- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #248.001
bensiz dısarı cıkmasına gönlüm el vermedi kuzuNiden kitledin gı
Cok elimi oyaliyo diye kapattim canimBi bakayım
Bu arada senin instagram neden yok :)
ortada dursa işine engel olmıyaym gideyim ben derdi
Haaaa ahahahahgaahhaahbensiz dısarı cıkmasına gönlüm el vermedi kuzu
Anladım canım :)Cok elimi oyaliyo diye kapattim canim
Birlikte yapsaydınız ya temizlik :)bensiz dısarı cıkmasına gönlüm el vermedi kuzu
binci cok mantıklıydıHaaaa ahahahahgaahhaah
onu her zaman yaptıramıyorum bibiğim keyfinin gelmesi gerekiyoBirlikte yapsaydınız ya temizlik :)
Bincidibinci cok mantıklıydı
onu her zaman yaptıramıyorum bibiğim keyfinin gelmesi gerekiyo
vall az kiloyum ondan eminim göbegim falan indi ama tartılmadm malesef kiBincidiee gaç kilosun gonsu
günaydın bebeğiiiimmmGünaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Prensesler hayırlı sabahlar
Hemen ver yani beklemevall az kiloyum ondan eminim göbegim falan indi ama tartılmadm malesef kisen ??
günaydın bebeğiiiimmm
ailecek problemlisiniz bebe bisküvisi niye alıyonuz hadi aldınız niye yiyonzHemen ver yani beklemeben 57.3 57.9 oldumdu da indi dünden 57 pesimi birakmiyi dün eşim yarim koca paket bebe biskuvisi yedi sütle imm diyerekten yimedim direndim o bebe biskuvisinin miss kokusuna
Ahahahahahahahhaailecek problemlisiniz bebe bisküvisi niye alıyonuz hadi aldınız niye yiyonzhadi diyelim ki yediniz sütle karıstırmak nedir :
maşallahhhhAhahahahahahahhaesim pasta yaparsin bebe biskuvisi de alak didi erzak alisverisinde aldiydik sute karistirmadi yaninda süt icti 100 gr nerdeyse 500 kaloriymis bebe biskuvisinin esim en az 150 gr yimistir
Öylemi diyor sanaBende düşeceğim galiba ahahah dava acicakmis bana
günaydın kuzum nasılsınGünaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Prensesler hayırlı sabahlar
günaydın canııımmgünaydın hanımlar
bu hafta ben de baya eksi çıkıcam dördüncü günüm bozmadan devam ediyorum
dayanamadım tartıldım eksiyim evet bozmazsam daha da eksi çıkar ben diyetle sporu ilk defa bir arada yapıyorum belki ttakıldığım noktayı bu şekilde kırarım haftayagünaydın canııımm
cumaya göre eksi misin peki simdi
dayanamadım tartıldım eksiyim evet bozmazsam daha da eksi çıkar ben diyetle sporu ilk defa bir arada yapıyorum belki ttakıldığım noktayı bu şekilde kırarım haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?