- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #248.201
aaa uzuldm cnm ins gonlune gore guzel bir is bulursun hemenya hiç gidesim gelmedi her işi yaptırıyorlar orda bime mi gitsem orasıda öyle ama maaşı iyiymiş
ahhahahahahahha bu bana bi yerden tanıdık geldiD : d
bakıyorum hala kuzum yok dönmüyorlar
evet kuzum işten çıktım
ayyy nasıl kaşınır o şimdi off sanki benim kafamda geziyorlar şimdi kaşındımCanım eşim eczaneye ilaç almaya gitti. Ordaki çalışan demiş okulda bit salgını olduğunu. Yani çocuklardan bulaşmıştır kuzuma. Komşunun çocuklarıyla oynuyo, parka götürüyorum. Oralardan kapmış kuzum
bendeayyy nasıl kaşınır o şimdi off sanki benim kafamda geziyorlar şimdi kaşındım
valla bence neresi olursa olsun gir bi yere idaretenn en azından karta yatırırsınnnya hiç gidesim gelmedi her işi yaptırıyorlar orda bime mi gitsem orasıda öyle ama maaşı iyiymiş
ahhahahahahahha bu bana bi yerden tanıdık geldiD : d
bakıyorum hala kuzum yok dönmüyorlar
evet kuzum işten çıktım
hee bitlerimle beraber geziyoduk FILDIR FILDIRlisede bitte kötü be. Ergenlik biti.
c vitamini iyidir soguktan korurHEE olcak valla ihtiyacım çok sağlıklı besleniyorumgidim de yiyeyim c vitamini
kız bitlendiniz mi nsıl oldu obende çok bitlenirdim çocukken halam da kına yakardı saçıma birde gaz yağı sürerdi kokusu öldürür bitleri
market işi diyordun o ne oldu .. keşke 101 e gitseydin
kalk yap cabuk kendinecnm bnm bitide bilmez ki soylesintak sen toka alistir bocukler gelmez dersinn alisir belki kacmaliyimmm bana bilasirsaa mahvolurum
imm bi tabak da bagaa gonderr
bol bol c vitamini giyelim pahee bitlerimle beraber geziyoduk FILDIR FILDIR
c vitamini iyidir soguktan korur
kalk yap cabuk kendineburalardan oralara gönderebilsem keşke
keskehee bitlerimle beraber geziyoduk FILDIR FILDIR
c vitamini iyidir soguktan korur
kalk yap cabuk kendineburalardan oralara gönderebilsem keşke
giymeyelim cıkartalımbol bol c vitamini giyelim pardon yiyelim
bincidi yaaa herkes birbirine yemek yollardı oh mis 10 çeşit yemekkeskeborilrri bu tekkolojiyi bulsun
Ben yaptırmadım. Ama yaptır sen. Cocuk çok yıpranıyormuş. Eniştemin yeğeni hastanede yatmış bir hafta. Şimdi olsa yaptırırdım. Aşı en azından daha çok zarar görmesini engelliyor.
gordum benden kacar mi
ay hayali bile mutlu ediyorgiymeyelim cıkartalım
bincidi yaaa herkes birbirine yemek yollardı oh mis 10 çeşit yemek
bende yaptirma tarftariyim sizlere bir danisayim dedim.Ben yaptırmadım. Ama yaptır sen. Cocuk çok yıpranıyormuş. Eniştemin yeğeni hastanede yatmış bir hafta. Şimdi olsa yaptırırdım. Aşı en azından daha çok zarar görmesini engelliyor.
bende yaptirma tarftariyim sizlere bir danisayim dedim.
birileri yanlışlıkla çarşaf böreği gönderiyomş flngordum benden kacar miammaa nekar olmadigimdan entrikali kobular kadaaa ilgimi cekmesi
ay hayali bile mutlu ediyor
gordum benden kacar miammaa nekar olmadigimdan entrikali kobular kadaaa ilgimi cekmesi
ay hayali bile mutlu ediyor
o nasıl bir börek kibirileri yanlışlıkla çarşaf böreği gönderiyomş fln
dimi bende baya arastridim yaptirmaya karar verdim. Sizin bebis olduğunu bilmiyordum kac aylik kiz erkekben yaptırmıstım kızıma bende araştıyordum vurdursamiyim diye ama doktorum rota virüsünden hastanede yatan birini görsen hiç düşünmezsin bile demişti bende o şekilde yaptırdım
birileri yanlışlıkla çarşaf böreği gönderiyomş fln
o lonular cok adrenalinli heyecanli oluyor bende severek takio ediyombenim ilgimi kv görümce konuları çekiyor daha çok
o nasıl bir börek ki
benim ilgimi kv görümce konuları çekiyor daha çok
o nasıl bir börek ki
tm neyse bu konu burda kapansn cnm cektidimi bende baya arastridim yaptirmaya karar verdim. Sizin bebis olduğunu bilmiyordum kac aylik kiz erkek
ben kiymali su boregi isterimmmmmv
o lonular cok adrenalinli heyecanli oluyor bende severek takio ediyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?