Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

olcu nasil olacak cnm. yardimci olabilir misin. Ben hic saglikli beslenmeyi bilmiyorum. aburcuburcuyum ben
Sağlıklı puding tarifindeki gibi yapabilirsin SekerPancarii nın:) 1su bardağı süte 1yemek kaşığı tam buğday unu bir yemek kaşığı pekmez olarak yani

Kontörü bitse 1 ay oldu gelirdi dimi çokta sıcakkanlıydı ve azimliydi. valla iyi olduğunu söylesede gelmese yine icim rahat eder
Evet canım aynen bugün yemek yaparken geçen de Tahin helva yerken aklıma geldi bugün de ciddi ciddi en kötüsü geldi aklıma bir ay oldu

Ahahahahahah ne kadaaaa guuzzell anlaşmışız dimi

Menüm
Sabah 2 haşlanmış yumurta
1 şeker kaşığı bal ve tereyağı
2 dilim ekmek

Öğlen yok geç kalktım bugün

Akşam
1 kepçe etli kuru fasulye
3 y.k bulgur pilavı

Ara
2 bardak çay
3 tane hosbes

InshAllah canım

Aynen kusum keşke hepimiz bir kaptana numaramızı versek. Gerçi benimki var keptinde. Hani birbirimizden haberimiz olsa keske gelemesekte
Ben poncik ile görüşüyorum Face den telde olur benden yana sıkıntı yok hiçbir şekilde telini aldığım kişilerde var ... allah korusun bir sey olsa birimize haberimiz olmayacak

Allah bağışlasın ben ışıl bu arada ilk defa kullanıyorum bende arkadaşımın tavsiyesi ile gruba katıldım motivasyon hırs olur dedi :) sizinle hem bişiler öğrenmek hem tecrübeleri bizden yararlanmak oldukça keyifli olur umarım sızınn içinde öyle olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…