- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #248.041
pirinc patlagı sevmem benhazır biskuvi fln da sevmiiim zorda kalmadıkca yemem sende yime kendin yap
2 hafta düzenli kilo veriiipp 3. hafta söylenen kiloyu verdiğinizde listedesiniz kızlaaarrr
kim sorduydu
ahahahaha 59lara kadar cıkaran o kocaaaa bogazın utansın pampikSekerPancarii
kuzu 51lere üşmüştü aslında ama aldı bu ara azıcık
kahve içiyorum iş molası sen napyonNapiyon giz
1 senede 57 ye inip 1 sene korudum sonra memnun kalmayip 5 ayda falan 51 e indim onu da uzun sure korudum canim ama bu aralar 59 a çıktımgerci suan 57 yim geri inecem 52 ye kadar belki de 50 ye kadar
Ayy arada iyi oluyo gi hazir formlardaarada didim sus cavdar var didim yulaf vağ didim bulgurunan bugday var didim niye dedikodumu ediyon
hee bulgurunn tarhana fakirlik biizden yanaNapiyon giz
1 senede 57 ye inip 1 sene korudum sonra memnun kalmayip 5 ayda falan 51 e indim onu da uzun sure korudum canim ama bu aralar 59 a çıktımgerci suan 57 yim geri inecem 52 ye kadar belki de 50 ye kadar
Ayy arada iyi oluyo gi hazir formlardaarada didim sus cavdar var didim yulaf vağ didim bulgurunan bugday var didim niye dedikodumu ediyon
he düşmüşte geri bilem cıkmşne 75 den 51 lere mi süpermişşimdi bakıyorumda zayıflar grubuymuş burası yaaa :) bunalıma girecem 50 li haneleri duydukça
orkide1453 sordu. Bak kaç gündür kaçamağım yok bu hafta veririm inşallah yaa2 hafta düzenli kilo veriiipp 3. hafta söylenen kiloyu verdiğinizde listedesiniz kızlaaarrr
kim sorduydu
bence verirsin ve bu hafta listeye girersin artıkkk su an kacsn tartıldn mı ekside misinnorkide1453 sordu. Bak kaç gündür kaçamağım yok bu hafta veririm inşallah yaa
Tartılmadım dahabence verirsin ve bu hafta listeye girersin artıkkk su an kacsn tartıldn mı ekside misinn
e zabaaanan bi tartılaydınTartılmadım daha
nasıl yani söylenen kilo derkenpirinc patlagı sevmem benhazır biskuvi fln da sevmiiim zorda kalmadıkca yemem sende yime kendin yap
2 hafta düzenli kilo veriiipp 3. hafta söylenen kiloyu verdiğinizde listedesiniz kızlaaarrr
kim sorduydu
ahahahaha 59lara kadar cıkaran o kocaaaa bogazın utansın pampikSekerPancarii
kuzu 51lere üşmüştü aslında ama aldı bu ara azıcık
Yarın sabah tartılırım inşallahe zabaaanan bi tartılaydınkız ben evde tartı avrken hergn tartılıyodum
kac kilosun suan tatlim`?iyiyim bende kuzum bildiğin gibi dicem de yuvarlnmaya başladım aldığım kilolardan
mesela diyelim bu cuma listeye girceksin geçen cuma 70kg dın 65.4 oldun mu listedesin diyoruz olamazsan eger sonraki haftaya kalıyo listeye girişinnasıl yani söylenen kilo derken
bekliyoreeeeeYarın sabah tartılırım inşallah
71,60 E düştüm şu an regliyim şişliğim de var muhtemelen 71 olurum adet bitincekac kilosun suan tatlim`?
Bende napimkahve içiyorum iş molası sen napyon
Hee severin tarhanaylan bulgurhee bulgurunn tarhana fakirlik biizden yana
he düşmüşte geri bilem cıkmş
girme bunalıma niye giriyosun sende 5lere düşceksin dal gibi kalcaksn
başlangıc kilonu hedfini güncel kilonu bizimki gibi profilin altına yazda kuzum herkes bilsin ne kadar oldugunu ne kaldıgını fln
tarhana cok faydalıymış ama sevmiiim ben yaHee severin tarhanaylan bulgur
ohh ellerine sağlık valla benim tembelliğim üstünde çamaşıra yetişemiyorumBende napimev dağıldı bu hafta esim evdeydi ya guzelceneh bi duzenledim camasir atacam simdih
Ayy ananem bek guzel yapiyo ben bayilirim bol sarimsaklitarhana cok faydalıymış ama sevmiiim ben ya
Bende bu hafta tembel gunumdeydim esim bu hafta oglen gidip gece geliyo eyuce temizleyim evi dedimohh ellerine sağlık valla benim tembelliğim üstünde çamaşıra yetişemiyorum
sarımsagı corbayı yaparkn mi atıyon bide öle deniyeyimAyy ananem bek guzel yapiyo ben bayilirim bol sarimsakli
Bende bu hafta tembel gunumdeydim esim bu hafta oglen gidip gece geliyo eyuce temizleyim evi dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?