- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #247.901
Aman canım çok dikkat edinKuzum kızımın güvenliği için annemde kalmalı eşimin bir yeğeni var çok fena ve ablası da aşırı şımarık bir kere oğlu vuracakti kızıma eşim elini tuttu vurmasınlar diye ablası kavga çıkardı özgüvenini kırdın oğlumun diye nasıl güveneyim oraya. Ablası hep kv de kaliyor
Evliligimin en güzel yanı kızım . Akıl mantık işi değil evlilik . Evlenirken hiç böyle hayal etmediydimInsallah cok mutlu olursunuz cnm
33 yasima geldim
Surda ne omrum kaldi ki daha
Insan kendi icin yasamali
Evlilik uzun vadeli guzel birsey degil bence
Ben etrafimda hic oylesini gormedim acikcasi
Kime sorsan bosanmayi dusunmustur mutlaka
Benim kocam psikopat oldugu icin kalkismiyorum oyle birseye
Huzur vermez bana
Peki seviyo musun kuzum ben mesela çok seviyorum ama çok başka dünyanın insanlarıyiz onu görüyorumCok dogru soyluyorsun cnm o kadar dogru ki
Ilk sevgililigimizi hatirliyrm kopek gibiydi, benden sevgimden emin olmaya basladikca degisti baski kiskanclik
Biz goz gore gore evleniyrz iste
Ellerin dert görmesinSoule okkali bi tane gelsin esine
Canım senin düzenin bana çok sağlıksiz geliyorIyi aksamlar herkese sabah limonlu su kahvaltı 10 da 2 yumurta bir kk peynir 10 zeytin 4 ceviz yeşillik
Saat 3ile 4 arası bir tavuk sis bir bardak ayran ve yeşillik
Saat 6 gibi bir avuç fındık ve iki dilim mandalina
Az önce malesef 1 muz yedim ve guni kapatıyorum
Ip atlayamadım çünkü ayaklarım çok acıdi yarın tekrar atlamayı deniycem
Ben zor topladım kendimi zaten ondan zar zor 69a düştümÖyle yapıyorum galiba yaa. İnşallah bi daha yapmam.
Valla resmini çekmiş teledonda saklıyorum benimde çekti simdik yerde uzak olmasa gomerdim ikimiz içinAaaaay çok romantiksiniz. Yağmurda ıslanıp mumbar yediniz demek.
ayy kiiiiiz canım çektii haaa
Bu saatlerde ne güzel gider yaa. Offff
Şu an zaten konuşmuyoruz kendiyle kızımı koruduğum için tek sebep bu . Çok sinirim bozuk bu konudaAman canım çok dikkat edin
Özgüven mi? Te Allahım ya
Boşver canım hertürlü insan var işte hayatta mesela benim eltimin iki yaşında kızı var oğlumu çok seviyor ama öpeyim derken mıncıklayıveriyor eltim oğlumu kızından benden fazla sakınır sağolsun çocuk sonuçta oda bilinçli yapmıyor ama insan yine sinir oluyor elinde olmadanŞu an zaten konuşmuyoruz kendiyle kızımı koruduğum için tek sebep bu . Çok sinirim bozuk bu konuda
korkuym soylemeyeNeler yedin bakim
gumbur gumbur gelecegmmm cumayaaAaaa olmaz öyle. Önümde güçlü rakip isterim. Yarından tez yok dikkat edeceksin
guzell menii cnmm .Emziren anne menüsü
Kalkınca
2kuru kayısı
9:00kahvaltı
1yumurta
1dilim tam buğday ekmek
Labne peyniri (2tatlı kaşığı)
2zeytin
Tahin pekmez (2tatlı kaşığı)
1.5 dilim sağlıklı kek
1bardak rezene çayı
11:50
Elma
4badem
13:30
Kuru fasulye (5kaşık)
Bulgur pilavı (5kaşık)
Salata
Yoğurt
16:45
2mandalin
18:45
Yeşil mercimek çorbası (1tabak)
Patatesli tavuk yemeği (yarım tabak)
Yoğurtlu ıspanak(2yemek kaşığı)
Salata
Karpuz
Bilmiyoruminşallah yemem
Su:2lt
Iyi aksamlar herkese sabah limonlu su kahvaltı 10 da 2 yumurta bir kk peynir 10 zeytin 4 ceviz yeşillik
Saat 3ile 4 arası bir tavuk sis bir bardak ayran ve yeşillik
Saat 6 gibi bir avuç fındık ve iki dilim mandalina
Az önce malesef 1 muz yedim ve guni kapatıyorum
Ip atlayamadım çünkü ayaklarım çok acıdi yarın tekrar atlamayı deniycem
aksam aksam cig kofte olmamisssMenüm
Sabah
1 kuru kayısı, 1 kuru hurma
Yarım domates, zeytin
Peynir,
1 buçuk haşlanmış yumurta
Yarım paket form püskevit
Öğlen
1 kase sütle form müsli
Ara
Türk kahvesi
1 kare bitter, azıcık kuru üzüm
Akşam
Çiğ köfte 4-5 adet
1 kase mercimek çorbası
Salata
2 bardağa yakın portakal suyu
320 ip, 35 dk yürüyüş
İnşallah bişeyler yemem ama çay içerim
Ya burda annenin tutumu öyle önemli ki o çocuk bilmiyorsa sen dikkat edicen . Görümcem dur bile demiyoBoşver canım hertürlü insan var işte hayatta mesela benim eltimin iki yaşında kızı var oğlumu çok seviyor ama öpeyim derken mıncıklayıveriyor eltim oğlumu kızından benden fazla sakınır sağolsun çocuk sonuçta oda bilinçli yapmıyor ama insan yine sinir oluyor elinde olmadan
Hoş buldum kızçemAyy kim gelmiiis hoşgeldin canım ♡
Sanada iyi pazarlar cnm ♡ naptin iyimisin
InshAllah canım. Herkes yiyince yememek zor seni iyi anlıyorum:/Aslında hiç veremiyorum değil. Veriyorum alıyorum. Şimdiye kadar 900 gr verdim. Sonra geri aldım iniş çıkış.ilk hafta iyiydim. Sonra ailemin yanına gittim bir hafta on gün öyle gitti. Geri döndüm isteğim gitti. Sonra yine verdim ama geri aldım Ama bu hafta sıkacağım dişimi. munter a gününü göstereceğim.
Dedim aha çıkıp trump benim kankam dicekBak o konu bence de saçma ve bariz belli savcı arkadaşım başhekim arkadaşım lan okadar dostun varsa zaten 1 lafın ile hemşireyi işten artırırsın boşa ban yemissin valla bende sen ne diyon bacım dicektim herkes mi aile dostun diyecektim vazgeçtim ama selam çaksaydık birbirimize eğlenceli olurdu
Iyi yapmissin canim benim. Allah iyilık versin ♡ Sen diğer takimdamisin hala. Yani değilsen seni bekliyoruz herzaman biliyorsunHoş buldum kızçem
Hamdolsun iyiyim valla iş güç çocuklar akşam oluyo dedim bakim napıyonuz
Sagol kuzum cümlemize inş iyilik saglık versin Rabbim evet 12.takımdayım orda devam ediyorum sizide onlarıda çok seviyorum ben iki tarafada yeterim evel allah o kadar vefasız degilim her zaman duamdasınız iyiki tanımışım iyiki varlar diyorumIyi yapmissin canim benim. Allah iyilık versin ♡ Sen diğer takimdamisin hala. Yani değilsen seni bekliyoruz herzaman biliyorsun
Canım kış karpuzu yediğimkorkuym soylemeye
gumbur gumbur gelecegmmm cumayaa
guzell menii cnmm .
karpuz hala var mi ya
guzel
aksam aksam cig kofte olmamisss
Çok süper canımMenüm
Sabah
1 yumurta
1 dilim yarım yağlı peynir
1 bardak ıhlamur çayı
5 yeşil zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen
1 tabak tavuklu salata
1 bardak ayran
Ara
1 bardak ballı süt
1 avuç ceviz
Akşam
1 kase yoğurt
1 tane tavuk kalçalı but
2 y.k salata
Acıkırsam eğer 1 bardak süt içerim
Evet canım aynenYa burda annenin tutumu öyle önemli ki o çocuk bilmiyorsa sen dikkat edicen . Görümcem dur bile demiyo
Akşam full karbonhidrat tebrik ederimsabah
1 bardak ilik su
1 dilim suzme peynir
yarim gozleme
2 zeytin
1 porsiyon mantar
1 tatli kasigi tereyag
1 tatli kasigi b2al
2 tatli kasigi pekmez
1 dilim ekmek
Aksam
1 dilim borek
1 dilim pizza
1 porsiyon sehriye salatasi
1 dilim muhallebili kek
1 kirmizi elma
Neden ki??Canım senin düzenin bana çok sağlıksiz geliyor
Canım bende keptine dedim çok vefalı çıktım bizim gulumsemiz diye ♡ Allah razi olsun bizde seni seviyoruz ♡ sende iyiki varsın ♡ yaza kadar manken gibi olucaz unutma. Bikinili fotolarımızı paylasicaz ahahahahahSagol kuzum cümlemize inş iyilik saglık versin Rabbim evet 12.takımdayım orda devam ediyorum sizide onlarıda çok seviyorum ben iki tarafada yeterim evel allah o kadar vefasız degilim her zaman duamdasınız iyiki tanımışım iyiki varlar diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?