Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aman canım çok dikkat edin
Özgüven mi? Te Allahım ya

Evliligimin en güzel yanı kızım . Akıl mantık işi değil evlilik . Evlenirken hiç böyle hayal etmediydim

Cok dogru soyluyorsun cnm o kadar dogru ki
Ilk sevgililigimizi hatirliyrm kopek gibiydi, benden sevgimden emin olmaya basladikca degisti baski kiskanclik
Biz goz gore gore evleniyrz iste
Peki seviyo musun kuzum ben mesela çok seviyorum ama çok başka dünyanın insanlarıyiz onu görüyorum

Canım senin düzenin bana çok sağlıksiz geliyor

Öyle yapıyorum galiba yaa. İnşallah bi daha yapmam.
Ben zor topladım kendimi zaten ondan zar zor 69a düştüm

Aaaaay çok romantiksiniz. Yağmurda ıslanıp mumbar yediniz demek.
ayy kiiiiiz canım çektii haaa
Bu saatlerde ne güzel gider yaa. Offff
Valla resmini çekmiş teledonda saklıyorum benimde çekti simdik yerde uzak olmasa gomerdim ikimiz için bizim romantiklik böyle oluyor

Şu an zaten konuşmuyoruz kendiyle kızımı koruduğum için tek sebep bu . Çok sinirim bozuk bu konuda
Boşver canım hertürlü insan var işte hayatta mesela benim eltimin iki yaşında kızı var oğlumu çok seviyor ama öpeyim derken mıncıklayıveriyor eltim oğlumu kızından benden fazla sakınır sağolsun çocuk sonuçta oda bilinçli yapmıyor ama insan yine sinir oluyor elinde olmadan

Neler yedin bakim
korkuym soylemeye

Aaaa olmaz öyle. Önümde güçlü rakip isterim. Yarından tez yok dikkat edeceksin
gumbur gumbur gelecegmmm cumayaa

guzell menii cnmm .
karpuz hala var mi ya

guzel
aksam aksam cig kofte olmamisss

Menüm
Sabah

1 yumurta
1 dilim yarım yağlı peynir
1 bardak ıhlamur çayı
5 yeşil zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği

Öğlen
1 tabak tavuklu salata
1 bardak ayran

Ara
1 bardak ballı süt
1 avuç ceviz

Akşam
1 kase yoğurt
1 tane tavuk kalçalı but
2 y.k salata

Acıkırsam eğer 1 bardak süt içerim

Ya burda annenin tutumu öyle önemli ki o çocuk bilmiyorsa sen dikkat edicen . Görümcem dur bile demiyo

sabah
1 bardak ilik su
1 dilim suzme peynir
yarim gozleme
2 zeytin
1 porsiyon mantar
1 tatli kasigi tereyag
1 tatli kasigi b2al
2 tatli kasigi pekmez
1 dilim ekmek

Aksam
1 dilim borek
1 dilim pizza
1 porsiyon sehriye salatasi
1 dilim muhallebili kek

1 kirmizi elma

InshAllah canım. Herkes yiyince yememek zor seni iyi anlıyorum:/

Dedim aha çıkıp trump benim kankam dicek heryerden biri cikiyor. Birde ciddi ciddi anlatıyorya delirecektim

Iyi yapmissin canim benim. Allah iyilık versin ♡ Sen diğer takimdamisin hala. Yani değilsen seni bekliyoruz herzaman biliyorsun
Sagol kuzum cümlemize inş iyilik saglık versin Rabbim evet 12.takımdayım orda devam ediyorum sizide onlarıda çok seviyorum ben iki tarafada yeterim evel allah o kadar vefasız degilim her zaman duamdasınız iyiki tanımışım iyiki varlar diyorum

korkuym soylemeye

gumbur gumbur gelecegmmm cumayaa

guzell menii cnmm .
karpuz hala var mi ya

guzel

aksam aksam cig kofte olmamisss
Canım kış karpuzu yediğim
Çok süper canım

Ya burda annenin tutumu öyle önemli ki o çocuk bilmiyorsa sen dikkat edicen . Görümcem dur bile demiyo
Evet canım aynen

Akşam full karbonhidrat tebrik ederim

Canım bende keptine dedim çok vefalı çıktım bizim gulumsemiz diye ♡ Allah razi olsun bizde seni seviyoruz ♡ sende iyiki varsın ♡ yaza kadar manken gibi olucaz unutma. Bikinili fotolarımızı paylasicaz ahahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…