- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #247.961
Harika bi son gerçekleşmişkuzum ablamın 3 cocugu var 6 2 yaşlarında bide 10aylık ablam bi süre hepsine kendi bakmaya calıştı ugrastı pikolojisi bozuldu o sırada eniştem işten geldi pc de oyun oynadı sonra dısarı cıkıp gezdı en son ablam bastı yaygarayı pc yi kırdı arabanın anahtarın sakladı vs simdi akşamları küçükleri beraber uyutuyolar ikisinin ayagında birer tane yastık ellerinde cay
AhahhahabababagahhajCanım akşam birde mantı yiyeydin bir tabak o karbonhidrat sana az gelmiştir
sabah
1 bardak ilik su
1 dilim suzme peynir
yarim gozleme
2 zeytin
1 porsiyon mantar
1 tatli kasigi tereyag
1 tatli kasigi b2al
2 tatli kasigi pekmez
1 dilim ekmek
Aksam
1 dilim borek
1 dilim pizza
1 porsiyon sehriye salatasi
1 dilim muhallebili kek
1 kirmizi elma
Cocugunun ozguveni kirilmasin diye siddet uygulamasina goz mu yumacakmis herkes çocuğunu uyarmayip boyle yapmaya devam ederse daha cokkk siddete yonelir o cocukŞu an zaten konuşmuyoruz kendiyle kızımı koruduğum için tek sebep bu . Çok sinirim bozuk bu konuda
Cok guzelllMenüm
Sabah
1 yumurta
1 dilim yarım yağlı peynir
1 bardak ıhlamur çayı
5 yeşil zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen
1 tabak tavuklu salata
1 bardak ayran
Ara
1 bardak ballı süt
1 avuç ceviz
Akşam
1 kase yoğurt
1 tane tavuk kalçalı but
2 y.k salata
Acıkırsam eğer 1 bardak süt içerim
Bence tam 47 sana eger incecik seviyosan ben oyle seviyorum mesela ve 50 olmahh istiyomBilmiyorum kidoğumdan sonra kalan biraz göbeği toparlayabilirsem belki bu kadar takıntı haline gelmez
bincidiCoh hahlisin ölmezdi acından
hea bende kutladım cok mutlu su an hafta sonları cocukları parka yolluo eniştemle kendi evde oturup keyif yapıyoHarika bi son gerçekleşmişablani kutluyorum
günaydın canııımgünaydın kızlarrrr
Ahahah dimi yaa. Ama en azindan dürüst
o elmayi yemeseydimde acimdan olsemiydimhee diyeti bıraktın mı devamı geliyo zaten ye iç yat geri başlamakta zor
listede paylaşman gerek bebeğim ayrı paylaşnca gözde kaçabiliyo
kuzum ablamın 3 cocugu var 6 2 yaşlarında bide 10aylık ablam bi süre hepsine kendi bakmaya calıştı ugrastı pikolojisi bozuldu o sırada eniştem işten geldi pc de oyun oynadı sonra dısarı cıkıp gezdı en son ablam bastı yaygarayı pc yi kırdı arabanın anahtarın sakladı vs simdi akşamları küçükleri beraber uyutuyolar ikisinin ayagında birer tane yastık ellerinde cay
o elmayı niye idin en sonki
bana vericeksin ne demek yaaltın yaptım mı dmiş ki nerden biliyo ne yaptıgını arsız mıymıs o kadında
gunaydi n bebissgünaydın baaggyannnlaarrrrrrrrrrr mutlu haftalar diliyorummmm
olurdummm taaaaaammmmmmiiiii. ben gece cok cok az uyuyorum acimdan olem miiihe cok gereksiz olmuş bence yani fazla gibi geldiyemedende uyuyabilirdi gayet güzel ölmezdi acından munter
gunaydn cnmnmnherkese günaydınlarrrr
gunaydin scuk etli giizzGunaydin gizlaa
demek hakliiCoh hahlisin ölmezdi acından
komik mi
hafta sonu acik kacirmis olabilirimBu diyet degil ziyafet menüsü
he cok gereksiz olmuş bence yani fazla gibi geldiyemedende uyuyabilirdi gayet güzel ölmezdi acından munter
Aynen canım 47 yi gördükten sonra 45 olmadan da bırakmam inşallah asıl hedefim 45Bence tam 47 sana eger incecik seviyosan ben oyle seviyorum mesela ve 50 olmahh istiyom1.65 boyum ablamla ayni kiloyuz ama o ip gibim incecik boy onemli o 1.73 boyunda
Benim ikinci adim polyana olduğu icin bu olayda bile güzel olan şeyi gördümov benii bebeimm
iste aradigim elestirmennBenim ikinci adim polyana olduğu icin bu olayda bile güzel olan şeyi gördümtakdir ettim seni
Ayy oyle olmali yaa kadina yazik degil mibincidi
hea bende kutladım cok mutlu su an hafta sonları cocukları parka yolluo eniştemle kendi evde oturup keyif yapıyo
günaydın canııım
Şu üçüncü resimdeki gibi olupta 70 kilo olsam üzülmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?