- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #247.981
Ecik güldüm yalan yoho elmayi yemeseydimde acimdan olsemiydim
orayi anlayamadim yalnz kadin gidip altini teyzeye vermis
ablanin ellerine saglik
gunaydi n bebiss
olurdummm taaaaaammmmmmiiiii. ben gece cok cok az uyuyorum acimdan olem miii
gunaydn cnmnmn
gunaydin scuk etli giizz
demek haklii
komik mi
hafta sonu acik kacirmis olabilirim
Aynen kuzum once bi ver kilonu sonra agirlik çalışmaya ve kas yapmaya yonelik beslenmeye başlarsin hem kilonu korursun hemde vucudun sekillenir
Aynen canım 47 yi gördükten sonra 45 olmadan da bırakmam inşallah asıl hedefim 45aslında yağ kas oranıda çok önemli yağ oranı fazla 60 kilo farklı kas oranı fazla 60 kilo farklı
Kolay gelsin canımben ev islerine koyulayimm
Ayy oyle olmali yaa kadina yazik degil mibenim kizda bu aralar dede aski kabardi her haftasonu kvdemlere gidiyi bende oglene kadar uyyom dün eşimde sabah nobetten gelmisti saat 2 ye kadar uyumuşuh saat 3 de kahvaltı yaptik
Aynen işte canım demek istediğim bu benim aradığım öyle bi görüntüŞu üçüncü resimdeki gibi olupta 70 kilo olsam üzülmemo yüzden güzel göründüğü anda istediğim gibi olduğum anda bırakıcam kilo vermeyi
Kas yapmaya yönelik beslenme nasıl oluyor muş gıAynen kuzum once bi ver kilonu sonra agirlik çalışmaya ve kas yapmaya yonelik beslenmeye başlarsin hem kilonu korursun hemde vucudun sekillenir
Cok guzel oluyoKolay gelsin canım
Aynen işte canım demek istediğim bu benim aradığım öyle bi görüntü
ayyy kahkaha attimmm altima kacircedimmm kizSucuk etli gız mi
acikk minnacikkk kus kadannnEcik güldüm yalan yoh
Acik kaçırmış olabilir msn
sag ol canimmmmKolay gelsin canım
Aynen işte canım demek istediğim bu benim aradığım öyle bi görüntü
Bi gün bizde yaşamak isteriz eşimnenCok guzel oluyo
Yagsiz saglikli karbonhidratlar ve protein agirlikliKas yapmaya yönelik beslenme nasıl oluyor muş gı
Benim kiz 8 9 gibi kalkiyo cok erken kalkmiyo artik eskiden 7 dedim mi ayaktaydiBi gün bizde yaşamak isteriz eşimnen
Geçen sene bu zamanlar uyuyorduk hafta sonları ama en fazla 11e kadarşimdi 7 dedinmi ayakta
ölmezdin taam mı o yediklerin seni 3 gün tok tutardıo elmayi yemeseydimde acimdan olsemiydim
orayi anlayamadim yalnz kadin gidip altini teyzeye vermis
ablanin ellerine saglik
gunaydi n bebiss
olurdummm taaaaaammmmmmiiiii. ben gece cok cok az uyuyorum acimdan olem miii
gunaydn cnmnmn
gunaydin scuk etli giizz
demek haklii
komik mi
hafta sonu acik kacirmis olabilirim
ho maşallahhhhAyy oyle olmali yaa kadina yazik degil mibenim kizda bu aralar dede aski kabardi her haftasonu kvdemlere gidiyi bende oglene kadar uyyom dün eşimde sabah nobetten gelmisti saat 2 ye kadar uyumuşuh saat 3 de kahvaltı yaptik
Ahahahhahahahajagahajahahahahha bende kahkaha atim diyom o nasil oliyo acabaayyy kahkaha attimmm altima kacircedimmm kiz
acuk etli kiz yazmaya calisdiydk telefinun yuzunden sucuk etli ommus
acikk minnacikkk kus kadannn
Var canım nasıl bulacağım kiYagsiz saglikli karbonhidratlar ve protein agirliklikarin yağları yakmada beslenme cok onemli yulaf lapasi ve tavuk göğüs yersin mesela spor oncesi sonra spor yapar ton balikli yumurtali bi salata yersin al sena spor beslenmesi instagramim varkene ben fitnees yapan kadinlari takip ediyodum ne yiyolar bakiyorum senin varsa bakiniver
Niye temizlik malzemelerini sakliyon gocan gelirkeneölmezdin taam mı o yediklerin seni 3 gün tok tutardı
az yi cozutma
ho maşallahhhhbnde cumartesi temizlik yaptım pazar ful gezdim
cumartesi temizliğide erken bitti cünkülüm kocem erken geldi gelirknde aradı kahve yapta içek diye bende bütün temizlik malzemelerini misafir odasına tıkıp kapıyı üsüne kilitledim
Niden kitledin gıölmezdin taam mı o yediklerin seni 3 gün tok tutardı
az yi cozutma
ho maşallahhhhbnde cumartesi temizlik yaptım pazar ful gezdim
cumartesi temizliğide erken bitti cünkülüm kocem erken geldi gelirknde aradı kahve yapta içek diye bende bütün temizlik malzemelerini misafir odasına tıkıp kapıyı üsüne kilitledim
Bende oraya takildimNiden kitledin gı
Bi bakayımBu kadini bul instadan sonra onun arkadaslarindan eklersin istedikleriniEki Görüntüle 2077611
Bunlar fazla kasli ama protein takviyesi aldiklari icin oyleler ben hep bunlari ornek alarak oturttum duzenu simdi kendi kafama gore takiliyom
ortada dursa işine engel olmıyaym gideyim ben derdiNiye temizlik malzemelerini sakliyon gocan gelirkeneahahahajahgahajahah onlar senin ev hanimi oldugunun belgesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?