Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ecik güldüm yalan yoh
Acik kaçırmış olabilir msn

Aynen canım 47 yi gördükten sonra 45 olmadan da bırakmam inşallah asıl hedefim 45 aslında yağ kas oranıda çok önemli yağ oranı fazla 60 kilo farklı kas oranı fazla 60 kilo farklı
Aynen kuzum once bi ver kilonu sonra agirlik çalışmaya ve kas yapmaya yonelik beslenmeye başlarsin hem kilonu korursun hemde vucudun sekillenir

ben ev islerine koyulayimm
Kolay gelsin canım

Ayy oyle olmali yaa kadina yazik degil mi benim kizda bu aralar dede aski kabardi her haftasonu kvdemlere gidiyi bende oglene kadar uyyom dün eşimde sabah nobetten gelmisti saat 2 ye kadar uyumuşuh saat 3 de kahvaltı yaptik

Şu üçüncü resimdeki gibi olupta 70 kilo olsam üzülmem o yüzden güzel göründüğü anda istediğim gibi olduğum anda bırakıcam kilo vermeyi
Aynen işte canım demek istediğim bu benim aradığım öyle bi görüntü

Kas yapmaya yönelik beslenme nasıl oluyor muş gı
Yagsiz saglikli karbonhidratlar ve protein agirlikli karin yağları yakmada beslenme cok onemli yulaf lapasi ve tavuk göğüs yersin mesela spor oncesi sonra spor yapar ton balikli yumurtali bi salata yersin al sena spor beslenmesi instagramim varkene ben fitnees yapan kadinlari takip ediyodum ne yiyolar bakiyorum senin varsa bakiniver

Bi gün bizde yaşamak isteriz eşimnen
Geçen sene bu zamanlar uyuyorduk hafta sonları ama en fazla 11e kadar şimdi 7 dedinmi ayakta
Benim kiz 8 9 gibi kalkiyo cok erken kalkmiyo artik eskiden 7 dedim mi ayaktaydi ben cok uyumayi sevmem aslinda ama gece cok gec yatiyom kizim yokken oglene kadar uyyom guzel bi degisiklik oluyo

ölmezdin taam mı o yediklerin seni 3 gün tok tutardı
az yi cozutma

Ayy oyle olmali yaa kadina yazik degil mi benim kizda bu aralar dede aski kabardi her haftasonu kvdemlere gidiyi bende oglene kadar uyyom dün eşimde sabah nobetten gelmisti saat 2 ye kadar uyumuşuh saat 3 de kahvaltı yaptik
ho maşallahhhh bnde cumartesi temizlik yaptım pazar ful gezdim
cumartesi temizliğide erken bitti cünkülüm kocem erken geldi gelirknde aradı kahve yapta içek diye bende bütün temizlik malzemelerini misafir odasına tıkıp kapıyı üsüne kilitledim

Var canım nasıl bulacağım ki

Niye temizlik malzemelerini sakliyon gocan gelirkeneahahahajahgahajahah onlar senin ev hanimi oldugunun belgesi

Niden kitledin gı 

Var canım nasıl bulacağım ki
Bu kadini bul instadan sonra onun arkadaslarindan eklersin istediklerini
Bunlar fazla kasli ama protein takviyesi aldiklari icin oyleler ben hep bunlari ornek alarak oturttum duzenu simdi kendi kafama gore takiliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…