- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #248.061
yemin ederim sırf hata sonu boşa cıksın diye cuma akşamı makinaya camasır atıp ütü yaptm böyle de hamaratımohh ellerine sağlık valla benim tembelliğim üstünde çamaşıra yetişemiyorum
Yoh pişiyo sonra 4 diş falan sarimsak ezip atiyom icine iki dk da oyle kayniyo kapatiyomsarımsagı corbayı yaparkn mi atıyon bide öle deniyeyimumudum var sevebilirim
hahaahahhahaha ay kiz ben dün nereye gitttim biliyomusun cikolata festivali vardi oraya gittimmmmmm bütün günüm cikolata yemekle gecti
öğlen sonra iş yapmakta gıcık oluyor yaaAyy ananem bek guzel yapiyo ben bayilirim bol sarimsakli
Bende bu hafta tembel gunumdeydim esim bu hafta oglen gidip gece geliyo eyuce temizleyim evi dedim
ok anladim kuzum71,60 E düştüm şu an regliyim şişliğim de var muhtemelen 71 olurum adet bitince
vay vay hamarat gelin kız seniyemin ederim sırf hata sonu boşa cıksın diye cuma akşamı makinaya camasır atıp ütü yaptm böyle de hamaratım
sen kaç oldun balo nasıldıok anladim kuzum
he tm deniyciğiimmm akşam bakamYoh pişiyo sonra 4 diş falan sarimsak ezip atiyom icine iki dk da oyle kayniyo kapatiyomyarin bende yapim
kız hala mı yiyon senhahaahahhahaha ay kiz ben dün nereye gitttim biliyomusun cikolata festivali vardi oraya gittimmmmmm bütün günüm cikolata yemekle gectisanada getiridim al buyur ye
yeter ki ucunda gezmek olsun banavay vay hamarat gelin kız seni
balo bu Cuma tatlim ben 66-68 arasi geziniyom öylesen kaç oldun balo nasıldı
hahaah yiyom vallahkız hala mı yiyon sen:
mesela diyelim bu cuma listeye girceksin geçen cuma 70kg dın 65.4 oldun mu listedesin diyoruz olamazsan eger sonraki haftaya kalıyo listeye girişin
baya hırslandırıyo bu sistem
evet güzelmiş o da hadi ,nşallah bu sefer olacağını hissediyorum aman çıkarmayın beni gruptan
he tm deniyciğiimmm akşam bakam
kız hala mı yiyon sen:
yeter ki ucunda gezmek olsun bana
süpersin valla 67de sabitledin mi ikisinin hatırını alırsın ortanca sonuçtabalo bu Cuma tatlim ben 66-68 arasi geziniyom öyle
yeme bebegim yeme canım yeme yemeeeehahaah yiyom vallah
bizimde perşembe misafir gelcek bende baslıcam yavastan bişeyler yapmayaben işi de bırakırım çıkarım bugün süpürcem evi inşallah dün yapmadım kaldı öyle
süpersin valla 67de sabitledin mi ikisinin hatırını alırsın ortanca sonuçta
ben işi de bırakırım çıkarım bugün süpürcem evi inşallah dün yapmadım kaldı öyle
süpersin valla 67de sabitledin mi ikisinin hatırını alırsın ortanca sonuçta
yemiom bu sondu cumaya Kadar incelcemkız hala mı yiyon sen:
Insallah 5 yıldır 5li rakamları göremedim bu grupla görcem insallah
yeme bebegim yeme canım yeme yemeeee
bizimde perşembe misafir gelcek bende baslıcam yavastan bişeyler yapmaya
kocamın arkadası sevgiliyislen gelcek tabak mı yapsam sofra mı kursam acaba
Benim de hiç 65 olamayacağım gibiaynen canim su 65 sabitleyemicem ben kesin
Sofra daha samimi olur masa sohbetleri güzel oluyoryeme bebegim yeme canım yeme yemeeee
bizimde perşembe misafir gelcek bende baslıcam yavastan bişeyler yapmaya
kocamın arkadası sevgiliyislen gelcek tabak mı yapsam sofra mı kursam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?