- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #247.921
Vücut doğumdan sonra ortalama iki yılda toparlarmış kendini benim ayakalrim yeni küçüldü küçük oğlum 2 yaşına girmek üzereBilmiyorum kidoğumdan sonra kalan biraz göbeği toparlayabilirsem belki bu kadar takıntı haline gelmez
Canım toparlandı sayılır ama hafif ayva göbek çıkıyor düz olmasını istiyorumVücut doğumdan sonra ortalama iki yılda toparlarmış kendini benim ayakalrim yeni küçüldü küçük oğlum 2 yaşına girmek üzere
Anladım o da olur inşallah ben şu anda 55 olsam yeterCanım toparlandı sayılır ama hafif ayva göbek çıkıyor düz olmasını istiyorum
Yetersiz gibi geliyor sabah öğle var tek akşam yok gibi erkende olsa 3 ana öğün yapmalısın benceNeden ki??
Kız bizim burda degil deniz göl bile yok kaldıki bikinili tabi canımmm Eşimde öyle diyodu bizim hatun zayıflasın bikini giysinCanım bende keptine dedim çok vefalı çıktım bizim gulumsemiz diye ♡ Allah razi olsun bizde seni seviyoruz ♡ sende iyiki varsın ♡ yaza kadar manken gibi olucaz unutma. Bikinili fotolarımızı paylasicaz ahahahahah
Aslında istediğim sabah ve akşam haftasonu olunca değişebiliyor ara öğün yapınca çok yediğimi farkettim iki öğün yapmayı istiyorum bakalım ne kadar olacak karatay tarzı istiyorum calsiirke n de zor oluyor ama bakalım olmazsa üç öğün yaparimYetersiz gibi geliyor sabah öğle var tek akşam yok gibi erkende olsa 3 ana öğün yapmalısın bence
Tabi sen kendini daha iyi bilirsin tatlimmAslında istediğim sabah ve akşam haftasonu olunca değişebiliyor ara öğün yapınca çok yediğimi farkettim iki öğün yapmayı istiyorum bakalım ne kadar olacak karatay tarzı istiyorum calsiirke n de zor oluyor ama bakalım olmazsa üç öğün yaparim
İnşallah canım senin boy kaçtıAnladım o da olur inşallah ben şu anda 55 olsam yeter
Canım kış karpuzu yediğim
Çok süper canım
Evet canım aynen
Akşam full karbonhidrat tebrik ederim
korkuym soylemeye
gumbur gumbur gelecegmmm cumayaa
guzell menii cnmm .
karpuz hala var mi ya
guzel
aksam aksam cig kofte olmamisss
Akşam neler yemissin öyle sen nasıl kilo vercen sen söyle bakimsabah
1 bardak ilik su
1 dilim suzme peynir
yarim gozleme
2 zeytin
1 porsiyon mantar
1 tatli kasigi tereyag
1 tatli kasigi b2al
2 tatli kasigi pekmez
1 dilim ekmek
Aksam
1 dilim borek
1 dilim pizza
1 porsiyon sehriye salatasi
1 dilim muhallebili kek
1 kirmizi elma
Sonuna kadar okumadım uyuz oldum çünküDedim aha çıkıp trump benim kankam dicekheryerden biri cikiyor. Birde ciddi ciddi anlatıyorya delirecektim
Hay senin oğlunun özgüvenine s.c..m deseydin. Tövbe yaaa ne manyak insanlar var.Kuzum kızımın güvenliği için annemde kalmalı eşimin bir yeğeni var çok fena ve ablası da aşırı şımarık bir kere oğlu vuracakti kızıma eşim elini tuttu vurmasınlar diye ablası kavga çıkardı özgüvenini kırdın oğlumun diye nasıl güveneyim oraya. Ablası hep kv de kaliyor
korkuym soylemeye
gumbur gumbur gelecegmmm cumayaa
guzell menii cnmm .
karpuz hala var mi ya
guzel
aksam aksam cig kofte olmamisss
Akşam neler yemissin öyle sen nasıl kilo vercen sen söyle bakim
Sonuna kadar okumadım uyuz oldum çünküder mi der vallah
Hay senin oğlunun özgüvenine s.c..m deseydin. Tövbe yaaa ne manyak insanlar var.
senin gorumcen hastaKuzum kızımın güvenliği için annemde kalmalı eşimin bir yeğeni var çok fena ve ablası da aşırı şımarık bir kere oğlu vuracakti kızıma eşim elini tuttu vurmasınlar diye ablası kavga çıkardı özgüvenini kırdın oğlumun diye nasıl güveneyim oraya. Ablası hep kv de kaliyor
Aynen kuzum o manyak iştesenin gorumcen hastaondegil miydi kizinin altini oglunun yaninda degismedin diye huzursuzluk cikaran
Canimmm iyiyim dozu bu hafta arttıracaklar. Sali kan aldirmaliyim. çok korkuyorum saçlarım dökülecek diyeCanımmm nasılsın ilaçlar nasıl gidiyor doz ayarlandımı ne zaman dönüyorsun
@Blacksee55
Hiç dinleme valla benimkide öyle diyor ben seni böyle seviyorum diyor. Kimse bize bakmasın şişko olalım diyr diyorlarKız bizim burda degil deniz göl bile yok kaldıki bikinili tabi canımmm Eşimde öyle diyodu bizim hatun zayıflasın bikini giysindiyet yapıyorum diye kızıyo ye iç kendine bak diyo ne diyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?