- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #248.301
Ne sandin şarlok holms dirler bağacok zeki kız vesselam
günaydın kızlarımmmm
Günaydın güzel hatunlar
Günaydın kizlar
Gunaydin bebekleruzuuuun alıntılarım bittgine göre herkeslere günaydınnnn
NişliyonGunaydin bebekler
O nerenin şivesi gıNişliyon
Cok eglenceliydi okumahahahahahahabahk
günaydın şekerGunaydin bebekler
ayipsin yollarim canikom nedemekBana biraz çikilat yollağsan ben senin ustune hic gelmem biliyon mu
ivittt ama kocisiminde tatili olsaydi keskemmm biseyler yapardikkoooov tatile bakkk
tatile mı çıktı şirketiniz oh valla ne güzel kaç günlükivittt ama kocisiminde tatili olsaydi keskemmm biseyler yapardikk
Tamam hadi yolla gayri yollarim diyon yoh gelen gidenayipsin yollarim canikom nedemek
Günaydın bukisHerkeze günaydinnn
sen hepsini bi araya toplayınca öyle oldu heeeCok eglenceliydi okumahahahahahahabahk
şarlok seniNe sandin şarlok holms dirler bağaahajajajahqj
keşkelerimivittt ama kocisiminde tatili olsaydi keskemmm biseyler yapardikk
he anladın dimik artık daha fazla saklayamayız bu gercegi senden
Bizde de hic bit olmadi cocukken amcamin kizlari olurdu bizde hic olmazdi ilac surerdi yengem bende cok heveslenirdim o ilacaCanım eşim eczaneye ilaç almaya gitti. Ordaki çalışan demiş okulda bit salgını olduğunu. Yani çocuklardan bulaşmıştır kuzuma. Komşunun çocuklarıyla oynuyo, parka götürüyorum. Oralardan kapmış kuzum
ahahaha kızzzzz ilk defa sende duyuyorm bite hevesleneniBizde de hic bit olmadi cocukken amcamin kizlari olurdu bizde hic olmazdi ilac surerdi yengem bende cok heveslenirdim o ilaca
dogru diyonBi sen eksiksin orda zatenyok sen bize anlat dertlerini. Biz bize hallederiz. Bizim bitane vardi gitti konu açtı dahada gelmediydi gidiş o gidiş
kimse fark etmeyecek sandinoooov tatile bakkk
tamam canııım o zaman hoşgeldin hep beraber zayıflıcaz inşallah :) tkımda aktşf olmaya calış kızlarla tanış
40 olan 39da olur ben yürüyorum
ay kimseler gelmesin
bende
ahahahaha öyle mi olmuş kız:
yarım kilo ney kııız adet yzaydın keşkem gözümde cokmuş gibi canlandı
o mantı ne arıyo orda
öf evet yaaa hiç sityede girmedi insallah telefonu fln bozulmuştur o yüzden giremiyodur daha kötüsünden korusun rabbim
niye olacak esimin israrlari sanki yillardir gorusmuyiruz iki gun de bir gorusuyiruz ewler cok yakin ne gerek var kalmaya gecen aksamda kaldilar ondn gerildimtatlım ben yeni evliyim 57 58 arası kilolardayım takıma 61le girmiştim 52.9 a düştüm mezun oldum
iyi hadi tatlıyı gündüz yemişinama o tatlılarda listeye giremezsin diyim kilo veremezsen yine
ay kız kıyamammmmniye yatıya kalmış sizde
akşam pilav hiiiç olmamışbide sonrasında tatlı pasta fln ymişsin
sarrafta yok sende yoksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?