Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

vall az kiloyum ondan eminim göbegim falan indi ama tartılmadm malesef ki sen ??

günaydın bebeğiiiimmm
Hemen ver yani bekleme ben 57.3 57.9 oldumdu da indi dünden 57 pesimi birakmiyi dün eşim yarim koca paket bebe biskuvisi yedi sütle imm diyerektenyimedim direndim o bebe biskuvisinin miss kokusuna

Hemen ver yani bekleme ben 57.3 57.9 oldumdu da indi dünden 57 pesimi birakmiyi dün eşim yarim koca paket bebe biskuvisi yedi sütle imm diyerektenyimedim direndim o bebe biskuvisinin miss kokusuna
ailecek problemlisiniz bebe bisküvisi niye alıyonuz hadi aldınız niye yiyonz hadi diyelim ki yediniz sütle karıstırmak nedir :

ailecek problemlisiniz bebe bisküvisi niye alıyonuz hadi aldınız niye yiyonz hadi diyelim ki yediniz sütle karıstırmak nedir :
Ahahahahahahahha esim pasta yaparsin bebe biskuvisi de alak didi erzak alisverisinde aldiydik sute karistirmadi yaninda süt icti 100 gr nerdeyse 500 kaloriymis bebe biskuvisinin esim en az 150 gr yimistir

ip atlamanın bu kadar etkili olduğunu bilsem daha önce atlardım hep çocuklardan yürüyüşe çıkamıyorum sporagidemiyorum diye üzülüyordum meğer mucize bi spor varmış :d

dayanamadım tartıldım eksiyim evet bozmazsam daha da eksi çıkar ben diyetle sporu ilk defa bir arada yapıyorum belki ttakıldığım noktayı bu şekilde kırarım haftaya

hem diet hem spor cabucak indirir kilonu hem sıkışalır hem zayıflarsın daha cok etkisi görülür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…