- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #248.241
pek sanmıyorm amaoo cok iyi olur hadi bakalim umarim ayarlarsin biseyler:)
benim var baya bi tatilim 20.12-02.01.2018 is basi olcak yine.pek sanmıyorm ama
sen napcannn orda kac gün tatil olcak
Ben yaptırmadım canım
Boyum 168 kilom 75.5 şimdilik hedefim 65 kilo olmak yardımcı olursanız çok sevinirim kızlarcok acıklayıcı oldu bibiğimkız kilonu falan yazsan ya bize boyun kac? kac kilosun? hedefin ne?
Haa45 didimne kadanda ayıp biz arkadaşız
40 da anlasalim oldu olacakahahahaarttırıyorum 44 bnm hedefte
olursun bibiğim ama bence 50de kal düşme daha aşağısonra spor yapar sıkılaşırsın daş olursun
ayrı bi şehire taşınmaya karar verdim ama bunlar baska şehirdeki ogullarına da ayda bir gidiyolar
Bana biraz çikilat yollağsan ben senin ustune hic gelmem biliyon muevet kesin devamzor bi ay geciriyorum litfin üstüme gelme
O neydi giz
İvetHaaoyleyik dimi hee dogru diyin
Şimdi sen canim pişi istiyo demisinbiraz daha öv hafta içi yapayımaslında canım pişi istiyor pazar yada cumartesi yapayım
Keptin bişi istiyo dedin anlamış ve sana soruyo ne istedi bağa da de diyene istiyodebana dee de de dee
sen keptin anladi sağa kiziyi sanmışın
Sustuummm
keptin söylemiyon da sahliyon ondan diye yalvariyo suan soyle diyeliiiifteeeeeennnnnn
sen bu emojiyi atmışınn vee
Keptin da canin dondurma istiyo sanmishe taam
Kuzu bende yapamıyorum ya akşama pertim çıkmış oluyor çok yoruluyorum bugünlerde nedenseBenim belim 2 cm inceldi ben jilliana devam etmiyom gı agir geldi o bana agirlikla birlikte ben 10 dklik absler yapiyom
Ayy havalardan bence ya benim de elim kolum zor kalkiyoKuzu bende yapamıyorum ya akşama pertim çıkmış oluyor çok yoruluyorum bugünlerde nedense
supersinn kizimmm yaaŞimdi sen canim pişi istiyo demisin
Keptin bişi istiyo dedin anlamış ve sana soruyo ne istedi bağa da de diye
sen keptin anladi sağa kiziyi sanmışın
keptin söylemiyon da sahliyon ondan diye yalvariyo suan soyle diye
sen bu emojiyi atmışınn vee
Keptin da canin dondurma istiyo sanmis
Ayy kahkalarla okudum keptin ve senin anlaşmanizi
@nuffiun ahahahhhhahahajajahah
Öyle mi dersinAyy havalardan bence ya benim de elim kolum zor kalkiyoyaz gelsinnnnnnn
Canım muhallebiyi tam buğday unu ve pekmezle yapabilirsin bebişe kaliteli süt olsunsabah
2 haslanmis yumurta
tereyag ve bal
1 dilim tost mak. kizartilmid ekmek
4 dilim beyaz peynir
1 salatalik
ara
1 elma
2 ceviz biraz da cig findik
1 buyuk bardak sekersiz komposta
aksam
yarim kg ya yakin yagsiz kizartilmis tavuk
bol mevsim salata
2 kasik manti
1 kase yogurt
cay ve muhallebi yiyecegm azocik minnackkk
olcu nasil olacak cnm. yardimci olabilir misin. Ben hic saglikli beslenmeyi bilmiyorum. aburcuburcuyum benCanım muhallebiyi tam buğday unu ve pekmezle yapabilirsin bebişe kaliteli süt olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?