Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bilmiyorum ki doğumdan sonra kalan biraz göbeği toparlayabilirsem belki bu kadar takıntı haline gelmez
Vücut doğumdan sonra ortalama iki yılda toparlarmış kendini benim ayakalrim yeni küçüldü küçük oğlum 2 yaşına girmek üzere

Kız bizim burda degil deniz göl bile yok kaldıki bikinili tabi canımmm Eşimde öyle diyodu bizim hatun zayıflasın bikini giysin diyet yapıyorum diye kızıyo ye iç kendine bak diyo ne diyeti

Yetersiz gibi geliyor sabah öğle var tek akşam yok gibi erkende olsa 3 ana öğün yapmalısın bence
Aslında istediğim sabah ve akşam haftasonu olunca değişebiliyor ara öğün yapınca çok yediğimi farkettim iki öğün yapmayı istiyorum bakalım ne kadar olacak karatay tarzı istiyorum calsiirke n de zor oluyor ama bakalım olmazsa üç öğün yaparim

Tabi sen kendini daha iyi bilirsin tatlimm

korkuym soylemeye

gumbur gumbur gelecegmmm cumayaa

guzell menii cnmm .
karpuz hala var mi ya

guzel

aksam aksam cig kofte olmamisss

Akşam neler yemissin öyle sen nasıl kilo vercen sen söyle bakim

Dedim aha çıkıp trump benim kankam dicek heryerden biri cikiyor. Birde ciddi ciddi anlatıyorya delirecektim
Sonuna kadar okumadım uyuz oldum çünkü der mi der vallah

Hay senin oğlunun özgüvenine s.c..m deseydin. Tövbe yaaa ne manyak insanlar var.

kizlar bdv de acil cevap verirmisiniz diye konu var kadin kuzeninin bebegine altin almis teyzesi telle arayip altiji bana vereceksin demis kiz bebek gormeye gitmis altini teyzeye vermis eve de pasta getirmis o konuya bir bakin ne kadar sacma isler var

senin gorumcen hasta ondegil miydi kizinin altini oglunun yaninda degismedin diye huzursuzluk cikaran

Canımmm nasılsın ilaçlar nasıl gidiyor doz ayarlandımı ne zaman dönüyorsun
@Blacksee55
Canimmm iyiyim dozu bu hafta arttıracaklar. Sali kan aldirmaliyim. çok korkuyorum saçlarım dökülecek diye doktor olabilir dedi. Sen napiosun. Gobisin napiyo. Ben senin kilonda olsam gaza gelir mankenlik ajansına yazılardım herhalde sen diyet yapma bence kusum spor yap bölgesel gobisin icin

Kız bizim burda degil deniz göl bile yok kaldıki bikinili tabi canımmm Eşimde öyle diyodu bizim hatun zayıflasın bikini giysin diyet yapıyorum diye kızıyo ye iç kendine bak diyo ne diyeti
Hiç dinleme valla benimkide öyle diyor ben seni böyle seviyorum diyor. Kimse bize bakmasın şişko olalım diyr diyorlar ahahahha valla burdada deniz yok göl yok ırmak bilem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…