Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Harika bi son gerçekleşmiş ablani kutluyorum

Bu diyet degil ziyafet menüsü

Şu an zaten konuşmuyoruz kendiyle kızımı koruduğum için tek sebep bu . Çok sinirim bozuk bu konuda
Cocugunun ozguveni kirilmasin diye siddet uygulamasina goz mu yumacakmis herkes çocuğunu uyarmayip boyle yapmaya devam ederse daha cokkk siddete yonelir o cocuken iyisi zaten konusma canim

Cok guzelll

Bilmiyorum ki doğumdan sonra kalan biraz göbeği toparlayabilirsem belki bu kadar takıntı haline gelmez
Bence tam 47 sana eger incecik seviyosan ben oyle seviyorum mesela ve 50 olmahh istiyom 1.65 boyum ablamla ayni kiloyuz ama o ip gibim incecik boy onemli o 1.73 boyunda

o elmayi yemeseydimde acimdan olsemiydim

orayi anlayamadim yalnz kadin gidip altini teyzeye vermis

ablanin ellerine saglik
günaydın baaggyannnlaarrrrrrrrrrr mutlu haftalar diliyorummmm
gunaydi n bebiss

he cok gereksiz olmuş bence yani fazla gibi geldi yemedende uyuyabilirdi gayet güzel ölmezdi acından munter
olurdummm taaaaaammmmmmiiiii. ben gece cok cok az uyuyorum acimdan olem miii

herkese günaydınlarrrr
gunaydn cnmnmn

gunaydin scuk etli giizz

Coh hahlisin ölmezdi acından
demek haklii

Ahahhahabababagahhaj munter e yaptiginiz menu yorumları beni öldürdüahahahaajh
komik mi

Bu diyet degil ziyafet menüsü
hafta sonu acik kacirmis olabilirim

he cok gereksiz olmuş bence yani fazla gibi geldi yemedende uyuyabilirdi gayet güzel ölmezdi acından munter

Bence tam 47 sana eger incecik seviyosan ben oyle seviyorum mesela ve 50 olmahh istiyom 1.65 boyum ablamla ayni kiloyuz ama o ip gibim incecik boy onemli o 1.73 boyunda
Aynen canım 47 yi gördükten sonra 45 olmadan da bırakmam inşallah asıl hedefim 45 aslında yağ kas oranıda çok önemli yağ oranı fazla 60 kilo farklı kas oranı fazla 60 kilo farklı

bincidi

hea bende kutladım cok mutlu su an hafta sonları cocukları parka yolluo eniştemle kendi evde oturup keyif yapıyo

günaydın canııım
Ayy oyle olmali yaa kadina yazik degil mi benim kizda bu aralar dede aski kabardi her haftasonu kvdemlere gidiyi bende oglene kadar uyyom dün eşimde sabah nobetten gelmisti saat 2 ye kadar uyumuşuh saat 3 de kahvaltı yaptik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…