- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #248.261
Sağlıklı puding tarifindeki gibi yapabilirsinolcu nasil olacak cnm. yardimci olabilir misin. Ben hic saglikli beslenmeyi bilmiyorum. aburcuburcuyum ben
tmm cnmmSağlıklı puding tarifindeki gibi yapabilirsinSekerPancarii nın:) 1su bardağı süte 1yemek kaşığı tam buğday unu bir yemek kaşığı pekmez olarak yani
Bende
Kontörü bitse 1 ay oldu gelirdi dimiBendeciddi ciddi bişey oldumu diye düşünmeye başladım
Evet canım aynen bugün yemek yaparken geçen de Tahin helva yerken aklıma geldi bugün de ciddi ciddi en kötüsü geldi aklıma bir ay olduKontörü bitse 1 ay oldu gelirdi dimiçokta sıcakkanlıydı ve azimliydi. valla iyi olduğunu söylesede gelmese yine icim rahat eder
Yanı yavaş yavaş gitse anlicamda pat diye gitti. daha komik komik spor listeleri yapıyordukEvet canım aynen bugün yemek yaparken geçen de Tahin helva yerken aklıma geldi bugün de ciddi ciddi en kötüsü geldi aklıma bir ay oldu
Çok cana yakındı herkes le iletişim kurmaya çalışırdı inşallah iyidirYanı yavaş yavaş gitse anlicamda pat diye gitti. daha komik komik spor listeleri yapıyordukhep aklima geliyor
Ahahahahahah ne kadaaaa guuzzell anlaşmışız dimiŞimdi sen canim pişi istiyo demisin
Keptin bişi istiyo dedin anlamış ve sana soruyo ne istedi bağa da de diye
sen keptin anladi sağa kiziyi sanmışın
keptin söylemiyon da sahliyon ondan diye yalvariyo suan soyle diye
sen bu emojiyi atmışınn vee
Keptin da canin dondurma istiyo sanmis
Ayy kahkalarla okudum keptin ve senin anlaşmanizi
SchonerDuft ahahahhhhahahajajahah
Bende özledim yaas çokta merak ediyorum bir şey mi oldu diye
InshAllah canımÇok cana yakındı herkes le iletişim kurmaya çalışırdı inşallah iyidir
Aynen kusumBende özledim yaas çokta merak ediyorum bir şey mi oldu diye
Mantıklı aslındaInshAllah canım
Aynen kusumkeşke hepimiz bir kaptana numaramızı versek. Gerçi benimki var keptinde. Hani birbirimizden haberimiz olsa keske gelemesekte
Ben poncik ile görüşüyorum Face den telde olur benden yana sıkıntı yok hiçbir şekilde telini aldığım kişilerde var ... allah korusun bir sey olsa birimize haberimiz olmayacakInshAllah canım
Aynen kusumkeşke hepimiz bir kaptana numaramızı versek. Gerçi benimki var keptinde. Hani birbirimizden haberimiz olsa keske gelemesekte
paylasiyorz gun icinde nee zmn uygunsaYa kızlar menü paylaşıyor muyuz ? Paylaşıyorsak gece mi yazıyoruz ?
Teşekkür ederimpaylasiyorz gun icinde nee zmn uygunsa
rica ederimTeşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?