- 11 Aralık 2017
- 13
- 22
- 3
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #248.281
Aynen canım birinden birimizde olsunda böyle ayrı düşmeyelimBen poncik ile görüşüyorum Face den telde olur benden yana sıkıntı yok hiçbir şekilde telini aldığım kişilerde var ... allah korusun bir sey olsa birimize haberimiz olmayacak
Dün nerdeydin giii gözlerim menünü aradipaylasiyorz gun icinde nee zmn uygunsa
amin cnm.Allah bağışlasınben ışıl bu arada ilk defa kullanıyorum bende arkadaşımın tavsiyesi ile gruba katıldım motivasyon hırs olur dedi :) sizinle hem bişiler öğrenmek hem tecrübeleri bizden yararlanmak oldukça keyifli olur umarım sızınn içinde öyle olur :)
dun cok fenalardaydımDün nerdeydin giii gözlerim menünü aradi
Bi sen eksiksin orda zatendun cok fenalardaydımkizim huzursuzdu misafir geldi kv gelfi yatiya esime sinir oldum daha anlatim mi
Bende mi bdv ye yazsam benden de surukleyi i konulr cikar
oooov tatile bakkkbenim var baya bi tatilim 20.12-02.01.2018 is basi olcak yine.
ben evde takilirim diye düsünüyorum cünki esimin cok sIkissik dönemi ders calisiyo olcak Sabah aksam bende bi annemlerde bi kayinvalidemlerde takilirim artik
tamam canııım o zaman hoşgeldin hep beraber zayıflıcaz inşallah :) tkımda aktşf olmaya calış kızlarla tanışBoyum 168 kilom 75.5 şimdilik hedefim 65 kilo olmak yardımcı olursanız çok sevinirim kızlar
40 olan 39da olur ben yürüyorum40 da anlasalim oldu olacako zaman da bi gelirler bir ay kalirlar zor geliyoh zaten ayyhhh diyerehten
bendeYapma açimmmm aç
ahahahaha öyle mi olmuş kızŞimdi sen canim pişi istiyo demisin
Keptin bişi istiyo dedin anlamış ve sana soruyo ne istedi bağa da de diye
sen keptin anladi sağa kiziyi sanmışın
keptin söylemiyon da sahliyon ondan diye yalvariyo suan soyle diye
sen bu emojiyi atmışınn vee
Keptin da canin dondurma istiyo sanmis
Ayy kahkalarla okudum keptin ve senin anlaşmanizi
SchonerDuft ahahahhhhahahajajahah
yarım kilo ney kııız adet yzaydın keşkem gözümde cokmuş gibi canlandısabah
2 haslanmis yumurta
tereyag ve bal
1 dilim tost mak. kizartilmid ekmek
4 dilim beyaz peynir
1 salatalik
ara
1 elma
2 ceviz biraz da cig findik
1 buyuk bardak sekersiz komposta
aksam
yarim kg ya yakin yagsiz kizartilmis tavuk
bol mevsim salata
2 kasik manti
1 kase yogurt
cay ve muhallebi yiyecegm azocik minnackkk
öf evet yaaa hiç sityede girmedi insallah telefonu fln bozulmuştur o yüzden giremiyodur daha kötüsünden korusun rabbimKontörü bitse 1 ay oldu gelirdi dimiçokta sıcakkanlıydı ve azimliydi. valla iyi olduğunu söylesede gelmese yine icim rahat eder
sorma hiçte farknda değildim böyle oldugununAhahahahahah ne kadaaaa guuzzell anlaşmışız dimi
aynen bak olabilir ben liste yaparım böyle durumlarda en azındn bi mesaj atıp ne durumda oldugunu öğreneilirizInshAllah canım
Aynen kusumkeşke hepimiz bir kaptana numaramızı versek. Gerçi benimki var keptinde. Hani birbirimizden haberimiz olsa keske gelemesekte
sabah hem 2 yumurta hem 2 ekmek nasıl yedin kuzu cok gelmedi miMenüm
Sabah 2 haşlanmış yumurta
1 şeker kaşığı bal ve tereyağı
2 dilim ekmek
Öğlen yok geç kalktım bugün
Akşam
1 kepçe etli kuru fasulye
3 y.k bulgur pilavı
Ara
2 bardak çay
3 tane hosbes
hergn menü paylaşıyosun canım bugünün menüsünü ister bu aksam istersende yarın sabah paylaşabilirsinYa kızlar menü paylaşıyor muyuz ? Paylaşıyorsak gece mi yazıyoruz ?
tatlım ben yeni evliyim 57 58 arası kilolardayım takıma 61le girmiştim 52.9 a düştüm mezun oldumSizi tanımak istiyorumsizler neler yapıyorsunuz
iyi hadi tatlıyı gündüz yemişinMenüm
Sabah
Gün kurusu 4-5 adet
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Köz biber
Zeytin
Yarım paket form püskevit
Ara
1 Mandalina
Öğlen
Meyveli tahıllı sütlü gevrek 1 kase
Ara
4-5 tatlıkaşığı kazandibi
Akşam
Patlıcanlı salata
Ayran
Ara
3 kaşık yoğurt limonlu pul biberli
45 dk yürüyüş
300
ay kız kıyamammmmdun cok fenalardaydımkizim huzursuzdu misafir geldi kv gelfi yatiya esime sinir oldum daha anlatim mi
Bende mi bdv ye yazsam benden de surukleyi i konulr cikar
akşam pilav hiiiç olmamışGunaydin kizlar
Dün kü menüm
Sabah: 1 dilim tam bugday ekmegi
Domates,salatalik,maydanoz,peynir
Ara : 6 badem
Öglen: karnibahar yemegi
Yogurt
)Ara: mandalina,1 dilim armut,1 dilim elma
Wasa
Aksam: 1 porsiyon nohut yemegi
Ceyrek porsiyon pilav
Salata
Ara: muzlu rulo pasta acicikta trilice (bu olmadi )
sarrafta yok sende yoksunGunaydin zayif hatunlar :))
Biraz uyuyacagim 6:30da kalktim sonracima size bi goz atiyim dedim..
sarraf da yok galiba
kesinlikle doğru diyorsun br süre sonra sanaldaki kişi olmaktan çıkışıyor ilişkiler zatenAynen canım birinden birimizde olsunda böyle ayrı düşmeyelimAllah gostermesin
sorma hiçte farknda değildim böyle oldugunun
aynen bak olabilir ben liste yaparım böyle durumlarda en azındn bi mesaj atıp ne durumda oldugunu öğreneiliriz
sabah hem 2 yumurta hem 2 ekmek nasıl yedin kuzu cok gelmedi mi
hergn menü paylaşıyosun canım bugünün menüsünü ister bu aksam istersende yarın sabah paylaşabilirsin
cok zeki kız vesselamkesinlikle doğru diyorsun br süre sonra sanaldaki kişi olmaktan çıkışıyor ilişkiler zaten
pancar deyince çaktım
pancar deyince çaktım
Cok eglenceliydi okumahahahahaha öyle mi olmuş kız:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?