu bebeginde var heralde aman ona cok dikkat et gecmesin yazikben yapablr mym acaba
sag ol cnmm
sag ol cnm. ewet ilacta yok ins cok ilerletmdn geciririm
aksam yemekleri i cok mu yiyon kiz
gelsi. black ya ozledimbdv de olmii
he pilav sevmiyorm be su saatten sonra ıyy hiç sevmemmmmkendn al tabagina veya pilav makarna varsa isteme sewmem dee
ne munasebet
spor yapma zaten kuzu ödem tutabilir abartırsanInsallah ya yine bu cumartesi igbe olucm sporda yapamam
aynen ceza uzaklastırma yani siteye giriş yapılamıyoGecmis olsun bu arada ban ne oluyor cezami
benim de bir de aglayinca ben panik olyyorum pesimden atli kovaliyir gibi wc ye gidiyorum bu gisile prostat olcemSeni çok iyi anlıyorum. Bırak bişeyler yapmayı tuvalete bile gidemediğim oldu.
bebek icin mi igne cnmInsallah ya yine bu cumartesi igbe olucm sporda yapamam
sag ol cnm ins gecmez cay falan iciyorum com ilerlemeden atlatrm ins.Patdon yanis mesaja cevap yazmisim sen hastaydin dimi cok gecmis olsun canim havalar sogudu bebeginde var heralde aman ona cok dikkat et gecmesin yazik
adaydım ilk hafta kilo vermiştim ikinci hafta regl sebebiyle artı çıktım . 30 yasındayım iki çocuk annesiyim çalışıyorum emzırmıyorum ikinci bebeğimi emzirirken diyetisyen eşliğinde diyet yaptım yaklaşık 10 kilo verdim yaklaşık bir yıldır 60.5 64 arası verip alıyorum spor yapmam zor oluyor ama akşamları yarım saat müzik eşliğinde hareket yarım saat de ip atlamaya gayret edicem su an kilom 63.3 civarında regl dün bitti. evlenirken 55 kiloydum evlendikten sonra kilo aldım ilk bebeğime 67.800 civarı hamile kaldım arka arkaya doğum yaptım çocuklarımın arasında 16 ay varaa ben bu yazdıgını görmemiştim listeye girmiş miydin yoksa aday mıydın ?
kendini bize tanıtır mısınc anım yaş kilo boy evli msiin bekar mısın calışıyo musun spor yapıy musun nasl bi diyet uyguluyosun vs vs
prostat olup tarihe gecersin işte fena mıbenim de bir de aglayinca ben panik olyyorum pesimden atli kovaliyir gibi wc ye gidiyorum bu gisile prostat olcem
bebek icin mi igne cnm
sag ol cnm ins gecmez cay falan iciyorum com ilerlemeden atlatrm ins.
tamam canım tekrar hoşgeldin günlük gelir bildirimlerini yapar kurallara uyarsan 2 hfta sonra listedesin ama baştan uyarayım listeye giricen hafta artı veya sabit cıkarsan bi sonraki haftaya ertelenir listeye girişinadaydım ilk hafta kilo vermiştim ikinci hafta regl sebebiyle artı çıktım . 30 yasındayım iki çocuk annesiyim çalışıyorum emzırmıyorum ikinci bebeğimi emzirirken diyetisyen eşliğinde diyet yaptım yaklaşık 10 kilo verdim yaklaşık bir yıldır 60.5 64 arası verip alıyorum spor yapmam zor oluyor ama akşamları yarım saat müzik eşliğinde hareket yarım saat de ip atlamaya gayret edicem su an kilom 63.3 civarında regl dün bitti. evlenirken 55 kiloydum evlendikten sonra kilo aldım ilk bebeğime 67.800 civarı hamile kaldım arka arkaya doğum yaptım çocuklarımın arasında 16 ay var
evet catlatma ignesi olucm insallah yine bosa cik.azbenim de bir de aglayinca ben panik olyyorum pesimden atli kovaliyir gibi wc ye gidiyorum bu gisile prostat olcem
bebek icin mi igne cnm
sag ol cnm ins gecmez cay falan iciyorum com ilerlemeden atlatrm ins.
ben de evlenince o hızla kilo aldımtamam canım tekrar hoşgeldin günlük gelir bildirimlerini yapar kurallara uyarsan 2 hfta sonra listedesin ama baştan uyarayım listeye giricen hafta artı veya sabit cıkarsan bi sonraki haftaya ertelenir listeye girişin
2 cocuk sonra 63 bence cok iyi
bende 24 yasındayım yeni evliyim 2ay önce 52.9la evlendim su an 58kiloyum
takımda kalıyosun canım fakat listeye giremiyosnben de evlenince o hızla kilo aldım
ben bi konuyu anlamadım şimdi kilo verince listeye alınıyorum veremeyince alınamıyorum peki bu takımda kalmaya devammı ediyorum takımdan mı çıkarılıyorum diğer grupta öyle bi problem oldu
prostat olup tarihe gecersin işte fena mı
kiz 58 kilo mu oldutamam canım tekrar hoşgeldin günlük gelir bildirimlerini yapar kurallara uyarsan 2 hfta sonra listedesin ama baştan uyarayım listeye giricen hafta artı veya sabit cıkarsan bi sonraki haftaya ertelenir listeye girişin
ins cnm. Rabbim sevincli haberler almanizi nasip etsin.evet catlatma ignesi olucm insallah yine bosa cik.az
kiz senin kilo yilan hikayesine dondu
en azından 6lara düşsen cok iyi olur kuzu cünkü daha baslangıcta bu kadar takılman hiç iyi değil ya veremiyosn yada yeterince dikkat etmiyosun bi çaresine bakmamız lazım bu durumun
ben sana gecen hafta dedim ki senle yarsalim kilolarmz cok yakin birbirimizi tesvik ederz beni dinlemedn kili veremedn dimi
Onu ben dediydim sankiben sana gecen hafta dedim ki senle yarsalim kilolarmz cok yakin birbirimizi tesvik ederz beni dinlemedn kili veremedn dimi
Veremiyorum yaaen azından 6lara düşsen cok iyi olur kuzu cünkü daha baslangıcta bu kadar takılman hiç iyi değil ya veremiyosn yada yeterince dikkat etmiyosun bi çaresine bakmamız lazım bu durumun
menülrin harici bişey yiemiyo musun ekmek fln yada su içmiyo musun gün içinde bak su da cok etkilerVeremiyorum yaayarın elveda diyeceğim.
tamam canım tekrar hoşgeldin günlük gelir bildirimlerini yapar kurallara uyarsan 2 hfta sonra listedesin ama baştan uyarayım listeye giricen hafta artı veya sabit cıkarsan bi sonraki haftaya ertelenir listeye girişin
bu takımlar arası bir yarış mı?takımda kalıyosun canım fakat listeye giremiyosn
listeye girdikten sonrada mümkün mertebe artı cıkmamaya dikkat ediyoruz cünkü liste ve takım sonucu etkileniyo bu durumdan
sen mi bana mi sedin hic gormedim kuzuOnu ben dediydim sanki
Ya şaka gibi veremiyorum yaa
Ya su içmiyorum fazla. Çok içtiğimde hemen wc ye götürüyo. Bende beziyorum gitmekten. Gece bu sefer çok kalkıyorummenülrin harici bişey yiemiyo musun ekmek fln yada su içmiyo musun gün içinde bak su da cok etkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?