Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım akşam birde mantı yiyeydin bir tabak o karbonhidrat sana az gelmiştir

Dua et dökülmesin inşallah
Göbüş iyi gidiyor çok şükür toparlayacak inşallah iki gündür deli gibi temizliğe sardım spor yapamadım canım benim diyet dediğim sağlıklı beslenme şeker den beyaz undan ve kötü karbonhidrat dan uzak durmaya çalışıyorum spor yapıp desteklemek lazım dimi ama beslenmeyle de şimdi bide dörtlü rakamları da görmeden içim rahat etmezki o kadanda takıntılı biriyim işte

Benim 5 olsa göbek atarim kiz ayu sevinçten bayilirim. Hayalimdeki kilonunsa altındasın ama bazı insanlar yinede solu solu sürüyor hani böyle kuryelik durmuyor benim kuzende öyle ben onun kilosunda olsam çökmüş gibi dururum valla nasıl güzel hissedeceksen öyle ol InshAllah canım az kalmis. Guzel beslemiyorsun dikkatli. Spor yerine temizlik yapmissin. Kadarını yapamayanlarda var --> BEN

Günaydın
ah bu bebişler
inşallah canım inşallah öyle daha iyi hissedeceğim gibi geliyor
Aman ha hamile kalırsan çatlamamak için elinden geleni yap

Gunaydin kizlarrr
Günaydın canım

Günaydın
ah bu bebişler

inşallah canım inşallah öyle daha iyi hissedeceğim gibi geliyor
Aman ha hamile kalırsan çatlamamak için elinden geleni yap

Günaydın canım
Ben hamile kalmadan çatladım zaten ahahah çok hafif eskiden kalma sürekli kilo alıp verdiğin icin neyse 2 çocuk yapiyimde lazerle sildiricem onlari

Aminn canim allah razı olsun. .diyete nerden ara verdim zayif anima denk geldi olaylar bir yil olacak suna bak hala ayni kg dayim amann kuzum dikkat et kg bi illet gibi yakamizi bırakmıyor :))

Hoş buldum canim nasilsin
hee diyeti bıraktın mı devamı geliyo zaten ye iç yat geri başlamakta zor

Paykastimya 900 grm vermisim gormedin demekki
listede paylaşman gerek bebeğim ayrı paylaşnca gözde kaçabiliyo

kuzum ablamın 3 cocugu var 6 2 yaşlarında bide 10aylık ablam bi süre hepsine kendi bakmaya calıştı ugrastı pikolojisi bozuldu o sırada eniştem işten geldi pc de oyun oynadı sonra dısarı cıkıp gezdı en son ablam bastı yaygarayı pc yi kırdı arabanın anahtarın sakladı vs simdi akşamları küçükleri beraber uyutuyolar ikisinin ayagında birer tane yastık ellerinde cay

o elmayı niye idin en sonki

bana vericeksin ne demek ya altın yaptım mı dmiş ki nerden biliyo ne yaptıgını arsız mıymıs o kadında

Ben hamile kalmadan çatladım zaten ahahah çok hafif eskiden kalma sürekli kilo alıp verdiğin icin neyse 2 çocuk yapiyimde lazerle sildiricem onlari
oda iyi

Hepsini geçtin elmaya takıldın deeemii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…