- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #248.161
50yi görebilsek :) hafta sonu 51.1 görmüştüm geri almadıysamahahahaarttırıyorum 44 bnm hedefte
olursun bibiğim ama bence 50de kal düşme daha aşağısonra spor yapar sıkılaşırsın daş olursun
ayrı bi şehire taşınmaya karar verdim ama bunlar baska şehirdeki ogullarına da ayda bir gidiyolar
tebriklerrDün sabah 40 dk stepper yaptim aksam da 68 dk agirlik çalıştımcoh guzel ve enerjik çalıştım bugune her yanim tutulmuş agri yok ama yorgunum sırtımda yük taşımışım gibi karin kaslarim belli olmaya basliiii iyce
almamışsındır inşlllaahhh50yi görebilsek :) hafta sonu 51.1 görmüştüm geri almadıysam
ooo poncik gelmişşşşşkızlarrr napıyosunuzzzzzzzzzzz
sanada hoşbuldukalmamışsındır inşlllaahhh
ooo poncik gelmişşşşşnaabıyonn
çalışıyomsanada hoşbulduk
iş arıyom sen napıyon
KUZUM nasılsınkızlarrr napıyosunuzzzzzzzzzzz
salata ve çorba ve ayran ancak doyarımaman diyim bi yerine bişey olur atlamalı zıplamalı sporlarda ayakkabı cok önemli ben jilli yaparende ayakkabı kullanıyodum
ama hakkettende yetmiyo be
hangi liste kuzuumm
günaydın canııım bu ara niye göremiyorum bn seni
akşam yemegini dert ettiğim kadar hiç bişeyi dert etmiyorumsalata ve çorba ve ayran ancak doyarım
onlarda beni bekliyodu zaten ahahahahahhaçalışıyom
bulamadın mı daha gezdin mi çarsıyı fln tofaşa form doldursana internetten belki işçi olarak alırlar oranın maaşı şahane
iyiyim kuzummm sen nasılınKUZUM nasılsın
kuzuu kizim cok huysuz uykusuzu. yorgunum zombi gibiyim yaris iyi hatasonu kacamaklarini topsrlmaya calisiyrm sen 70.5 ol.ussun
aksamlari et balik tavuk ya ins corba salata yap ekmeksz yeakşam yemegini dert ettiğim kadar hiç bişeyi dert etmiyorumakşamları düzgün yesem incecik olcam
kız bi dene sennnn kariyerim.net e genel basvuru ilanı veriyolar sürekli doldur ordan belki kısmetindir aaaaonlarda beni bekliyodu zaten ahahahahahha
iyiyim kuzummm sen nasılın
bu akşam mantar sote yapcam bide corba salata yeter herhaldekuzuu kizim cok huysuz uykusuzu. yorgunum zombi gibiyim yaris iyi hatasonu kacamaklarini topsrlmaya calisiyrm sen 70.5 ol.ussun
aksamlari et balik tavuk ya ins corba salata yap ekmeksz ye
ohh mis kiyymlai tavuklu mantar sotese cok nefis oluyor .kız bi dene sennnn kariyerim.net e genel basvuru ilanı veriyolar sürekli doldur ordan belki kısmetindir aaaa
bu akşam mantar sote yapcam bide corba salata yeter herhalde
ekmek cok seviiim biliyin
kıymalı tavuklu nasıl oluyo gııızohh mis kiyymlai tavuklu mantar sotese cok nefis oluyor .
ekmek candirrr ama yimimiik lazim
kız bi dene sennnn kariyerim.net e genel basvuru ilanı veriyolar sürekli doldur ordan belki kısmetindir aaaa
bu akşam mantar sote yapcam bide corba salata yeter herhalde
ekmek cok seviiim biliyin
ya bi gideydinn az da olsa calısırdın kuuzudenerim kuzum başvurmadığım yer kalmadı bitek a101den aradılar orayı da ben istemedim öylesine başvurmustum
Allah kolaylık versin. Kız bizim kızda bitlenmiş. Galiba bende bitlendimkuzuu kizim cok huysuz uykusuzu. yorgunum zombi gibiyim yaris iyi hatasonu kacamaklarini topsrlmaya calisiyrm sen 70.5 ol.ussun
aksamlari et balik tavuk ya ins corba salata yap ekmeksz ye
istesek olurda ay nebilim zorami gelemioz ne oluo:)Benim de hiç 65 olamayacağım gibi
aboooowwwAllah kolaylık versin. Kız bizim kızda bitlenmiş. Galiba bende bitlendimokulda bit varmış. Galiba komşunun çocuklarından ya da parktaki çocuklardan geçti.
evet kesin devamcumadan sonra devam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?