- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #248.121
Sağlıklı oluyor :) sağlıksız 1kalori başka sağlıklı 10 kalori başka sonuçtahee öle deyince daha mı az kalorili oluyomşta
Aaa tabi ben takıma giremeyince kim var kim yok dikkat etmemişimkız nuffıun takımda değil
olsundu patates demek nişasta demek gündüz yemeye calış o zaman cok göze batmazSağlıklı oluyor :) sağlıksız 1kalori başka sağlıklı 10 kalori başka sonuçta
he arada listeyi kontrol ediver kimlerle yarışcan listeye girince diyeAaa tabi ben takıma giremeyince kim var kim yok dikkat etmemişim
Olur yapayım.hadi cumaya 70 ol listeye gir500gr daha
spor bazen ödem tutabiliyo normalden fazla yapıldıgında rşske atmak olmazz
O zaman dövülmekten kurtuldumolsundu patates demek nişasta demek gündüz yemeye calış o zaman cok göze batmaz
he arada listeyi kontrol ediver kimlerle yarışcan listeye girince diye
bu hafta liste içindekilere top 10 yapcam en cok kilo vereni alkışlıcaz en az vereni dovcez
hiç affetmemO zaman dövülmekten kurtuldum
olabilir onu hiç düşünmemiştim evde ayakkabısız atlıyordumayakkabısız atlamamaya calış boş ayakla cok zorluyo bende denemiştim
salata beni aç bırakırdı sataşırdım yemekleredemek kasmamak gerekiyomus
salata yiyeydin mademki sabah sandviç öğle pide akşam yine sandviç 3 öğün karbonhidrat
hee ben listede değilim ayrılmıştım listedenMaşallah bu hafta birinci bizim takım olacak herhalde
listenin linkini atabilir misinizolsundu patates demek nişasta demek gündüz yemeye calış o zaman cok göze batmaz
he arada listeyi kontrol ediver kimlerle yarışcan listeye girince diye
bu hafta liste içindekilere top 10 yapcam en cok kilo vereni alkışlıcaz en az vereni dovcez
aman diyim bi yerine bişey olur atlamalı zıplamalı sporlarda ayakkabı cok önemli ben jilli yaparende ayakkabı kullanıyodumolabilir onu hiç düşünmemiştim evde ayakkabısız atlıyordum
ama hakkettende yetmiyo besalata beni aç bırakırdı sataşırdım yemeklere
hee ben listede değilim ayrılmıştım listeden
hangi liste kuzuummlistenin linkini atabilir misiniz
günaydın canııım bu ara niye göremiyorum bn seniHerkese gunaydin nekadar cok konusmussunuz bana bildidim gelmiyir niye
dimik ikmik yiptinGünaydın gizlaageceden ekmek yoğurduydumdu fırına koyup geleyrum
Yiptim hee bittiydidimik ikmik yiptin
yirimYiptim hee bittiydiketen tohumlu cevizli yulafli tambugday ekmaaa ekmek var yin mi
Bek guzel oluyo valla hele yeni pisince dışı çıtır ici yumusakyirimbende denicem kek kalıbında yapcam düz yuvarlakta bakim nasıl olcak
son liste buydu tatlımmm@keptin kilo verenlerin yer aldığı liste
ilk fırsatta deniyciğiiimm tarifini senin topikten alırımBek guzel oluyo valla hele yeni pisince dışı çıtır ici yumusaksonra yumusuyo dışida buzluga giriyi ya ama her haliyle nefisss
Hee al ordan icine istedigini ilave edersinilk fırsatta deniyciğiiimm tarifini senin topikten alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?