- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #248.321
Zalımsın keptinntatlım ben yeni evliyim 57 58 arası kilolardayım takıma 61le girmiştim 52.9 a düştüm mezun oldum
iyi hadi tatlıyı gündüz yemişinama o tatlılarda listeye giremezsin diyim kilo veremezsen yine
ay kız kıyamammmmniye yatıya kalmış sizde
akşam pilav hiiiç olmamışbide sonrasında tatlı pasta fln ymişsin
sarrafta yok sende yoksun
Geçmiş olsun canımkizlar bademcigim sismis
Bizde de hic bit olmadi cocukken amcamin kizlari olurdu bizde hic olmazdi ilac surerdi yengem bende cok heveslenirdim o ilaca
Hee dun 3 kez okuyup okuyup guldum tek basimasen hepsini bi araya toplayınca öyle oldu heee
şarlok seniD
şarlok holmss dirleeğğ benim adımaa adımaaaa
pişman olur bakmayanlar tadımaaa amanneeeyyynnn
keşkelerimyine turlardınız
he anladın dimik artık daha fazla saklayamayız bu gercegi senden @Buki_89 hepsini ben yidim
Ayy biz 5 kiz kardesiz benim arkadasimdan bana bit gecmisti ve evdeki herkesi bitlendirmistim anam birimizi temizliyo otekinden geri geciyoBizde de hic bit olmadi cocukken amcamin kizlari olurdu bizde hic olmazdi ilac surerdi yengem bende cok heveslenirdim o ilaca
İhlamur falan ic pekmez ic hemennnkizlar bademcigim sismis
Oğlumla oynuyoruz :) Ege gııO nerenin şivesi gıniiydem kizim yeni kalkti bek guzel uyyo bu aralar o süt iciyi bende gayfe sen neydiyon
Bende gizimi okula goturecummOğlumla oynuyoruz :) Ege gıı
Hoşgeldin canım hepsini toplayıp akşam yazabilirsiniz:)Günaydınlar arkadaşlar :) ben de sizi tanıdığıma sevindim :) bugün mu menum :
Sabah
Zeytin yağı ile kızarmış bir yumurta ve iki çavdar ekmeği
Öğlen
Sınıfta yaptığımız kısır
Bir bardak fanta
Henüz şimdilik bu kadar
Öğlenmi gidiyor okulaBende gizimi okula goturecumm
Cocukluk akli napicnahahaha kızzzzz ilk defa sende duyuyorm bite hevesleneni
hiç güzel bişi değildi o ilaçlar
Aynen cok pis bisey gorumcenin kizinada koyde kopekten bukasmisti sacida yoktu yine temizlenmi hemenAyy biz 5 kiz kardesiz benim arkadasimdan bana bit gecmisti ve evdeki herkesi bitlendirmistim anam birimizi temizliyo otekinden geri geciyoayy ne cektik kurtulana kadar
öfff evettt sinir olurumm kalmaya ne gerek varrrdogru diyon
ahh ahh hangi birini anlatayim
kimse fark etmeyecek sandin10 parca yemisimdir cok huzeldi ysa
niye olacak esimin israrlari sanki yillardir gorusmuyiruz iki gun de bir gorusuyiruz ewler cok yakin ne gerek var kalmaya gecen aksamda kaldilar ondn gerildim
esim rahat tabi yanlarnda istedihi gibi giyer gezer ben rahst olamiyirum haliyle olan bana oluyor
kız nası şişirttiinnnnkizlar bademcigim sismis
Zalımsın keptinn
bende veremiyomHee dun 3 kez okuyup okuyup guldum tek basima
Yi sen yiii cikilatlarizaten kilo veremiyom
cola içme zararlı oGünaydınlar arkadaşlar :) ben de sizi tanıdığıma sevindim :) bugün mu menum :
Sabah
Zeytin yağı ile kızarmış bir yumurta ve iki çavdar ekmeği
Öğlen
Sınıfta yaptığımız kısır
Bir bardak fanta
Henüz şimdilik bu kadar
bende hep kolumun kırılmasına özenirdm hiçte bi yerim kırılmadı simdiye kadarCocukluk akli napicn
bende hiç kırmadım bir tarafımı dikiş bile atılmadıbende hep kolumun kırılmasına özenirdm hiçte bi yerim kırılmadı simdiye kadar
hevesim kursagımda kaldı
kuzum nasılsın bu ay klomen tedavin sürüyor mu ? bende pazar günü başladım çok tecrübesizim kaç gün içtin sen ilacıAynen cok pis bisey gorumcenin kizinada koyde kopekten bukasmisti sacida yoktu yine temizlenmi hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?