- 11 Aralık 2017
- 13
- 22
- 3
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #248.181
ahahahaevet kesin devamzor bi ay geciriyorum litfin üstüme gelme
cok acıklayıcı oldu bibiğimTamam o zaman arkadaşlar ben sayfanın kurallarını okuyum ona göre yazarım size ben hataylıyım Mustafa kemal de özel eğitim öğretmenliği okuyorum . bir ilişkim var su an da derse giriyorum devamını yazarım somraa
düzene oturttum gibi ben darısı sanaakşam yemegini dert ettiğim kadar hiç bişeyi dert etmiyorumakşamları düzgün yesem incecik olcam
iyiyim bende iş durum ne olduonlarda beni bekliyodu zaten ahahahahahha
iyiyim kuzummm sen nasılın
valla zora gelemiyoruz doğru didinnnistesek olurda ay nebilim zorami gelemioz ne oluo:)
Yemek yapmaya eriniyom ya vakit de bulamıyorum kızımdan bir yandan dersler...salatayı cok tut canım onu az yemene gerek yok
yemek 6 kasık iyi gibi ama corba veya baska cesit ollmadıgı için az geldi bana
kumpir akşam için pek olmamıs sabah ta 2 ekmek cok geldi yumurta helva falanda da var o yüzden galiba
keşkelerim biraz cok çeşitli yapsan öğünlerini
darısı basımadüzene oturttum gibi ben darısı sana
iyiyim bende iş durum ne oldu
valla zora gelemiyoruz doğru didinnn
dogrudur kuzu kolay değil cocukla hem ev işi hem ders hem yemekkkYemek yapmaya eriniyom ya vakit de bulamıyorum kızımdan bir yandan dersler...
Yaptığım yemeklerin yüzde 80 ini de beğenmiyorum zatendarısı basımasen yi yi ihtiyacın olcak
dogrudur kuzu kolay değil cocukla hem ev işi hem ders hem yemekkk
ben nefis yemek tariflerinden bakıyorm tam tutuyo tariflerYaptığım yemeklerin yüzde 80 ini de beğenmiyorum zatenkuru yapacam akşama püf noktasini bilen var mı benim ki güzel olmuyor
Aaaay keptinn çok ihtiyacım var. Eşime baktırdım yok diyo.aboooowwwgel bitlerini ayıkliyim otur dedim sana bitlenirken bana mı sordun
kiz virgullemedm anlayamadn tabikıymalı tavuklu nasıl oluyo gııız
cnm istenmi ciktindenerim kuzum başvurmadığım yer kalmadı bitek a101den aradılar orayı da ben istemedim öylesine başvurmustum
amin cnmmAllah kolaylık versin. Kız bizim kızda bitlenmiş. Galiba bende bitlendimokulda bit varmış. Galiba komşunun çocuklarından ya da parktaki çocuklardan geçti.
cok acıklayıcı oldu bibiğimkız kilonu falan yazsan ya bize boyun kac? kac kilosun? hedefin ne?
ay evet bnm saclar kıvırcık kabarık ve gür bi bit geliyodu rahat 1 ay ugrasıyodu annem ablamdan bana benden ablama kutulamıyodukAaaay keptinn çok ihtiyacım var. Eşime baktırdım yok diyo.Kızımla ilaçlandık napak. Yaa bu yaştan sonra bitlendim şaka gibi . Biz küçükken bit pisliğe gelir derlerdi. Meğer öyle değilmiş. Bit parazitmiş kan emiyomuş.
Geçen gece uyuyamamıştı yavrum kaşınıp duruyordu. Şüphelenmiştim dün akşam yıkadım. Kafasına bi baktım. Amanın bit.kiz virgullemedm anlayamadn tabikiymali mantar sote, tavuklu mantar dote gibi
cnm istenmi ciktin
amin cnmm
Ayy bitliicok kasinyrmu gel bitlerini kiram bit tokalari var prensedine alsana yavrm kasinyrdr simdi kiyamam
he ayrı ayrı tamam anladım okkiz virgullemedm anlayamadn tabikiymali mantar sote, tavuklu mantar dote gibi
cnm istenmi ciktin
amin cnmm
Ayy bitliicok kasinyrmu gel bitlerini kiram bit tokalari var prensedine alsana yavrm kasinyrdr simdi kiyamam
Yaa ay inşallah çok uğraşmayız .ay evet bnm saclar kıvırcık kabarık ve gür bi bit geliyodu rahat 1 ay ugrasıyodu annem ablamdan bana benden ablama kutulamıyoduk
kaşınmya başladımYaa ay inşallah çok uğraşmayız .gel kıvırcığım bulaştırayım sana. Kocanla fantazi yaparsınız.
ya hiç gidesim gelmedi her işi yaptırıyorlar orda bime mi gitsem orasıda öyle ama maaşı iyiymişya bi gideydinn az da olsa calısırdın kuuzu
ahhahahahahahha bu bana bi yerden tanıdık geldiaboooowwwgel bitlerini ayıkliyim otur dedim sana bitlenirken bana mı sordun
bakıyorum hala kuzum yok dönmüyorlardüzene oturttum gibi ben darısı sana
iyiyim bende iş durum ne oldu
valla zora gelemiyoruz doğru didinnn
evet kuzum işten çıktımkiz virgullemedm anlayamadn tabikiymali mantar sote, tavuklu mantar dote gibi
cnm istenmi ciktin
amin cnmm
kaşınmya başladımsende kalsın bitlerin liitfeeen benden uzak duurr lisedeykn gelmşti bana ne ugrasmıştım kimse görmeden temizliyeym diye
HEE olcak valla ihtiyacım çok sağlıklı besleniyorumdarısı basımasen yi yi ihtiyacın olcak
dogrudur kuzu kolay değil cocukla hem ev işi hem ders hem yemekkk
kız bitlendiniz mi nsıl oldu oAaaay keptinn çok ihtiyacım var. Eşime baktırdım yok diyo.Kızımla ilaçlandık napak. Yaa bu yaştan sonra bitlendim şaka gibi . Biz küçükken bit pisliğe gelir derlerdi. Meğer öyle değilmiş. Bit parazitmiş kan emiyomuş.
market işi diyordun o ne oldu .. keşke 101 e gitseydinya hiç gidesim gelmedi her işi yaptırıyorlar orda bime mi gitsem orasıda öyle ama maaşı iyiymiş
ahhahahahahahha bu bana bi yerden tanıdık geldiD : d
bakıyorum hala kuzum yok dönmüyorlar
evet kuzum işten çıktım
Canım eşim eczaneye ilaç almaya gitti. Ordaki çalışan demiş okulda bit salgını olduğunu. Yani çocuklardan bulaşmıştır kuzuma. Komşunun çocuklarıyla oynuyo, parka götürüyorum. Oralardan kapmış kuzumHEE olcak valla ihtiyacım çok sağlıklı besleniyorumgidim de yiyeyim c vitamini
kız bitlendiniz mi nsıl oldu obende çok bitlenirdim çocukken halam da kına yakardı saçıma birde gaz yağı sürerdi kokusu öldürür bitleri
market işi diyordun o ne oldu .. keşke 101 e gitseydin
cnm bnm bitide bilmez ki soylesinGeçen gece uyuyamamıştı yavrum kaşınıp duruyordu. Şüphelenmiştim dün akşam yıkadım. Kafasına bi baktım. Amanın bit.ay yine kaşındım. Of psikolojimi bozdular. tokada alayım ya demi ama durdurmuyo kafasında yaa. Yinede deneyeyim. gel sanada bulaştıram.
imm bi tabak da bagaa gonderrhe ayrı ayrı tamam anladım ok
tavuklu yapıciğiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?