- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #247.941
Canım akşam birde mantı yiyeydin bir tabak o karbonhidrat sana az gelmiştirsabah
1 bardak ilik su
1 dilim suzme peynir
yarim gozleme
2 zeytin
1 porsiyon mantar
1 tatli kasigi tereyag
1 tatli kasigi b2al
2 tatli kasigi pekmez
1 dilim ekmek
Aksam
1 dilim borek
1 dilim pizza
1 porsiyon sehriye salatasi
1 dilim muhallebili kek
1 kirmizi elma
Düşün ben bile kendimi kaybettim. Ben ki peygamber sabrım vardır hiçbir konuda böyle sinirlenmem. Sonuna kadar okusaydın paranoyak olurdun sendeSonuna kadar okumadım uyuz oldum çünküder mi der vallah
Canım akşam birde mantı yiyeydin bir tabak o karbonhidrat sana az gelmiştir
Dua et dökülmesin inşallahCanimmm iyiyim dozu bu hafta arttıracaklar. Sali kan aldirmaliyim. çok korkuyorum saçlarım dökülecek diyedoktor olabilir dedi. Sen napiosun. Gobisin napiyo. Ben senin kilonda olsam gaza gelir mankenlik ajansına yazılardım herhalde sen diyet yapma bence kusum spor yap bölgesel gobisin icin
Benim 5 olsa göbek atarim kiz ayu sevinçten bayilirim. Hayalimdeki kilonunsa altındasınDua et dökülmesin inşallah
Göbüş iyi gidiyor çok şükür toparlayacak inşallah iki gündür deli gibi temizliğe sardım spor yapamadımcanım benim diyet dediğim sağlıklı beslenme şeker den beyaz undan ve kötü karbonhidrat dan uzak durmaya çalışıyorum spor yapıp desteklemek lazım dimi ama beslenmeyle de şimdi bide dörtlü rakamları da görmeden içim rahat etmezki o kadanda takıntılı biriyim işte
Günaydıngunaydn
Benim 5 olsa göbek atarim kiz ayu sevinçten bayilirim. Hayalimdeki kilonunsa altındasınama bazı insanlar yinede solu solu sürüyor hani böyle kuryelik durmuyor benim kuzende öyle ben onun kilosunda olsam çökmüş gibi dururum valla nasıl güzel hissedeceksen öyle ol InshAllah canım az kalmis. Guzel beslemiyorsun dikkatli. Spor yerine temizlik yapmissin. Kadarını yapamayanlarda var --> BEN
Günaydın canımGunaydin kizlarrr
Ben hamile kalmadan çatladım zaten ahahah çok hafif eskiden kalma sürekli kilo alıp verdiğin icin neyse 2 çocuk yapiyimde lazerle sildiricem onlariGünaydın
ah bu bebişler
inşallah canım inşallah öyle daha iyi hissedeceğim gibi geliyor
Aman ha hamile kalırsan çatlamamak için elinden geleni yap
Günaydın canım
hee diyeti bıraktın mı devamı geliyo zaten ye iç yat geri başlamakta zorAminn canim allah razı olsun. .diyete nerden ara verdim zayif anima denk geldi olaylar bir yil olacak suna bak hala ayni kg dayim amann kuzum dikkat et kg bi illet gibi yakamizi bırakmıyor :))
Hoş buldum canim nasilsin
listede paylaşman gerek bebeğim ayrı paylaşnca gözde kaçabiliyoPaykastimya 900 grm vermisim gormedin demekki
kuzum ablamın 3 cocugu var 6 2 yaşlarında bide 10aylık ablam bi süre hepsine kendi bakmaya calıştı ugrastı pikolojisi bozuldu o sırada eniştem işten geldi pc de oyun oynadı sonra dısarı cıkıp gezdı en son ablam bastı yaygarayı pc yi kırdı arabanın anahtarın sakladı vs simdi akşamları küçükleri beraber uyutuyolar ikisinin ayagında birer tane yastık ellerinde cayGuzel yazmisisn cnm ancak modemi sifirliyor bizim ki
Cocugu yine bana sattin diyor
Bu nasil laftir ya
Ne babalar duyuyorum cocuklarini uyutuyor
Bahanesi benle uyumaz ki
Iki cocuk va r ikisinide ben uyutuyorum birak bi taneyi
Yine dicem de rahatliyim
Okuzzz
o elmayı niye idin en sonkisabah
1 bardak ilik su
1 dilim suzme peynir
yarim gozleme
2 zeytin
1 porsiyon mantar
1 tatli kasigi tereyag
1 tatli kasigi b2al
2 tatli kasigi pekmez
1 dilim ekmek
Aksam
1 dilim borek
1 dilim pizza
1 porsiyon sehriye salatasi
1 dilim muhallebili kek
1 kirmizi elma
bana vericeksin ne demek yakizlar bdv de acil cevap verirmisiniz diye konu var kadin kuzeninin bebegine altin almis teyzesi telle arayip altiji bana vereceksin demis kiz bebek gormeye gitmis altini teyzeye vermis eve de pasta getirmis o konuya bir bakin ne kadar sacma isler var
Ben hamile kalmadan çatladım zaten ahahah çok hafif eskiden kalma sürekli kilo alıp verdiğin icin neyse 2 çocuk yapiyimde lazerle sildiricem onlari
Hepsini geçtin elmaya takıldın deeemiihee diyeti bıraktın mı devamı geliyo zaten ye iç yat geri başlamakta zor
listede paylaşman gerek bebeğim ayrı paylaşnca gözde kaçabiliyo
kuzum ablamın 3 cocugu var 6 2 yaşlarında bide 10aylık ablam bi süre hepsine kendi bakmaya calıştı ugrastı pikolojisi bozuldu o sırada eniştem işten geldi pc de oyun oynadı sonra dısarı cıkıp gezdı en son ablam bastı yaygarayı pc yi kırdı arabanın anahtarın sakladı vs simdi akşamları küçükleri beraber uyutuyolar ikisinin ayagında birer tane yastık ellerinde cay
o elmayı niye idin en sonki
bana vericeksin ne demek yaaltın yaptım mı dmiş ki nerden biliyo ne yaptıgını arsız mıymıs o kadında
he cok gereksiz olmuş bence yani fazla gibi geldioda iyi
Hepsini geçtin elmaya takıldın deeemii
kafayı yereim gözüm döner benim sayar sayıştırırım sonra maphusa düşerimDüşün ben bile kendimi kaybettim. Ben ki peygamber sabrım vardır hiçbir konuda böyle sinirlenmem. Sonuna kadar okusaydın paranoyak olurdun sende
Ahahabbahhahahaggahahe cok gereksiz olmuş bence yani fazla gibi geldiyemedende uyuyabilirdi gayet güzel ölmezdi acından munter
Bende düşeceğim galiba ahahah dava acicakmis banakafayı yereim gözüm döner benim sayar sayıştırırım sonra maphusa düşerim.D
Coh hahlisin ölmezdi acındanhahsız mıyııımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?