Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hee al ordan icine istedigini ilave edersin tambugday pogaca tarifi de var kahvaltiya vaktin olmuyosa aslinda ondan yapip işe götürebilirsin caylan iyi gider boll peynirli
kahvaltı kalkabildigim zaman yapıyorum yoksa simit poğaca ne denk gelirse
yaz geleydi yataktn cıkmamak için direniyom resmen

ilk fırsatta deniyciğiiimm tarifini senin topikten alırım
Dün sabah 40 dk stepper yaptim aksam da 68 dk agirlik çalıştım coh guzel ve enerjik çalıştım bugune her yanim tutulmuş agri yok ama yorgunum sırtımda yük taşımışım gibikarin kaslarim belli olmaya basliiii iyce

kahvaltı kalkabildigim zaman yapıyorum yoksa simit poğaca ne denk gelirse
yaz geleydi yataktn cıkmamak için direniyom resmen
Yime iste o pogaca simitleri valla karinda yag birikiyo zamanla pogaca yap peynirli zeytinli tambugdaydan at buzluga geceden 2 tane çıkarır ise götürürsün bi peynirli bi zeytinli ohh

Sorma ya bildirim gelmiyor bana oyke oluncada unutuyorum bakmaya bazen de tl donuyor girilmiyir internettenmi anlamadim

spora hızlı bi giriş diiiysiinn işt bende eve gidip sarma sardım

Bu grupta en zayif ben olmaliyim ben ben 45 koydum hedefi ahahahajk
ahahaha arttırıyorum 44 bnm hedefte
47 barim olsaydım ya spor yapamıyorum bugünlerde
olursun bibiğim ama bence 50de kal düşme daha aşağı sonra spor yapar sıkılaşırsın daş olursun

Ayy bende kac aydir cagirmiyom eve ayip olacak dedi esim bu hafta bir gun cagircam
ayrı bi şehire taşınmaya karar verdim ama bunlar baska şehirdeki ogullarına da ayda bir gidiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…