- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #248.021
inşallah bırakmazsam süper olacak
hem diet hem spor cabucak indirir kilonu hem sıkışalır hem zayıflarsın daha cok etkisi görülür
günaydın hanımlar
bu hafta ben de baya eksi çıkıcam dördüncü günüm bozmadan devam ediyorum
inşallah bırakmazsam süper olacak
kızlar profil fotosu koysanıza bee noluuyyyy karıstırıyorum sizibende cuma günü 6 day 6 pack yaptım 2 gün agrıdan kıvrandımbugün yine deneyecem bakalım
Fazla kırma istersen benden önce listeye girenindayanamadım tartıldım eksiyim evet bozmazsam daha da eksi çıkar ben diyetle sporu ilk defa bir arada yapıyorum belki ttakıldığım noktayı bu şekilde kırarım haftaya
Benden önce giriş yok listeyesüpersin benimde iyi bir eksim olur bu hafta böyle devam edersem :)
benim foto tamamdır :)kızlar profil fotosu koysanıza bee noluuyyyy karıstırıyorum sizi
Benden önce giriş yok listeye
Benden önce giriş yok listeye
sahanebenim foto tamamdır :)
inşallah yeme krizi geldiği an bu sayfaya girinsüpersin benimde iyi bir eksim olur bu hafta böyle devam edersem :)
Sutle de guzel oliyumaşallahhhhcayla güzel gidiyo ama hakket
Eti form cok tahilli bugday patlagi çıkarmış himin aldim giz bek güzel spor oncesi yemek icin degisik bi alternatif oldu
sahane
valla listeye girme olaylarını hiç anlamıyorum iki hafta kilo vermemmi lazımFazla kırma istersen benden önce listeye girenin
İyiyim hamdolsun sen nasılsın canım benimÖylemi diyor sanaçok güldüm
günaydın kuzum nasılsın
Evet canım kilo vereceksin.valla listeye girme olaylarını hiç anlamıyorum iki hafta kilo vermemmi lazım
iyiyim bende kuzum bildiğin gibi dicem de yuvarlnmaya başladım aldığım kilolardanİyiyim hamdolsun sen nasılsın canım benim
pirinc patlagı sevmem benEti form cok tahilli bugday patlagi çıkarmış himin aldim giz bek güzel spor oncesi yemek icin degisik bi alternatif olduicinde bugday bulgur cavdar yulaf vağmiş misir pirinc patlagindan daha iyi binci
2 hafta düzenli kilo veriiipp 3. hafta söylenen kiloyu verdiğinizde listedesiniz kızlaaarrr
ahahahaha 59lara kadar cıkaran o kocaaaa bogazın utansın pampikSekerPancarii sen 75 kilodan 59 kiloya ne kadar zamanda düştün
Napiyon giziyiyim bende kuzum bildiğin gibi dicem de yuvarlnmaya başladım aldığım kilolardan
1 senede 57 ye inip 1 sene korudum sonra memnun kalmayip 5 ayda falan 51 e indim onu da uzun sure korudum canim ama bu aralar 59 a çıktımSekerPancarii sen 75 kilodan 59 kiloya ne kadar zamanda düştün
Ayy arada iyi oluyo gi hazir formlardapirinc patlagı sevmem benhazır biskuvi fln da sevmiiim zorda kalmadıkca yemem sende yime kendin yap
2 hafta düzenli kilo veriiipp 3. hafta söylenen kiloyu verdiğinizde listedesiniz kızlaaarrr
kim sorduydu
ahahahaha 59lara kadar cıkaran o kocaaaa bogazın utansın pampikSekerPancarii
kuzu 51lere üşmüştü aslında ama aldı bu ara azıcık
inşallah iki hafta sıkıntı olmaz benim vücudum regl döneminde şişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?