- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #248.141
kahvaltı kalkabildigim zaman yapıyorum yoksa simit poğaca ne denk gelirseHee al ordan icine istedigini ilave edersintambugday pogaca tarifi de var kahvaltiya vaktin olmuyosa aslinda ondan yapip işe götürebilirsin caylan iyi gider boll peynirli
Dün sabah 40 dk stepper yaptim aksam da 68 dk agirlik çalıştımilk fırsatta deniyciğiiimm tarifini senin topikten alırım
Yime iste o pogaca simitleri valla karinda yag birikiyo zamanlakahvaltı kalkabildigim zaman yapıyorum yoksa simit poğaca ne denk gelirse
yaz geleydi yataktn cıkmamak için direniyom resmen
Sorma ya bildirim gelmiyor bana oyke oluncada unutuyorum bakmaya bazen de tl donuyor girilmiyir internettenmi anlamadimaman diyim bi yerine bişey olur atlamalı zıplamalı sporlarda ayakkabı cok önemli ben jilli yaparende ayakkabı kullanıyodum
ama hakkettende yetmiyo be
hangi liste kuzuumm
günaydın canııım bu ara niye göremiyorum bn seni
spora hızlı bi giriş diiiysiinnDün sabah 40 dk stepper yaptim aksam da 68 dk agirlik çalıştımcoh guzel ve enerjik çalıştım bugune her yanim tutulmuş agri yok ama yorgunum sırtımda yük taşımışım gibi karin kaslarim belli olmaya basliiii iyce
du hafta sonu yapayımYime iste o pogaca simitleri valla karinda yag birikiyo zamanlapogaca yap peynirli zeytinli tambugdaydan at buzluga geceden 2 tane çıkarır ise götürürsün bi peynirli bi zeytinli ohh
bildirim gelmesede kontrol et arada beybi biz gnelde konusuyoruz cenemiz sağolsnSorma ya bildirim gelmiyor bana oyke oluncada unutuyorum bakmaya bazen de tl donuyor girilmiyir internettenmi anlamadim
Yeni gelinim diyisinspora hızlı bi giriş diiiysiinnişt bende eve gidip sarma sardım
Eferin gelin gizimadu hafta sonu yapayım
kuş kadar kaldın zati gitmez artıkyok gız nerde haftada 500 gr gitse seviniyorum ben ki bir hafta versem sonraki hafta sabit gidiyor o yüzden kimseyle morti olmuyorum
Yeni gelinim diyisinkvdem de bana yollamis yaprak sarsam yirim
bnmki yollamıyo eve yemeye cagırıyoEferin gelin gizima
Bu grupta en zayif ben olmaliyim benyok gız nerde haftada 500 gr gitse seviniyorum ben ki bir hafta versem sonraki hafta sabit gidiyor o yüzden kimseyle morti olmuyorum
47 barim olsaydım yakuş kadar kaldın zati gitmez artık
Ayy bende kac aydir cagirmiyom eve ayip olacak dedi esim bu hafta bir gun cagircambnmki yollamıyo eve yemeye cagırıyobu akşam gideriz yemekten sonra bu hafta daha da beklemesinler
Bu grupta en zayif ben olmaliyim benben 45 koydum hedefi ahahahajk
Yada sen hedefi yukari mi ceksen sana 57 iyi gibi geldi bana
45 didimYada sen hedefi yukari mi ceksen sana 57 iyi gibi geldi bana
ahahahaBu grupta en zayif ben olmaliyim benben 45 koydum hedefi ahahahajk
olursun bibiğim ama bence 50de kal düşme daha aşağı47 barim olsaydım yaspor yapamıyorum bugünlerde
Ayy bende kac aydir cagirmiyom eve ayip olacak dedi esim bu hafta bir gun cagircam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?