- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #248.221
bende öyle ne olcağı belli olmuyor allah öyle kv ye sahip olanın yardımcısı olsundimi bende baya arastridim yaptirmaya karar verdim. Sizin bebis olduğunu bilmiyordum kac aylik kiz erkek
ben kiymali su boregi isterimmmmmv
o lonular cok adrenalinli heyecanli oluyor bende severek takio ediyom
off nasıl çekti canım hafta sonu deneyim bakalım
tm neyse bu konu burda kapansn cnm cekti
hayır yok denemek flanbende öyle ne olcağı belli olmuyor allah öyle kv ye sahip olanın yardımcısı olsun
off nasıl çekti canım hafta sonu deneyim bakalım
biraz daha öv hafta içi yapayımgörüntüsü kadar tadıda güzel
ne istiyodebana dee de de deebiraz daha öv hafta içi yapayımaslında canım pişi istiyor pazar yada cumartesi yapayım
Kuru fasulye yapcam bebegimmm :))ben nefis yemek tariflerinden bakıyorm tam tutuyo tariflerama patlıcan yapcaksan eger yarım saat tuzlu ılık suda bekletin diyolar
Yaptırmadım kuzum hemşiresi ben de yaptırmadım çocuğuma dedi . Geçen yıl görülen viruslerle yapılan bir asiymis ve her yıl değişiyor virüsler dedi yani olmazsa olmaz degil dedi
ahahaahah aynen öyleahahahabizim ramazan bayramı gibi o da yani anladım vreilen sey geri cevrilmez cok haklısın yi
ayyy utandmKuru fasulye yapcam bebegimmm :))
he taam
neyse ki cok şükür ki bizde senede 2 bayram varahahaahah aynen öyleniler niler var ah ahhhh
ahahaahaha aynen bende hem iki bayram hemide bu sonrada birinci ayda ay ben cok sistim diomneyse ki cok şükür ki bizde senede 2 bayram var
he bide yıl bası var dmiahahaahaha aynen bende hem iki bayram hemide bu sonrada birinci ayda ay ben cok sistim diom
he vallah öyle oluo:) buarada yilbasinda napiyosunuz bakalim?he bide yıl bası var dmisenenin yarısı bayram kutluyon kız ne güzel
evde pineklemeye devamhe vallah öyle oluo:) buarada yilbasinda napiyosunuz bakalim?
anladm cnm sag ol.Yaptırmadım kuzum hemşiresi ben de yaptırmadım çocuğuma dedi . Geçen yıl görülen viruslerle yapılan bir asiymis ve her yıl değişiyor virüsler dedi yani olmazsa olmaz degil dedi
oo cok iyi olur hadi bakalim umarim ayarlarsin biseyler:)evde pineklemeye devam3 gün oluyo izinim belki 1 günde ben alırım 4 yaparım istnbula falan gideriz gezmeye tur fln ayarlayabilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?