- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #248.101
salatayı cok tut canım onu az yemene gerek yok
yemek 6 kasık iyi gibi ama corba veya baska cesit ollmadıgı için az geldi bana
kumpir akşam için pek olmamıs sabah ta 2 ekmek cok geldi yumurta helva falanda da var o yüzden galiba
keşkelerim biraz cok çeşitli yapsan öğünlerini
Teşekkürlersalatayı cok tut canım onu az yemene gerek yok
yemek 6 kasık iyi gibi ama corba veya baska cesit ollmadıgı için az geldi bana
kumpir akşam için pek olmamıs sabah ta 2 ekmek cok geldi yumurta helva falanda da var o yüzden galiba
keşkelerim biraz cok çeşitli yapsan öğünlerini
hadi cumaya 70 ol listeye girAz önce tartıldım 70.50
spor bazen ödem tutabiliyo normalden fazla yapıldıgında rşske atmak olmazzNiye spor yapmayım.
ah pek severim kendileriniTeşekkürlertvde kumpir yapıyorlardı nasıl canım istedi bilinmi sen
Ev yapımı evah pek severim kendilerinibi ara dadanmıştm dısarda yiyip duruyodum
yemek getir götürmü kız her şeyi masaya koy herkes istediğinden yesin illa yemek olmak zorunda değil ..cumadan sonra devam mı
inşallah kuzuuu burda incecik olur sonra mezun ederiz seni
ama o da beni yorar yemek getir götür fln üşengeçliğim üstümde
gecenin 12 sinde muhtmeln uyuyorumdur
cıkıcaksn inanıyorumperşembe spor yapma ama bak ben unuturm söylemeyi sen sakın unutma yapma
he öle diyosun zaten mutfakta ayarlarım dogru dedin du ben öyle yapimyemek getir götürmü kız her şeyi masaya koy herkes istediğinden yesin illa yemek olmak zorunda değil ..
ooo demek kilo veriyoruzgünaydın kızlar bugün 71 i gördüm 1,5 hafta içinde 1 kilodan fazla vermiş oldum
akşam niye sandviçdün kü menümü bende yazayım
sabah
5 6 dilim kabak kızartması ve kaşar peynirden oluşan sandviç 1 bardak su
ara
yarım portakal yarım avuç içi kadar çiğ fındık
öğlen
1 dilim ekmek boyu kadar pide
1 tabak mercimekli ıspanak çorbası
ara
1 eti karam bitter
1 türk kahvesi
16 gibi de 1 portakal
akşam
domatesli salatalıklı peynirli sandviç içine marul da koydum
yediğimde saat 7 gibiydi
ara yarım dilim mandalina yedim
yatmadan önce de 1 bardak süt içtim
su 2,5 lt geçti 20 dk kadar da günlük yürüyüşlerim var 1 haftadır düzenli yapıyorum hafta sonları 2 saat oluyor
valla veriyorum hem kullandığım o kdar ilaca rağmen veriyorum bu arada antibiyotikte kullanıyorum yine veriyorum regli bitince daha az çıkarım sanırım gelsin 69 larooo demek kilo veriyoruz
akşam niye sandviç
cokta zor değil kuzuş@keptin inşallah canım incecik olurum
demek kasmamak gerekiyomusvalla veriyorum hem kullandığım o kdar ilaca rağmen veriyorum bu arada antibiyotikte kullanıyorum yine veriyorum regli bitince daha az çıkarım sanırım gelsin 69 lar
evde tektim dün bugün anneme gidecektim ne yapsam dökülecekti yazık olcaktı bende öyle geçiştirdim iyi de oldu atıştırmalarımı engelledi
Bende közlenmiş patlıcana bayılırım.sabahki biskuviler ekmek yerine galibası oluru var yani ama tam tahıllı ekmek her zaman daha iyidir
közlenmiş biber ve patlıcana da bayılırım
akşam yemegi geç olmuş canım daha erken yeme şansın varsa bence 6 7 gib yesen iyi olur
bende buzluga atmıştm onu cıkartaymBende közlenmiş patlıcana bayılırım.bugünde patlıcan yapam
ip atlıyordum ama zorlamışım sanırım iki gündür kemik ağrısından atlayamıyorum bakalım telafi etmeye çalışıcamcokta zor değil kuzuş
sen spora başlamış mıydın
ayakkabısız atlamamaya calış boş ayakla cok zorluyo bende denemiştimip atlıyordum ama zorlamışım sanırım iki gündür kemik ağrısından atlayamıyorum bakalım telafi etmeye çalışıcam
Maşallah bu hafta birinci bizim takım olacak herhaldegünaydın kızlar bugün 71 i gördüm 1,5 hafta içinde 1 kilodan fazla vermiş oldum
kız nuffıun takımda değilMaşallah bu hafta birinci bizim takım olacak herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?